izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

selam kızlar davetiniz için teşekkürler bende izmitde yenidoğanda otruyorum oğluşumun 2 ayı bitti bugün aşılarımızı olduk huysuzuz birazcık...

selam kızlar davetiniz için teşekkürler bende izmitde yenidoğanda otruyorum oğluşumun 2 ayı bitti bugün aşılarımızı olduk huysuzuz birazcık...

hoşgeldin özlemm.. sende inşallah bundan sonra aramızda olursun burada. oğlunu Allah bağışlasın daha minik bir adammış seninki de... benimki hepten minnacık hala içimde daha da yolculuğu devam edecek temmuzda dünyaya gelecek kısmetse..

seninle de yakınmışız buradaki arkadaşlar yenikent plajyolu şirintepe den..

kendi dolmuş şoforu gibi hisettim
kaydirigubbakcemile3

benimde tek duam sağlıklı olmasından sonraki duam yani

gece biz uyurken uyusun sabah biz uyandığımız da uyansın çok mu şey istiyorum ki ??

öyle bebekler var duyunca çooook kıskanıyorum mesela ben öyle bir bebekmişim ama oğlum bana çekmedi malesef olur inşallah hem uyuyan olsun hem gazsız hemde kolik olmasın ben sana dua ediyim şimdiden yaşayan biliyo böyle bebeklerin zorluklarını şimdi her hamileye dua ediyorum ben bu arada bebeğinin cinsiyeti ne adı belli mi?

evet hayırlısıyla bir kızımız olacak cinsiyet 14. haftadan beri belli. adınıda Halide Bahar koymayı planlıyoruz ama önümüzdeki 3 ayda fikir değiştirmessek
a.s

Selam kızlar,

ben izmite gelin gelicem temmuzda. Şimdiden aranıza katılayım dedim.. kaydirigubbakcemile2

bizde değiştirmiştik :) insanın içine sinmesi önemli güzel isim hayırlısıyla gelsin inşallah

arkadaşlar benim sırtım ağrımaya başladı pc başında fazla durdum sanırım kemiklerim birbirine geçti yine.. yani benim bir ağrım var kemiklerim birbirine geçti diye ifade ediyorum. hamilelikte olurmuş bunlar. şimdi gidip azıcık sırtüstü uzanıcam müsadenizle.... bu arada ben haftada 3-4 gün kpss hazırlık kursuna gidiyorum yarın sabahta matematik etüdü var o yüzden yarın öğleden sonra girebilirim ancak.. umarım yarında topicte bugünkü gibi katılım olur.. işte ne güzel bizbizeyiz. şimdilik kaynaşma dönemleri 3-5 güne başlarız kaynatmaya :)
hepinizi sevgiyle öpüyorum iyi akşamlar dilerimmmm sizlere ve bebişlere
:asigim: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

oo büyüyo topik yavaş yavaş benimde 9 aylık bir kızım var yaramazmı yaramaz onunla vakit geçiriyorum benimde pc başında oturmaktanmıdır nedir böle belim felaket ağrıyo gerçi hamilelikten kalma bişi sanırım hamileliğimdede çok ağrırdı şimdide öle ağrıyo

Merhaba benıd davet etmışsınız,tesekkurler.Benimde 6 aylık oglum var cok ama cok tatlı . Bende yahyakaptandanım.

Merhabalar can ciğer kuzu sarma hemşolarım opuyorumnanaktan
Ara ara uğrarım dedikoduya :lepi:
Öptüm hepinizciklerimi a.s.

iyi akşamlar hemşolarım ne var ne yok ayy yemeği fazlamı kaçırdım gaz yapan bişemi yedim bilmiyorum sancım var yaf pofff çıksa rahatlıcam aaaa çok kötü bu gaz sorunu geçti sanıyodum ama yok geçmemiş

oo herkes birbirine yakınmış en uzak benim hatta farklı bi şehirdeyim =(( ama yüreğimde ruhumda izmitte gölcükte

canım ya geçmiş olsun sıcak su seni rahatlatabilir istersen belden aşağını biraz sıcak tut...

bende yaprak dökümünü izliyorum reklamda geldim baktım topiğe şimdi geri gidiyorum

kızlar benim oğluşumda bugün tam 1 aylık:) yarın aşımız var hastaneye aylık kontrole gitcez bende yahyakaptanın orda aramda kentte oturuom ben aslında bodrumda evim anneme geldim hamileken zor bi gebelik gecrdm ilk aylar bulantı düşk tehlksi 4 aylıkken geldim kalakaldk eşimle:) hamileim die ayrı evede çıkamdık eşyalarım bodrumda kaynanamda gebelik btsn öle ayrılırım annemde dedm şimdi eşim bodruma sezonluk işe gitcek ben annemdeyim ama yaz sonu kısmetse anneme yakın die yahyakaptandan ev bakıcam yerleşcm temelli benm oğluma gelnce daha belli belirsizz huyları loğusa deprsyonu gecrdm ilk 15 gün ağlıodm ağlıo uyuyamıorm kalakmzsm yatamzsm die annm çok yardmcı oldu aynı evde olmamaz büyük şansmş o olmasa naprdm bilmiom benm oğlm şükür uslu gündz genelde uyuyr gaz problemimz şimdlk yok yedklerme dkkt ediorm çnkü şimdi 1 kaç gndür huy edndi 8 9 arası akşmlrı huysuzlanıo gecede 1 kaç saatte bi kalkıo deişio yani bazn deliksiz uyuyr 1 kere kalkıo baznde her 1 saatte bi emio bgün btün gün uyudu baklım gece napcaz:) uykusuzluk çok kötü kızlr ya ben bazn yarı uykuda emziriom başımk düşüo bazn gözm kaplı emzriom şuhrm açık oluo ama snraki emzrmde ne zamn yatrdm ben diorum:) ngarip bişe annelikk ama güzel ya çok sevimliler benm günler böle gecio havalar açsada 40 mz çıksada bol bol gezsek şanslıımki yaza gelio:) bizim yaz bodrumla izmit arası mekik dokuyarak eccek babamızı zıyrete gtcez boll boll:) çok uzun oldu glba benm günler böle gecio iişte ama çock ayağına bağ gezmleri unutun hamilelkte hiç otrmadm ben 5 aydan snra gecnce bulntılr yolda doğrcn diolrdı son ayda her hafta 2 kere snemadydm ben çok gezdm şimdi evde patlmk üzereim ağlıom bazn skıntıdanI

çenemm hoşgeldin fıstığıım gel kız kaynatırız zemuszemus
arada banada oluyo cnm gaz sorunu hepimizde var bide karnın şişiyo davul oluyo kadınların büyük sorunu bu zaten

gittikçe çoğalıyoruz bayaa eğlenceli bir topik olucak ne ka güzeel :lepi:delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…