yaaa sorma valla hele gündüz uykusu hayal gibi gecede toplam 5 saatDD ama alışıyor insan dimi
canım benim kızım ememedi malesef sütüm 4. aya girerken kesildi
alışıyor elbet ama bazende deliriyorum saçımı başımı yoluyorum sempatiksalakcinni emzirmek güzelde birde yemek yese ah ah boshayallersmile
selam kızlar davetiniz için teşekkürler bende izmitde yenidoğanda otruyorum oğluşumun 2 ayı bitti bugün aşılarımızı olduk huysuzuz birazcık...
benimde tek duam sağlıklı olmasından sonraki duam yani
gece biz uyurken uyusun sabah biz uyandığımız da uyansın çok mu şey istiyorum ki ??
öyle bebekler var duyunca çooook kıskanıyorum mesela ben öyle bir bebekmişim ama oğlum bana çekmedi malesef olur inşallah hem uyuyan olsun hem gazsız hemde kolik olmasın ben sana dua ediyim şimdiden yaşayan biliyo böyle bebeklerin zorluklarını şimdi her hamileye dua ediyorum ben bu arada bebeğinin cinsiyeti ne adı belli mi?
Selam kızlar,
ben izmite gelin gelicem temmuzda. Şimdiden aranıza katılayım dedim.. kaydirigubbakcemile2
Merhaba benıd davet etmışsınız,tesekkurler.Benimde 6 aylık oglum var cok ama cok tatlı . Bende yahyakaptandanım.
iyi akşamlar hemşolarım ne var ne yok ayy yemeği fazlamı kaçırdım gaz yapan bişemi yedim bilmiyorum sancım var yaf pofff çıksa rahatlıcam aaaa çok kötü bu gaz sorunu geçti sanıyodum ama yok geçmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?