• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

Erken yatsada geç yatsada huy haline getirmişti.Ama tabi çoğunluğu erken yatmaktan.Ağlıyodu akşamları yatıcam diye.Şimdi yatırırım.Gece 12 gibi sütü var uyurken içiririm.(zaten bizim yemek olayımız sorunlu.Uyanıkken içmez)Ondan sonra uykuya devam.
O sütü içmezse uyanır.Uyanıkkende sütünü içmez.Bu kuzuların herşeyi saatli canım ya bi şeyi atla kıyamet kopar

azda uyuyor yani baya zor bi çocuk o da işin çok zor bol güç kuvvet diliyorum

slmmmmm ben geldimmm :) nasılsınız kızlarrr

selam hoşgeldiin iyiyiz sen nasılsın?

günaydın mine yoksun pek yoruluyosun galiba

dün evde yoktumda ondan giremedim. kayınvalidemle kayınpederim hastanede yatıyorlardı. görümcemle beraber onları hastaneden çıkardık akşama kadar orda takıldım evde tek oturacağıma orda gırgır şamatamuhabbet zaman hemen geçiverdi. sonrada benim miniğin beşiğini arabasını yatağını yorganının puseti ne varsa eşimle onları hallettik. akşamda yemek ye çay iç diyene kadar bi baktım gece olmuş laelaelaelaelae bide ben pek evde durmuyorum normaldede zıp zıp geziyorum ondan giremiyorum ama evdeysem mutlaka uğruyorum ihmal etmem yani sizleri arkadaşlarım :1hug:

Ohh Maşallah daha mincik.Süt kokuyodur şimdi o.Allah nazardan saklasın.Bizde 3 kişi yıkardık.Komşum,annem, ben. aslında panik yapmayınca herşey daha kolay oluyo.sonra eşimle bi kere biz kendimiz yıkadık daha kolay oldu.:)

ayyy benim eşim dahada panik yaptırır dur burnuna su kaçtıı orda sabun fazla gitti :) tek yıkarım daha iyi :D

slm kızlr napıosunnz bende oğlumu uyuttm banyo yapcaz bugnn:) yıkıcaz annmle oğlumu snra allh kabl ederse adak kesmeye gtcez şimdilk uyuo sabh 4 te kalktı oynadı oynadıı uyudu snra 7 8 gbi kalktı snra 10 da kalktı 11 gbi uyttm gene uyandı ama hep uyumak istio yıkamak için emzrdm gene uydu:) tokken yıkaım dedm daldı gtti kıyamadm uyanınca yıkıcaz:) uyku tulumum benimmm:)

eylülün annesi:) yıkadımmı gelinimii alcamm kızını oğlumaa:) canım yoksun napıosunn msnde yazmşn okudm nasıl gdio grüşemioz baydr özledmm:)

merhaba kızlar yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
esracım aman bırak uyusun benimkininde baksan uykusu var uyutabilmek için 3 4 saat uğraşıyorum mirmirmirmir

merhaba kızlar yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
esracım aman bırak uyusun benimkininde baksan uykusu var uyutabilmek için 3 4 saat uğraşıyorum mirmirmirmir

asudecim gündüz böle ii uyuo 1 saatt falan kalkıo yatıo akşa 7 8 gbi kalkıo 11 12 ye kdr oynuoz snra zor uyuo uykusu oluo ağlya ağlya uyuo dalana kdr emio yada beşikte sallanıo tam dalamıo sanırm uyanıo 10 dk da bi snra bi daldımmı sabha kadr 1 kere emmye kalkıo :nazar: baklım uslu bebeğim şimdilk huyu suyu deişmesse raht geçio öle pek bi zorlk yapmıo anasına bi akşam şimarıo uyumaya direniosırnaşık şey

oh maaşallah Erkut Ege'ye :nazar: ne güzel valla inşallah hep böyle devam eder canım annesini üzmeden büyür e akşam huysuzluklarıda nazarlığı olsun annesi

yani zatn yazıo araştrdm internntte bebekle:emir_bebek:r evde herksn olduğu akşam saatnde ağlarlarmş şimarıklık herhlde bzmkde öle akşm herks evdeken yapıoo oda nazarlığı evet banyosuda gecnce yappıo braz bide gezmyi çok sevioo ya napcz bilmem

Back
X