• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

kızlar öyle demeyin ya
kardeş lazım tabi biz 5 kardeşiz iykide varlar Allah acılarını göstermesin çok bağlıyız hepimiz birbirimize
kızımında bi kardeşi olsun çok isterim biz gittikten sonra onlar kalıcak
bizde 5 yaşında kardeş düşünüyoruz kızımıza kısmetse tabi

benimde annem 1 tane yeter diyo herkese kalsa 1 çocuk paylaşmayı bilmezmiş te falanda filanda ooff dertliyim bu konuda ben bunu ne zorluklarla doğurup büyüttüm bünyem kaldırmaz bi tane daha

Öylede bi yandan da düşünüyorum en ufak bişeyde ablamları ararım.allah göstermesin olmasalardı ne yapardım bilmiyorum.Kardelşte çok önemli bu hayatta.Ahh ahh.
Sen çalışıyomuydun nakredusa

Kızlar benim çıkmam lazım iş için.Bu konuya devam edelim ama sonra.Benim yaş zaten az değil.şeytan diyo yap bi tane daha çıksın aradan.Hadi çıktım ben .Bye

demeyin böyle kızlar ya kötü anne gibi hissediyorum sonra kendimi evet kardeş lazım ama çok zor bu koşullarda ben ilerde çocuğum bişeye ihtiyacı olduğunda ya yapamazsam derdine düşmek istemiyorum ben çalışmıyorum malesef iş bulamadım e eşimde mühendis ama öyle çok şahane bi maaşı yok artacağı da yok çok şükür rahat geçiniyoruz ama bi tane daha çocuğumuz olsa çok fazla zorlanırız e borç ödeniyo şu anda daha çooookta var ayrıca oğlumla öyle çok uğraştımki bünyem yoruldu artık gerçekten çok zor bi lohusalık geçirdim bunalıma girdim doğumumda zor oldu dediğim gibi artık daha çok korkuyorum doğumdan zaten bencillik bunlar ama dediğim gibi 2. bi çocuğa iyi bi anne olamam ben :sinifsinif:

demeyin böyle kızlar ya kötü anne gibi hissediyorum sonra kendimi evet kardeş lazım ama çok zor bu koşullarda ben ilerde çocuğum bişeye ihtiyacı olduğunda ya yapamazsam derdine düşmek istemiyorum ben çalışmıyorum malesef iş bulamadım e eşimde mühendis ama öyle çok şahane bi maaşı yok artacağı da yok çok şükür rahat geçiniyoruz ama bi tane daha çocuğumuz olsa çok fazla zorlanırız e borç ödeniyo şu anda daha çooookta var ayrıca oğlumla öyle çok uğraştımki bünyem yoruldu artık gerçekten çok zor bi lohusalık geçirdim bunalıma girdim doğumumda zor oldu dediğim gibi artık daha çok korkuyorum doğumdan zaten bencillik bunlar ama dediğim gibi 2. bi çocuğa iyi bi anne olamam ben :sinifsinif:

öyle düşünme canım ya
her doğum bir mi ilki kötü geçti diye ikinciside öyle geçicek diye bişey yok demi kendini öyle şartlandırma
her çocuk rızkıyla gelir tabi ama tabi siz bilirsiniz

şöyle bi durum var canım o yüzden kolay geçmesi çok zor sezeryan oldum normal doğum yapamıyorum belden uyuşmuyorum bayıltılmak zorundayım uyandığımda nasıl bi ağrı sancı oluyo inanılmaz bişey ağrı eşiğim çok düşüktür bu yüzden düşünemiyorum bile

Yok hayatım eşim götürüyo mecburen dolmuşla gitmeye kalksam 45 dakka anca.İş carrfurun orda ev yuvacığın altında hesap et işte.Kreşe verince değişir diyolar.Büyük bi hevesle 3 yaşını bekliyorum.boshayallersmile

aslında ben bir iki tane bebek kreşi buldum hani hesap yaptım kendimce kpss yi kazanırsam ve kasımda ilk atamada atanırsam bebek 3 buçuk 4 aylık olacak onun için kreş araştırdım ama tabi benimki didimin didisi pek sanmıyorum kazanayım ama bellimi olur belki şans bana da güler
:sm_cool:

şöyle bi durum var canım o yüzden kolay geçmesi çok zor sezeryan oldum normal doğum yapamıyorum belden uyuşmuyorum bayıltılmak zorundayım uyandığımda nasıl bi ağrı sancı oluyo inanılmaz bişey ağrı eşiğim çok düşüktür bu yüzden düşünemiyorum bile

anladım canım
ama oda çektiğin acı ayağa kalkana kadar ya
ilk 2gün belkide sonra koşmak gelmişti içimden bumu dedim korkuttukları ameliyat
Allah,a çok şükür toparlanıyoruz çok çabuk

aman doğumdan korkanlar var fazla konuşmayalım ama şuan olsa 2. hayır demem inanaın belkide doğumum çok rahat geçti ondan diyorum böyle
ama ben seviyorum kalabalık olmayı napim :1hug:

bende önceleri istiyodum aslında 2 çocuğum olsun diye ama çok zor bi bebek oğlum ya böyle olursa korkusuda var her türlü korkuyorum yani :) ilersi ne gösterir bilemiyorum ama şu an için çok zor düşünemiyorum

slm kızlar bende 2 ciyi naspse 7 yaşına faln gelnce düşünüom erkkler öle daha bytmeden 2 ciyi ister sanki kendleri bakıo annmde bana dio 2 tane yetr ama kardeş şart valla kardeşim olmasa benm canm çok skılırdı:) iiki var yani tek çock olmk zor bence şimarkta olur yarn öbrsü gnü bişi olduunda yaşlandıımda abi akrdeş birbirne destek olsnlr yalnz kalsn istemem oğlm eşime klsa hemn yaparda:) bzm daha maddi durum otrmadı eşimn işi evmz daha olmadı tam anlamıla naspse yaşmda genç ilk okla başlasn öle diorm çnkü bundan ilgi azalmasn aklı ermye başlasn öle yaş farkı olck ama bzmde kardeşimle 7 yaş var en iisi o şimdi bu sevgye doysun öle kardeş yapıcm:) yaş 27 de çok gec diik tam zanı hem otrmuş olrm bunda hiç bişi anlamdm sağ solda byüo ufagm die annm bakıo ama ona herşeile ben bakıcm:) kızlr ben kaçıom oğlmla gezmeye gtcez babamızla bulşcz gezcz öpt.hepnzi akşam grerm

esracım nesi geç 27 yaşın ben 28 yaşında anne oldum şimdi 29 herkesin dilediği gibi olur inşallah karışık mevzular bunlar

benimde ilk bebiş 24 de oluyor aslında bakmayın biz hiç düşünmüyorduk sonradan hemencik olsun bitane bıcırık dedik. nasip oldu. ikincisini tabiki isterim ama hem kızım büyüsün hem ben 2 çocuk yükü kaldıracak kadar olgunlaşayım hemde sosyal ve ekonomik yönden 2 çocuğu rahat ettirecek duruma geliyim.. yani muhtemelen bu dediklerimin hepsi ben 30 yaşıma gelince olur. 30 yaşın olgunluğu bir başka olur...

bide herkesin aile yapısına göre, ekonomik durumuna göre, bide içinde bulunduğu şartlara göre, kendini hazır hissetmesine göre değişir.. bu arada geçenlerde teyzem doğumyaptı kuzenimle aramda 24 yaş var çon enteresan geliyor bana ama sonrada diyorumki demekki şartları müsaitmişki dünyaya getirdi bir çocuk daha..

anne baba olmanın ideal yaşı 30 muş minecim ne kadar doğru bilmem ama araştırmalar öyle söylüyor

anne baba olmanın ideal yaşı 30 muş minecim ne kadar doğru bilmem ama araştırmalar öyle söylüyor

ayy bende hissediyodrum zaten küçük olduğumu ben 86 lıyım. ama bebek 6 aylık oldu bille yapacak bişi yok kaydirigubbakcemile3 küçük anne baba olunca ilk çocuk deneme gibi oluyor herşeyi o çcukta uygulamalı öğreniyor insan yani ben bunu çevremden gördüm. bizler yine iyiyiz ay bazı yerlerde 17 yaşında anne olanlar oluyor ben çok üzülüyorum ya bizim toplumda böle eskiden beri öyle süregelmiş ama yavaş yavaş modernize oluyoruz. kadınların okuması çalışması derken artık oturuyor yavaş yavaş. ben bile üniv bitsin iş bulayım öle evlenicem diyordum öyle de oldu

ya yaşta değilde olgunluk meselesi belki 25 yaşındada olgunlaşabiliyo insan sonuçta ama tabi 16 17 yaşında ne kadar olgunlaşsada çocuk oluyo insan

merhabalar hatunlar ugrayamıyorum pek hafta sonu zaten evde durmuyoruzda hafta başıda temizlik artı diyet birde sudeniz hanım çok yorucu oluyor:)))
kızlar bende çok küçük anne oldum 88 liyim ama eşim benden 13 yaş büyük ben beklesem bi 5 6 yıl beklerdim eşim bana bıraktı tamamen ama ben onun hasret kalmasını istemedim
ama hamileykende dogumdan sonrada bana aşırı yardımcı oldu halende oluyor akşamları hafta sonları bütün yükümü alıyor yoksa gerçekten yapamazdım kaldıramazdım yani

Asudecim canım şimdi hiç düşünme gerçekten sen belki bizlerden daha zor bir dönem geçirmişsin kayınvaliden yakın dogumun zor olmuş ve hala sürekli kucakta duran bir bebeğin var sabır gerektiren şeyler
ama belki 4 5 yıl sonra bunları unutunca şartlara göre sende düşünebilirsin belli olmaz cannm
çünkü ben ilk birkaç hafta asla bidaha dogum demeyin 3 5 tane doguranlar çılgınmış dedim
şimdi belki 4 5 yıl sonra bir kardeş yaparız kızıma diyorum
bu arada Minecim etrafında bebegini bırakabileceğin biri yokmu canım kayınvaliden annen falan kreşlerde çok zor olabiir 3 aylık bebek ya dabi bakıcı falan tutabilrsn kendi evinde

benimki doğmamış çocuğa don biçmek oldu biraz kaydirigubbakcemile3eğer kpss ile atanamassam hiç bir kuvvet beni çalıştıramaz 4-5 sene otururum bebişimle kimseciklere bırakmam ama bizim sitede hep bebişleri kreşe bırakıyorlar iş başa düşünce mecbur

öyle tabi canım çalışınca mecbur biyere bırakıcaksın ben hiç cesaret edemiyorum bırakamam gibi geliyor ya biraz evhamlıyım galiba birde emeklerken dizlerini ayaklarını falan vuruyo morartıyo bazen ben kesin bakıcıdan bilirdim ya ya da bakıcı bişey yapsada çocuktur emekliyo çarpıyo falan bak yine evham yapıyorum:)

Back
X