izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

eşim gitti az önce yarın sabah izmirde işi var

bu sefer çok üzüldüm biliyormusun gidişine...

hamile olduğum içinmi dersin ?

öyledir hamilelik bütün duyguları karman çorman yapıyor Allah kavuştursun ne iş yapıyo eşin?

sık sık seyahatler vardır o zaman Allah yardımcın olsun zor öylede

kızlarrrr günaydınn a.s.

bugün burda haftasonunu tenhalığını telafi ederiz diye düşünüyorum

Günaydın kızlar.Nasılsınız.Sonbahar nasılsın hayatım.Bebiş nasıl kıpırdıyomu .Kaç aylık hamileydin canım sen

Günaydın kızlar.Nasılsınız.Sonbahar nasılsın hayatım.Bebiş nasıl kıpırdıyomu .Kaç aylık hamileydin canım sen

günaydın lapetus teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın ?ben 6 ayı doldurdum çok şükür 25 haftalığım. hareket etmez olurmu teyzesi zıp zıplatıyor beni. iyiki erkek değil erkek olsa belki daha güçlü vururdu daha çok canım yanardı
kaydirigubbakcemile3

İyiyim canım.İşteyim.
Maşallah bıdığa ya.Çok güzel duygular bunlar tadını çıkar.Ben oğluma hamileyken çok kilo alamamıştım.Bi kıpırdardı karşıdan bakan anlardı.Öyle hoplardı içimde.Ama diyorum ya çok güzel duygular bunlar.Şimdi olsa daha tadını çıkara çıkara yaşardım herhalde.

kızlar bende geldimmm günaydınn herkesciklere:):) haftasonu çok bi gelişme olmuoy burda nedense:) herkes kocalarıyla tabi:)

hosgeldın ıkızızz:)

aynen canımhaftasonlarıı kocalara ayrılıo:)

sen nasaılsınn canımm..ızmıtte nerde opturuonn

hava cok gusel bugunn..kocan yokmus galıbaa allah kavustursunn canımm

eşim yolda cnm sabah bi görüşmesi vardı onu halledip dönüyor izmirden Allah nasip ederse akşama burda olur...

kızlar bende geldimmm günaydınn herkesciklere:):) haftasonu çok bi gelişme olmuoy burda nedense:) herkes kocalarıyla tabi:)

hoşgeldin şeyma nasılsın. walla ben ctesi günü eşimle değildim kurstaydım. dünde sabahtan kurstaydım 4 den sonra beraberdik . sonra gitti zatenh. neyseki bu akşam dönecek. sende ne var ne yok ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…