• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

selam bende geldim guclubacismile ben dün uğrayamadım kızlar 2 de kursa gittim akşama kadar ordaydım akşamda eve geç geldik girelim ne var ne yok umarım herkes iyidir.:1hug:

ya bu nasıl bir hava ... yat uyu havası. yatıp uyumasan miskin miskin evde dolaş havası sositosositosositososito

iyiymm bebemm

dun kontrolum wardıı gıttım dr aaa ayy bebemm bı buyusmuss anlatamammm yaa :)

kafasıı govdesı ayakları olusmuss kaburgalarını bıler gordumm hamd olsunnn...boyun olcusude normall cıktııı...cınsıyet ıcın cokk ısrarr ettımm degısebılırr tahmın edeyım dedıı :):)

KIZ GIBI GORUNUO DEDII:)

ama degısırr belkı dedııı..

iyiymm bebemm

kafasıı govdesı ayakları olusmuss kaburgalarını bıler gordumm hamd olsunnn...boyun olcusude normall cıktııı...cınsıyet ıcın cokk ısrarr ettımm degısebılırr tahmın edeyım dedıı :):)

keşke benımd emıskın mıskın dolasıpuyumaya waktım olsa yaaaaa

hocbulduk canım

oglum uyuyo,yıkadım oniiiiiiiii
accık uzanayım gelıcem yıne

ben geldımmmmmmmmm
hoşgeldinnn
iyiymm bebemm

canım ya çok sevindim senin adına gözün aydın maşallahh
:nazar:

günaydın büşra kızının uykusu hep mi böyleydi yeni mi böyle oldu dişler falan mı etkiliyo acaba yok hep öyleyse huydur ama değişir inşallah 1 yaşından sonra uyumaya başlar

canım benim kız ilk 3 4 ay uyku konusunda geceleri daha düzenliydi sonra yavaş yavaş bozulmaya başladı ama bu ara hep erkenden kalkıp oturuyo bende kalkmak zorunda kalıyorum şimdide 7 bçkta kalktık:) dün sabah ama buraya yazdktan sonra eşim kalktı baktı sudenize ben uyudum :)))

mrb kızlar benim kızımda bu ara uyku konusunda berbat 12 30 1 gibi uyuyo 6 30 gibi kalkıyo bi kere uyandımı tamam dahada doğru düzgün uyuymuyo mızıldanıyo bu sabahda 5 30 da uyandı bida 9 da uyudu ama gene mızmız bende uykusuzluktan çok asabileştim zor geçiyo günlerim hastalık olmasında artık yaşından sonra düzene girer diye bakıyorum bakalım yeni gelenler hoşgelmiş sefa getirmiş

merhaba hanımlar haftasonu nedeniyle topik tatile girmiş sanırım kaydirigubbakcemile3

herkes nerede ?? hadi toplanalım
:kahve:

Back
X