• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

selcan ben değirmenderedeyim canım. uzağım herkese ama kalbim yakın:):)
mine inşallah kazanırsın kpssyi cidden kendinden ödün veriosun bak hamile hamile iyi çalışıosun. bende iiyim işte şükür cuma günü doktorra gittim ağrılarım vardı emara girdim o ne tuhaf bişe öle yaf gerim gerim geriyo adamı:)

ayy bılırım degırmendereyıı bende golcukluyum ama derınceye gelın geldımm ogrencyken cook gelırdım degırmendereyee

slmm fatolınaaa
slm canım opuyorumnanaktan

hoşgeldin fatolina. senin doğumyaptığın zamanı hatırlıyorum..

maşallah sende büyüttün bebişi
:nazar:
sağol canım bugün tam 3 aylık olduk
zaman çabuk geçiyo valla :ecrin_bebek:

mine inşallah kazanırsın kpssyi cidden kendinden ödün veriosun bak hamile hamile iyi çalışıosun. bende iiyim işte şükür cuma günü doktorra gittim ağrılarım vardı emara girdim o ne tuhaf bişe öle yaf gerim gerim geriyo adamı:)

bende şuan değirmenderedeyim kaydirigubbakcemile4
geçmiş olsun bu arada guclubacismile

inşallah sende kazanırsın... benim 86 ve üzeri almam lazım ondan biraz çalışmaya çalışıyorum yani çalışmak zorundayım bu arada geçmiş olsun sonuç olarak kötü bir şey çıkmamıştır umarım
:Saruboceq:

yarın belli olcak ama çıkmaz inşallah bişe evet . benimde yüksek almam lasım ama çok çalışamıyorum ya bu kaçıncı girişim olcak:(
fatolina neresindesin değirmenderenin? ben değirmendere meydana yakınım. senin kayınvaliden burdaydı dimi yanlış hatırlamıosam:)
kıs selcan uzağa gelin gitmemişsin bak şanslısın valla:) ben taa ankaradan buraya geldim:) hiç şikayetim yok ama :)

ayy yınede uzak gelıo canımbana yaa alısmısım golcugeee hala da alıswerısımı golcuktenn yaparımm:) tabı yıne sukurr daha uzaga gıtmedımmm..

sen nerdensınn canımm?

olabılırrbelkı tanıoruzdur bırbırımısıı kızz
benim küçüklüğüm değirmenderede geç kızlığım gölcükte evlendik şimdide izmitte oturuyorum canım tam gaydırıgubbakcemile oldum kaydirigubbakcemile4
yarın belli olcak ama çıkmaz inşallah bişe evet . benimde yüksek almam lasım ama çok çalışamıyorum ya bu kaçıncı girişim olcak:(
fatolina neresindesin değirmenderenin? ben değirmendere meydana yakınım. senin kayınvaliden burdaydı dimi yanlış hatırlamıosam:)
kıs selcan uzağa gelin gitmemişsin bak şanslısın valla:) ben taa ankaradan buraya geldim:) hiç şikayetim yok ama :)

evet canım kayınvalidem burda kurtuluş sitesinde oturuyolar mangalın orda

fatolınaa yas kac canımm bende hep golcukteydımm ya tanıorusdurr bırbırımısıı yada kesınn goz asınalıgı wardırr

kurtulıuş sitesi nerdde mangal nerde??:):):)
size bişe sorcam böbrek ve idrar yolları için ultrason çektiren varmı

kızlarr cıkıomm gorusuruzzz kocıss gelcek dısarı cıkcazz hadee optumm hepınızııı..kaydirigubbakcemile5

fatolınaa yas kac canımm bende hep golcukteydımm ya tanıorusdurr bırbırımısıı yada kesınn goz asınalıgı wardırr
23 canım
kesin ben çok gezginciyimdir zaten kaydirigubbakcemile4
görsen sende aa dersin delikafadulden

kurtulıuş sitesi nerdde mangal nerde??:):):)
size bişe sorcam böbrek ve idrar yolları için ultrason çektiren varmı

düğün salonu yapıldıya sahilin sonuna
yani değirmenderenin çıkışı öyle diyim canım
valla buluşalım bigün güzel olur

yaf buluşmak çok istiyorum hepinizle ama cuma günü eşime bahsettim hemen hayır dedi internet felanya şimdi güvenemedi ne dediysem anlatamadım:)

yaf buluşmak çok istiyorum hepinizle ama cuma günü eşime bahsettim hemen hayır dedi internet felanya şimdi güvenemedi ne dediysem anlatamadım:)

bi kere hayır dediyse yandın sen şaka şaka.. kaydirigubbakcemile3

burdaki buluşma haberleri aktiviteler topiğinde buluşanların fotoları var istersen onları göster belki ikna olur.. benim eşim pek karışmaz yani zaten haftanın 4-5 günü mecbur çarşıdayım adamcağız çalışmaktan fırsat bulupta bugün kiminle buluştun diyemez kiii
kafamçokkarıştı

Back
X