izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

evet asudecim bütün tahminlerin doğru. %90 ihtimalle oğlumuz olcak bu sefer. kızıma kardeş geliyor teyzesi.

kızlar merhabaaaa bu topiği neden farketmedim ki daha önce çok sevindim bulduğuma
bende yarımcadanım.. şu sıralar 14 aylık oğlumu sünnet ettirmeyi istiyorum doktor arıyodum burayı buldum önereceğiniz doktor ve hastaneyi bekliyorummmm

ama burası tam da benim aradığım tarzda biryermiş:)ben bu başlığı nasıl görmem çok ilginç.bende izmitte oturuyorum hanımlar.herkese selam buarada.8 ay oldu buraya geleli.seviyorum ama yinede daha çok alışamadım.biraz daha sosyal bir hayatım olsa fena olmıycak gerçekten eşim dışında vakit geçirebileceğim pek kimse yok çünkü.kursa gitmeyi düşünyorum tavsiyesi olan varsa paylaşsın lütfen.

Böyle bir topic olduğunu bilmiyorum Nerede İzmit orada Ben

Merhaba bu bolumu yeni kesfettim yeni bir konu acmak yerine burdan bilgi alabilcegimi dusunuyorum aslen sakarya dogumluyum ama evlilik sonrasi izmitli oldum. Benim bir sikintim var izmitte fitnes hocasi sikintisi yasiyorum gitmedigim tanismadigim yer kalmadi artik ama hani brlki sizlerin bildigi bi bayan hoca vardir onerebilceginiz, fitnes life sporium niki life bulvardaki shapes water front eski mc donalsn karsindaki yer( adini unuttum uzun zamn oldu, yok arkadas 1 tane bile isin ehli bi bayan hoca olmazmi! Dogim.oncesi keyfen gittigimde bay bayan karisik gityigim salonlarda oldu ama dogum sonrasi asiri kilonun bedende ruhta biraktigi gizlenme istegi ile sadece bayanlarin okdugu ortsmlari tercih etmekteyim, ne yazikki basarili olamiyorum.cunku hoca yok universtede okuyan anaci mesai doldurnak olan birsey soruldugunda acaba ne desem uygun olur diye yuzume bakan birsuru vayan hoca... a unutmadan hakkini yemem water frontta cok tatli bi bayan hocamiz vardi yalns hatrlmiyorsam esin di ismi o cok bilgili ve istikrarliydi amma velakin sadece bayanlar saatine yazildigim halde salona defalarca erkek.musteri adayinin gezdurildigini gordum bu beni cok rahatsiz etti ve vedalasmadan ayrildim salondan, -zaten bayanlara ayri olan saatide talep olmadigindan kaldirmislar... ben tecrubeli gercekten kisiyi performansini taniyip takip edebilcek ciddiyetli bi bayan hoca yada salon ariyorum, diyetisyene basliyorum bu hafta aslifidana ama ayni zamanda uzun soluklu bi hicaya ihtiyacim var, vercegim kilo 5/7 kilo falan duyebilirim ama artim duzenli hayatimda olnasi gerektigini dusunuyorum, yada varmidir guzel izmitte unlulerin yasam kocu seyda coskun gibi biri :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…