izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

Neden burası pasif kalmış :84::84::84::84::84:

Ben daha simdi gordum bu kpnuyu ya golcuklu olarak bnde katiliyorum araniza :) aslinda izmitliyim ama golcugw evlndm 1,5 sene oldu keske en bastan gorseydim

Golcugu baya baya biliorm aslinda pttye gelmedim hic ama bi ara carsambadan yukari dogru cikista gormust

Normalde izmittemi oturuyodun gölcüğe gelin geldin :) bencede güzel olmuşş

Evet cnm izmitte oturuyodum gelin geldim buraya :) bu sene komek ebru kursuna gitmeyi dysunuyorum belki orda da karsilasiriz belki topluca golcuktedd bulusuruz :)

Valla kpssye çalışıyorum atanamazsam heralde gider özelde çalışırım yada dediğin gibi komeğe gider orda çeyiz dizip kocaya giderim
Neden olmasın bi buluşma inşAllah

Hic bulusma oldumu bu topicte malesef kimse bulusmyor hep topicte kalio dostluklar keske bulusabilsek ilerleyen donemlerde zaten golcuk carsisinda bulusmak kolay :)

Valla kpssye çalışıyorum atanamazsam heralde gider özelde çalışırım yada dediğin gibi komeğe gider orda çeyiz dizip kocaya giderim
Neden olmasın bi buluşma inşAllah
Bende kpss ye hazirlaniyorum lise mezunuyim calis tabi ben is bulsam hemen gircm ama bulamadim hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…