• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

merhabalar bende geldim en son geçen sene yazmıştım buraya doğum yaptım falan girmeye pek vaktim olmuyordu minik kızımdan şimdi biraz daha rahatım çok zormuş yahu bebek bakımı:)

merhabalar bende geldim en son geçen sene yazmıştım buraya doğum yaptım falan girmeye pek vaktim olmuyordu minik kızımdan şimdi biraz daha rahatım çok zormuş yahu bebek bakımı:)

:3: selam ne güzel kızınıda büyütmüşsün
bizde becerebilsek bi yapmayı da:26: bizde büyütsek hiç zorunu düşünmüyoruz vallahiii :52:

pek kimse ugramıyo buraya izmitliler cok mesgul heraldeee

günaydın izmitli hatunlar, hadi kendinze gelin yopiği canlandırın, ben başka bi topik açtım oaraya da gelebilirsiniz. izmitli veli ve çocukulu hanımlar diye, bekar arkadaşlarda katılsın isterim. bizlerde kaynaşalım. bu topiğe kimse gelmiyor artık...

buraya kimse uğramıyormu?

evet kızlar efsane geri döndü :9:

asude , şeyma nerdesin canlar sesime gelin.

merhabalar kızlar nasılsınız bende izmitte yaşıyorum forumda fark etmemişim burayı yeni gördüm :)

aa burada beni çağıranlar olmuş ama ben daha yeni bakabildim, :30: çok geldim bi ara baktım kimse gelmio gitmio bende vazgeçmiştim. belkide benim bu mesajımı tanıyan kimse görmicek ama olsun belli olmaz :)örgüye devam:6:

aa burada beni çağıranlar olmuş ama ben daha yeni bakabildim, :30: çok geldim bi ara baktım kimse gelmio gitmio bende vazgeçmiştim. belkide benim bu mesajımı tanıyan kimse görmicek ama olsun belli olmaz :)örgüye devam:6:

ben seni yeterince tanıyorum şekerim sen merak etme sen örgüye devam et. o ördüklerini 2. bebişime giydircem. kızıma kardeş geliyor. beni aramalısın yoksa walla küserim.

doğru düzgün girmiyordum şimdi gördüm mesajları minecim sensin sanırım 2. bebekmi geliyor aman tanrım :52: :) Allah kolaylık versin bi ara espirisini yapmıştın ciddi olduğunu düşünmemiştim cinsiyet belli mi? hamilelik nasıl gidiyo?

Back