Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi silkelenin kendinize gelin kızlar umarım herşeyleriniz yolundadır
mineeee asudeeee...??????
selam arkadaşlar. beni özlediniz mi? uzun süre gelemedim yoğundu hayatım :) bayram, misafir gelen giden derken ve üstelik yaramaz kızımla uğraşırken hiç vakit olmadı. herşey aynı hayatımızda hiçbir değişiklik yok. sizler nasılsınız? özledim sizleri. artık buluşmanın görüşmenin zamanı geldi. asudecim bu sefer mazaret kabul etmiyoruz haberin olsunselam kızlar bayadır uğramıyordum nasılsınız neler yapıyorsunuz ben bildiğiniz gibi işte emirle uğraşıp duruyorum :)) eşimle habire bi ev arayışına girip bi vazgeçiyoruz ne yapsak şaşırdım :) yeşilova taraflarında güzel uygun evler var ama acaba nasıldır çok mu uzaktır diye kafamız karışık gidip bi görmek lazım emirlede nasıl olacaksa :)) böyle işte sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz?
merhabalarr bende izmitliyimm yeni gördüm bu konuyu
bende bende bendee :) ben pırıl izmirden üniversite okumak için geldim buraya ve burayı da sevdiiim:) şimdi sizleri bulmuşken bir sorum olacak beni burdaki memnun olduğunuz bir kuaföre yönlendirir misiniiiz =?