• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

selam kızlar bayadır uğramıyordum nasılsınız neler yapıyorsunuz ben bildiğiniz gibi işte emirle uğraşıp duruyorum :)) eşimle habire bi ev arayışına girip bi vazgeçiyoruz ne yapsak şaşırdım :) yeşilova taraflarında güzel uygun evler var ama acaba nasıldır çok mu uzaktır diye kafamız karışık gidip bi görmek lazım emirlede nasıl olacaksa :)) böyle işte sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz?

bi silkelenin kendinize gelin kızlar umarım herşeyleriniz yolundadır

mineeee asudeeee...??????

selam kızlar bayadır uğramıyordum nasılsınız neler yapıyorsunuz ben bildiğiniz gibi işte emirle uğraşıp duruyorum :)) eşimle habire bi ev arayışına girip bi vazgeçiyoruz ne yapsak şaşırdım :) yeşilova taraflarında güzel uygun evler var ama acaba nasıldır çok mu uzaktır diye kafamız karışık gidip bi görmek lazım emirlede nasıl olacaksa :)) böyle işte sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz?
selam arkadaşlar. beni özlediniz mi? uzun süre gelemedim yoğundu hayatım :) bayram, misafir gelen giden derken ve üstelik yaramaz kızımla uğraşırken hiç vakit olmadı. herşey aynı hayatımızda hiçbir değişiklik yok. sizler nasılsınız? özledim sizleri. artık buluşmanın görüşmenin zamanı geldi. asudecim bu sefer mazaret kabul etmiyoruz haberin olsun :70:
merhabalarr bende izmitliyimm yeni gördüm bu konuyu

merhaba hoşgeldin :3:

slm
ailem ile birlikte bayramoğlu adasına taşınmayı düşünüyoruz düşüncelerinizi öğrenebilir miyim orayı bilen arkadaşlar varsa

selam bende izmitteyım.bır sorum var bı yerde akademı hastanesınden bahsadılmış nurı huseyınoğlundan,,internetten sıtsınden baktım adı gozukmuyor,,acaba hala ordamı bılenınız varmı?

tanışalım maadem:) ben nilufer 25 yaşındayım 3,5 yaşında kızım var..dunya bankası kalıcı konutlarında oturuyorum......

ee tanışalım mademm:) ben nilüfer yaş 25 3,5 yaşında kızım var,,dunya bankası kalıcı konutlarında oturuyorum...

merb benim babamda orda görev yapdı.izmit güzel bir yer ama hayat pahalılıgı yönünden pariss bence

bende bende bendee :) ben pırıl izmirden üniversite okumak için geldim buraya ve burayı da sevdiiim:) şimdi sizleri bulmuşken bir sorum olacak beni burdaki memnun olduğunuz bir kuaföre yönlendirir misiniiiz =?

bende bende bendee :) ben pırıl izmirden üniversite okumak için geldim buraya ve burayı da sevdiiim:) şimdi sizleri bulmuşken bir sorum olacak beni burdaki memnun olduğunuz bir kuaföre yönlendirir misiniiiz =?

selaam ben doğdugumdan beri izmitteyim ama bi kuaför tutturamadım kendime :9::9:

canım yürüyüş yolundaki suata gitmiştim fön çektirmeye memnun kaldım, kuaför bolluğu olan ankaradan taşındığım için bende baya zorlandım ama, saç kesiminede mehmet tatlıya gittim, pişman olmadım. kesim yaptırmak riskli çünkü. suatın karşısında mass die bi yer var sanırım orasıda güselmiş gütmedim ama.:16:

Back