Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar eşleriniz hep mühendis şeyma, asude, linguist ve eskiden leyla vardı onunda eşi mühendisti..
bu arada leyla uzun zamandır kk ya girmemiş, en son şubatta girmiş![]()
mühendis eşleri toplandık yanievet ya leyla yok ortalarda iyidir inşallah
merhaba canımm napıyosun, bende duruyu uyuttum bi gireyim dedim.bi taraftan da ona çorba hazırlıyorum umarım yer, bizde geçen hafta dr götürdük, kan değerleri düşük, ayına göre de zayıf çıktı, kan şurubu verdi birde iştah ama duru içmiyor olduğu gibi çıkarıyor, iki ay sonra tekarar itcez o zaman test yapacak bakalım, inşallah o zamana kadar toparlarım, neler veriyosun farklı kahvaltı ve çorba tariflerin var mı,, denemediim şey kalmadı, moralim de altüst bide duru yemeyince iyice kendimi kaybediyorum,
gerçek hayatta olamıyorum burada görünmez olayım dedimseni gidi seni... görünmez takılıyosun hımmm : )
gerçek hayatta olamıyorum burada görünmez olayım dedim![]()
onu bende istiyorum ne olur bi sihir gücüm olsaydı emirin evi dağıtmasından yoruldum buna ek bi de 'çocuk çocuk naaapçaaan' denmesinden de yoruldumbazen o kadar istiyorumki görünmez olmayı . merak ettiğim bazı insanların nerde, nen yaptıklarını görmek istiyorum.
bir de her gün toplamama rağmen her zaman savaş alanına dönen evimi sihirli annemde betüşün yaptığı gibi parmağımı şıklatıp 1 sn de düzenlemek istiyorum![]()
onu bende istiyorum ne olur bi sihir gücüm olsaydı emirin evi dağıtmasından yoruldum buna ek bi de 'çocuk çocuk naaapçaaan' denmesinden de yoruldum![]()
miraba.. kaç kilo ki? özlemcim sakın bana zayıf deme tamam mı benim kızımdan zayıfına rastlamadım şuana kadar :) üstelik yaşımızı doldurduk 13 aylık olcak 11 gün sonra.
bizim kan değerleri düşük değil. bize şurup vermedi zaten 2 aylıktan beri çeşitli şuruplar kullandık ben kışa kadar vermicem vitamin. azcık böbrekleri dinlensin yazık çocuğuma.
kahvaltımız bildiğin kahvaltı işte
7 cici bebe , 2 bıldırcın yumurtası, 1 tatlı kaşığı labne , 1 tatlı kaşığı bal, 50 ml aptamil junior süt. arada başka şeyler katılıyorum bal yerine reçel ya da pekmez ya da bıldırcın yerine 1 tavuk yumurtası
ara öğün muz
sonra 1 kase çorba tarhana ve yoğurt çorbası hariç .
ara öğün bir kap dondurma
akşamada ya bir kase çorba ya da 10 cicibebeli aptamil junior süt.
gece sahur zamanı gibide 150 aptamil süt yine.
bu arada çorbaların içine 1 dilim cici bebe ekmeği koyuyorum. şimdi yazdıklarım çok gibi ama inanki yedirene kadar vitrindekiler, dolaptakiler, ayakkabılar ya aklına gelebilecek ne varsa baharın eline veriyorum elindekini incelerken 1 kaşık 1 kaşık ağzına sokuyorum çaktırmadan. bugün mesela muzunu ı love you diyip emekleyen bi bebek var ona bakarken yedirdim. normalde hiç ilgisini çekmez oyuncaklar bugün çekti. yeme konusunda artık yemek saati gelsin acıksın istemiyorum. yedirmek işkence.
ben gündüzleri evdeyim genelde bazen çok sıcak değilse çıkartıyorum emiri ama inan pişman oluyorum çünkü bayır evimizin olduğu yer ve emir yürürken ya elimi bırakın diyo ki bu çok tehlikeli malum normal olmayan bi oğlum var :) elinden tutup yürüttüğümüz için alın beni kucağınıza diyo e 11,5 kilo ben de 51 kiloyum zaten kollarımda dayanıksızdır çok akşamları eşim gelince muhakkak çıkarız çünkü emir paşamız öyle emir buyururasudecim sen hep evdemisin . bende genelde evdeyimdir ama haftada 2-3 akşam mutlaka dışardayızdır. gündüzleride ben sitede oturuyorum içinde süs havuzu, çocuk parkı, bahçe,bişiler var . baktım çok daralıyorum hemen atıyorum kendimi aşağıya. yani lafın gelişi atıyorum dedim girişle beraber 10. kattayım , atmıyorum hemen iniyorum aşağıya :) sen neler yapıyorsun. anlatırmısın biraz. bu arada şunu farkettim hamileykende meraklıydım bahardan sonra merak etme duygum gitmişti şimdi yine başlamış. çocuklu bir kadın neler yapabilir sorusunun cevabını arıyorum. temizlik yapsa yemek yetişmez güzel yemekler yapsa evde dağınıklıktan adım atmaya yer olmaz. bunu biliyorum .
duruda 12 aylık 7.5 kilo yaşıanın altınada çıktı, bende neler deniyom ama yemiyor sıpa. aptamail bende aldım mümkün değil içmiyor, doktorda verme dedi. napacaksam, 1 yaşında 7,5 kilo olacak iş mi
doktorunuza sordunuz mu bilmiyorum ama 1 yaşını geçtiyse gerçi içermi bebeğiniz bilmiyorum ama pediasure mama tavsiye ederim oğlum onun sayesinde kilo aldı ve onun tadı sayesinde süt içmeye başladı tabi başka hiçbirşey yemiyor öyle bir iki kaşık yiyipte birşey yemiyor demiyorum cidden hiçbirşey yemiyor malesef şaka gibi ama gerçek doktorunuza bu mamayı bi sorun benceduruda 12 aylık 7.5 kilo yaşıanın altınada çıktı, bende neler deniyom ama yemiyor sıpa. aptamail bende aldım mümkün değil içmiyor, doktorda verme dedi. napacaksam, 1 yaşında 7,5 kilo olacak iş mi
doktorunuza sordunuz mu bilmiyorum ama 1 yaşını geçtiyse gerçi içermi bebeğiniz bilmiyorum ama pediasure mama tavsiye ederim oğlum onun sayesinde kilo aldı ve onun tadı sayesinde süt içmeye başladı tabi başka hiçbirşey yemiyor öyle bir iki kaşık yiyipte birşey yemiyor demiyorum cidden hiçbirşey yemiyor malesef şaka gibi ama gerçek doktorunuza bu mamayı bi sorun bence
bizde eline vermeye çalışıyoruz ama yemek ya ııığhhh yapıyo alsada yere atıp tekmelemeye uğraşıyoay canım baharda bir zamanlar emir gibiydi ya.. kaşıkla 1 lokma girse kar sayacaktık ağzına ama ne mümkündü. sıyırıyordum yani az kalmıştı. allah sana sabır versin. biliyorsun bende pediasure nin 1 yaş altı için olan fantomalt kullandım ama içinden 3 kez kıl çıktı. çöpe atıp yenisini aldık verdik ama çocukta bir değişme olmadı. bakma şimdi dışarda başka çocuklardan görüyorda dondurma muz çilek çikolata ekmek yiyor eline alıp. yoksa 2 ay öncesine kadar bizde 7 kilolardaydık. köfte olsun makarna olsun önün ekoyuyorum bir tabağın içinde 3-5 tane halılara sürüyor yerlere süryor kafasına saçlarına sürüyor ama ağzına 1 lokma giriyor. geçen akşam iftar vakti sevinçten uçuyordum 1 gıdım köfte yedi diye kıyma yedi kıyma yedi bağırıyordum nasıl mutlu oldum. yediğide var ya san adiyimki 1 cm lik kıymadır o andaki. ama ne yapıcan işte bizim sınavımız bu çocuklar. sabır göstercez. mutfağın halısını görsen üstünde olmayan leke yok haftada 2-3 yıkıyorum makinaya atıp yumuşak halıydı kaydırmazlı olanlardan. bi baktım bugün bizim halı yıkanmaktan eskimiş. solmuş gitmiş. :))