selam kızlar bende geldim...
ama fazla duramayacağım şuan kızımı uyutuyorumda onu uyuturken 2 dk bakıyım dedim.
keyifler nasıl bugün? hava da biraz kapalı
selam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar bende geldim...
ama fazla duramayacağım şuan kızımı uyutuyorumda onu uyuturken 2 dk bakıyım dedim.
keyifler nasıl bugün? hava da biraz kapalı
eskiden olsa okul konusunda muhakkak bir fikrim olurdu annem öğretmen olduğu için ama artık emekli olduğu için okullardan bizde uzak kaldık şans meselesi sanırım birazda inşallah gönlünüze göre biryere çıkar tayininizselamidare eder işte hala okul araştırıyorum
gözlerim ağrıdı
sen nasılsın bakalım?
eskiden olsa okul konusunda muhakkak bir fikrim olurdu annem öğretmen olduğu için ama artık emekli olduğu için okullardan bizde uzak kaldık şans meselesi sanırım birazda inşallah gönlünüze göre biryere çıkar tayininiz
söz konusu çocuklar olunca muhabbet bitmek tükenmek bilmemiş yine maşallah size nerde benim örgüm, olmadı:)
mine sen beğenme benim mesajlarımı o zaman hıh!sen başka mesajları beğen
akşama yemek bulamıorum yaf biri bana yardım etsin, yarın bi yere gidices iftara çok sefiorum iftarı başka yerde yapmayı:) beni davet etsenize kızlarr, hehee:) şaka bi yane yemek söyleyinde yapiim hadi
ben varım şimdide sen yoksun, sen olma zaten istemem
dön dolaş bana yine gurbet yolları.... bir sene nasıl geçecek şimdiden düşünüyorum ...... hoşçakal İZMİTİM .....