• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

selam :3: idare eder işte hala okul araştırıyorum :37: gözlerim ağrıdı :31: sen nasılsın bakalım?
eskiden olsa okul konusunda muhakkak bir fikrim olurdu annem öğretmen olduğu için ama artık emekli olduğu için okullardan bizde uzak kaldık şans meselesi sanırım birazda inşallah gönlünüze göre biryere çıkar tayininiz

söz konusu çocuklar olunca muhabbet bitmek tükenmek bilmemiş yine maşallah size nerde benim örgüm, olmadı:)
mine sen beğenme benim mesajlarımı o zaman hıh!sen başka mesajları beğen
akşama yemek bulamıorum yaf biri bana yardım etsin, yarın bi yere gidices iftara çok sefiorum iftarı başka yerde yapmayı:) beni davet etsenize kızlarr, hehee:) şaka bi yane yemek söyleyinde yapiim hadi

söz konusu çocuklar olunca muhabbet bitmek tükenmek bilmemiş yine maşallah size nerde benim örgüm, olmadı:)
mine sen beğenme benim mesajlarımı o zaman hıh!sen başka mesajları beğen
akşama yemek bulamıorum yaf biri bana yardım etsin, yarın bi yere gidices iftara çok sefiorum iftarı başka yerde yapmayı:) beni davet etsenize kızlarr, hehee:) şaka bi yane yemek söyleyinde yapiim hadi

canım aynen bende seviyorum iftara gitmeyi ama bu sene sadece daha 2 kez gittik kimse cagırmıyo bu sene yaaaaa
ben alıcam yarın akşam misafir neyseki yemeklerimi dün yaptım .. bi fırında patatesli köfte yapıcam bide pilav bu akşam corabımıda yaparım....
domates corbası yapıcam belki senin içinde biraz fikir olur:)

:46:

dön dolaş bana yine gurbet yolları.... bir sene nasıl geçecek şimdiden düşünüyorum ...... hoşçakal İZMİTİM .....

şeyma nerdesin kıs örgümü örüyon evde?

asudecim sende emirle meşgulsun herhalde.

bende tek başıma takılıyorum işte :35:

birisi fena beddua etti bize galiba; evdeki bütün ekran kartları bozulsun diye:) :12:
önce laptop bozuldu şimdide masa üstü, neyse ara ara girerim ben yine öpüyorum hepünüzü kızlarr:74:

bi sorun yok minecim ya oruç beni yoruyo galiba girip bakmıyordum nasıl yorgun hissediyorum anlatamam sürekli uyuyasım var :)) kaç gündürde iftara git birde yeğenlerin doğum günleri üstüste geldi tam yorgunluk yani birkaç gün sonrada iftara misafirlerim var kalabalık şekilde oyyy oyyy yani :D sizlerde iyisinizdir inşallah

sevindim canım bir sorun olmamasına. seni uzun zaman görmeyince meraklandım. aslında çok uzun zaman değil ama.. bir kere daha böyle olmuştu önceden. şeyma ile birlikte seni merak etmiştik. oruç çok yoruyor benide gerçekten. dün ve bugün oruçlu değilim bir kaç gün servis dışıyım . ay bu seferde aç oturuyorum yiyesim gelmiyor ne hikmetse :)

ayy efet öle oluo ya ramazanda oruç diilken de bişe yiyemio insan keşke tutsakta borçlanmasak:10: bizde cumaya ankaraya gidios kısmetse umarım benm pc yapılır verdik yine servise sizi sevirumm:51:

Back