• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

merhaba arkadaşlar bende izmitteniz foruma kayıt olalı 2 gün oldu benide aranıxza alırmısınızzzz :3:

hoşgeldin mouse nasılsın, gel tabi gel.. ne güzel gitttikçe çoğalıyoruz. seviniyorum bende..

ben kısa bir süreliğine çıkıyorum, kızımın çorbası yedirmeye çalışıp gelicem. yedirmeye çalışacağım diyorum farkındayssanız. yer mi bilinmez :56:

linguist yerinde olsam tüm hereke yazan okulları elerdim. çünkü hereke körfezden daha uzak, az daha gitsen istanbula varırsın desem yeridir :)

hereke izmit arası çok zor heleki hereke yokuşa kurulmuş bir yer. yukarı hereke de bildiğin köy. onları geç istersen tabi eş durumuna bağlı.

kalabalıktan şikayetçiysen körfez yavuz sultan selim i.ö yüde geç orda bol bol pantolonu düşen burnu akan çocuklar var bizzat biliyorum yani :))

yenikent çıksaydın tercihlerinde çok iyi olursu yenikentte güzel okullar vardı.

birde hedise evyap güzel okul , güzel öğrenciler var ordada.

ayrıca körfezdense yarımca daha güzel bir yerdir. duruma göre otobüsler körfez- yarımca- derince- izmit arası ortalam 40-45 dk da gidiyor.

mesela benim oturduğum yerde yarım saatte bir kalkıyor. ben bu listeyi akşam eşime göstercem o buraları çok iyi biliyor, çocukluğu burda geçmiş. ben sadece ön fikir olsun diye yazdım sana.

KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 2 5655670 100. Yıl Atatürk İlköğretim Okulu
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 1 3377210 General Edip Bayoğlu İlköğretim Okulu
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 3 3377700 Hereke Kışladüzü İlköğretim Okulu
KÖRFEZ Kız Meslek Lisesi 0 3 3616260 Hereke Kız Teknik ve Meslek Lisesi
KÖRFEZ Lise 0 3 1741170 Hereke Lisesi
KÖRFEZ Endüstri Meslek Lisesi 0 3 1738170 Hereke Nuh Çimento Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 2 8673170 Kirazlıyalı Tevfik Fikret İlköğretim Okulu
KÖRFEZ Endüstri Meslek Lisesi 0 3 1738170 Hereke Nuh Çimento Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi

bu okullar hereke die bi yer var oraya baglı.. orasıda izmite çok uzak.. ve hereke arabaları çok geç kalkıo izmitten.. genelde tren yolu kullanılıyor hereke için.. hereke 2ye ayrılıyor. yukarı hereke aşağı hereke die.. aşağı herekeye tren yolu olur.. bence hereke düşünme.. gzl yer ama izmite çok ters...

kirazlı yalı arabalarıda 30 dk bi kalkıyo.. izmitte körfez arası 50 dk falandır die düşünüyorum.. başka bi araba var oda kirazlı yalı arabasının işini görüyor.. ama o otobüs bütün körfezi dolaşıyor.. insanı olarak bilmem ama yol olarak uzun:S

KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 1 9646280 Körfez Hedise Evyap İlköğretim Okulu
bu bizim evin oralarda.. yeni 2 3 yıllık okul.. yol 35 40 dkdır.. ototbüsler sabah 5dkda bir kalkıyor:) normal vakitler 15 dk da

KÖRFEZ Endüstri Meslek Lisesi 0 1 1737950 Körfez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
bütün yabani erkekler burda.. otobüste bile korkuom bn onlardan.. izmitte arası 30 dk falandır. ototbüsler sabah 5dkda bir kalkıyor:) normal vakitler 15 dk da

KÖRFEZ Çok Programlı Lise (Kız Tek. Öğ. Gn. M) 0 2 3783330 Milangaz Hacer Demirören Çok Programlı Lise

bnce körfezin en temiz lisesi.. kardeşim kuzeim orda okudu. dayımda orda öğretmen.. müdürü sofi biraz.. ahlak değerlerine önem veriyor.. tabsiye ederim..izmitte arası 35-40 dk falandır. ototbüsler sabah 5dkda bir kalkıyor:) normal vakitler 15 dk da

KÖRFEZ Lise 0 1 3166740 Mustafa Kemal Lisesi
düz lise.. otobüs imkanı daha çok.. 25- 30 dk yol sürüyor.. ben begenmedim ama okulu.. yani temiz bi okul değil.. puan sınırlaması olmadı için herkes orda..

KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 5 8909470 Nuh Çimento Vatan İlköğretim Okulu
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 1 5655790 Petkım İlköğretim Okulu
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 3 8773690 Rıfat Ilgaz İlköğretim Okulu
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 1 3626320 Seka Çocuk Dostları İlköğretim Okulu
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 2 2580260 Uluğbey İlköğretim Okulu
KÖRFEZ Lise 0 1 1737340 Yarimca Lisesi

duymadım bunları

KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 2 3394700 Yavuz Selim İlköğretim Okulu

arkadaşın dediği gibi. kürt mahlesi burası. kürt kökenleri çocuklar var.. 30-35 dk yol..ototbüsler sabah 5dkda bir kalkıyor:) normal vakitler 15 dk da. karar verirken ırk ayrımı yapmamanızı tavsiye ederim. bnde kürdüm ama bkın size yardımcı oluyorum. öcü değilim:)

KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 1 8772860 Yeniyalı Fahri Korutürk İlköğretim Okulu
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 3 3378280 Yukarı Hereke İlköğretim Okulu

duymadım.. ama yukarı hereke çok fazla ters izmite..

çamlıtepede yani öyle mi.. körfez devlet hast mi? kayınvalidemlerde orda oturuyorlar, sende ordaysan onlarla komşusun demekki :)

birde hangi yazıyı okudun çok güzel ben anlamadım , kusura bakma oruçluyken böyle :37:

çamlıtepeyi yavuz selime bağlayan aradayım. bim market var ordayım hemencik:)

şu nankörlükle ilgil yazı vardıya ona diodum:)

sen nerde oturuyorusn.. bu arada muşluyum.siz

2. bebişi en cok cocugu 4. yasında gelince yapanlar memnun :D

ister istemez takıyorum insanları o yüzden kimseyle görüşmek istemiyorum zaten iş sebebiyle de görüşmüyorum kimseyle :D dügün derneklerde genelde konusuluyo amaaan ne biliyim..

bende doğma büyüme izmitliyim şekeriimmm

canım eşinleanı okulumu yazacaksınız?
neden körfez düşünüyorsunuz? izmit merkezden düşünseniz daha iyi olur bence .
herekeyi sakın seçmeyin orası izmite de çok uzak istanbula da tam arada bi yer canınız sıkılır:) ama seka cocuk dosyaları ilkögretim okulu 95
evler diye bir yerde ve güzel bir yer

yok canım eşim müh. ben yazıcam sadece..işyeri izmitte..ama izmitte çıkan okullarda kötüymüş..bi kaç tansi iyi sadece diğerlerihemde tepede hemde uzakmış..birde 40 tercih yapmam lasım mecburen diğer ilçelerden de yazmam gerekiyo yani... sölediin okulu not aldım canım tşk ederim:)

linguist yerinde olsam tüm hereke yazan okulları elerdim. çünkü hereke körfezden daha uzak, az daha gitsen istanbula varırsın desem yeridir :)

hereke izmit arası çok zor heleki hereke yokuşa kurulmuş bir yer. yukarı hereke de bildiğin köy. onları geç istersen tabi eş durumuna bağlı.

kalabalıktan şikayetçiysen körfez yavuz sultan selim i.ö yüde geç orda bol bol pantolonu düşen burnu akan çocuklar var bizzat biliyorum yani :))

yenikent çıksaydın tercihlerinde çok iyi olursu yenikentte güzel okullar vardı.

birde hedise evyap güzel okul , güzel öğrenciler var ordada.

ayrıca körfezdense yarımca daha güzel bir yerdir. duruma göre otobüsler körfez- yarımca- derince- izmit arası ortalam 40-45 dk da gidiyor.

mesela benim oturduğum yerde yarım saatte bir kalkıyor. ben bu listeyi akşam eşime göstercem o buraları çok iyi biliyor, çocukluğu burda geçmiş. ben sadece ön fikir olsun diye yazdım sana.

tamam canım çok tşk ederim:) derincedeki okullar daha iyi görünüyo ama netten bakıyorum ne kadar doğrudur bilmiyorum ...epey bi elemem gerekcek sanırım körfezden olmadı liseleride yazıcam artık napiim ..

hoşgeldin mouse nasılsın, gel tabi gel.. ne güzel gitttikçe çoğalıyoruz. seviniyorum bende..

ben kısa bir süreliğine çıkıyorum, kızımın çorbası yedirmeye çalışıp gelicem. yedirmeye çalışacağım diyorum farkındayssanız. yer mi bilinmez :56:

teşekkür edeerimm :61: kolay gelsinnnnn :61:

kız beritan ayrım yapmadım allah iyiliğini versin ...

beni tanıyanlar bilir, ben öyle ayrımlara girmem...

ancak arkadaşa bilgilendirmek için söyledim . benim eşimde doğulu ve dolayısıyla kızımda yarı doğulu oldu.

sakın sakın ayrımcılıkmış gibi anlaşılmasın

KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 2 5655670 100. Yıl Atatürk İlköğretim Okulu
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 1 3377210 General Edip Bayoğlu İlköğretim Okulu
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 3 3377700 Hereke Kışladüzü İlköğretim Okulu
KÖRFEZ Kız Meslek Lisesi 0 3 3616260 Hereke Kız Teknik ve Meslek Lisesi
KÖRFEZ Lise 0 3 1741170 Hereke Lisesi

bu okullar hereke die bi yer var oraya baglı.. orasıda izmite çok uzak.. ve hereke arabaları çok geç kalkıo izmitten.. genelde tren yolu kullanılıyor hereke için.. hereke 2ye ayrılıyor. yukarı hereke aşağı hereke die.. aşağı herekeye tren yolu olur.. bence hereke düşünme.. gzl yer ama izmite çok ters...

kirazlı yalı arabalarıda 30 dk bi kalkıyo.. izmitte körfez arası 50 dk falandır die düşünüyorum.. başka bi araba var oda kirazlı yalı arabasının işini görüyor.. ama o otobüs bütün körfezi dolaşıyor.. insanı olarak bilmem ama yol olarak uzun:S

KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 1 9646280 Körfez Hedise Evyap İlköğretim Okulu
bu bizim evin oralarda.. yeni 2 3 yıllık okul.. yol 35 40 dkdır.. ototbüsler sabah 5dkda bir kalkıyor:) normal vakitler 15 dk da

KÖRFEZ Endüstri Meslek Lisesi 0 1 1737950 Körfez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
bütün yabani erkekler burda.. otobüste bile korkuom bn onlardan.. izmitte arası 30 dk falandır. ototbüsler sabah 5dkda bir kalkıyor:) normal vakitler 15 dk da

KÖRFEZ Çok Programlı Lise (Kız Tek. Öğ. Gn. M) 0 2 3783330 Milangaz Hacer Demirören Çok Programlı Lise

bnce körfezin en temiz lisesi.. kardeşim kuzeim orda okudu. dayımda orda öğretmen.. müdürü sofi biraz.. ahlak değerlerine önem veriyor.. tabsiye ederim..izmitte arası 35-40 dk falandır. ototbüsler sabah 5dkda bir kalkıyor:) normal vakitler 15 dk da

KÖRFEZ Lise 0 1 3166740 Mustafa Kemal Lisesi
düz lise.. otobüs imkanı daha çok.. 25- 30 dk yol sürüyor.. ben begenmedim ama okulu.. yani temiz bi okul değil.. puan sınırlaması olmadı için herkes orda..

KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 5 8909470 Nuh Çimento Vatan İlköğretim Okulu
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 1 5655790 Petkım İlköğretim Okulu
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 3 8773690 Rıfat Ilgaz İlköğretim Okulu
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 1 3626320 Seka Çocuk Dostları İlköğretim Okulu
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 2 2580260 Uluğbey İlköğretim Okulu
KÖRFEZ Lise 0 1 1737340 Yarimca Lisesi

duymadım bunları

KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 2 3394700 Yavuz Selim İlköğretim Okulu

arkadaşın dediği gibi. kürt mahlesi burası. kürt kökenleri çocuklar var.. 30-35 dk yol..ototbüsler sabah 5dkda bir kalkıyor:) normal vakitler 15 dk da. karar verirken ırk ayrımı yapmamanızı tavsiye ederim. bnde kürdüm ama bkın size yardımcı oluyorum. öcü değilim:)

KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 1 8772860 Yeniyalı Fahri Korutürk İlköğretim Okulu
KÖRFEZ İlköğretim Okulu 0 3 3378280 Yukarı Hereke İlköğretim Okulu

duymadım.. ama yukarı hereke çok fazla ters izmite..

tamam canım ilgilendiğin için çok tşk ederim.. yakın olanları not alıyorum:)

yok canım eşim müh. ben yazıcam sadece..işyeri izmitte..ama izmitte çıkan okullarda kötüymüş..bi kaç tansi iyi sadece diğerlerihemde tepede hemde uzakmış..birde 40 tercih yapmam lasım mecburen diğer ilçelerden de yazmam gerekiyo yani... sölediin okulu not aldım canım tşk ederim:)

ctesi orda pazar var:D ama hafta sonuda okul yok:D:46::46::46::46:

kız beritan ayrım yapmadım allah iyiliğini versin ...

beni tanıyanlar bilir, ben öyle ayrımlara girmem...

ancak arkadaşa bilgilendirmek için söyledim . benim eşimde doğulu ve dolayısıyla kızımda yarı doğulu oldu.

sakın sakın ayrımcılıkmış gibi anlaşılmasın

:) bn sana bişey demedim yafruu.. inanın abartmıyorum geçen gün arkaşımın düğününee gittim. yakın arkaşımın. onun bi arakdaşı gelmişti.. düğün bizim mahl. uzaktan gelmişti onun arkadaşı. otobüse bindriim kaybolsın dedim. otobüs beklerken muhabbet ettik. nerelisin dedim. erzurum dedi. kürtlük yada dadaşlık varmı dedim. dadaşım. kürtlerden nefret ediyorum dedi. bn gülümsedim.tebessüm ettim. bişey demedim. anladı sanırım.. sonrada kıvırmaya çalıştı.eşim çok ön yargılı o öyle dio demeye başladı.. bn bu zihniyetten nefret ediyorum..

rabbim şahidimdir ben sana taş etmedim. öyle hissettirdiysen kbkma..hakkınıda helal et:(

Son düzenleme:
merhaba.gidiş geliş ne kadar sürüyo izmit körfez arası birde ulaşım müsait mi istediin an bulabiliyomusun ? körfezdeki okulları bi önceki mesajımda yazmıştım senin yerini bildiklerin warmı içerisinde ?
izmitle körfez arası yarım saat 45 dk sürüyor gideceğin yere baglı olarak .. sabah ve akşam eve dönüş saatleri otobüsler tam bir kabus ben kaç kez bayıldım otobüste:( kayınvalidem taaa tüpraşın ilersinde oturuyor oraya gitmek tam bir zulüm benim için...

elibeses nabersin şeker görüşmeyeli? gerçi fazlada görüşemedik ama....
iyiyim yaa ne olsun .. bebiş için çalışıyoruz napalım:D ama bu ay yumurtlayamadım galiba test yapıyorum tek cizgi cıkıyor:d ovulasyon testi kullanıyorum doktora gdiyordumbu ay gitmedim sonraki ay gidicemyine inşallah...

merhaba arkadaşlar bende izmitteniz foruma kayıt olalı 2 gün oldu benide aranıxza alırmısınızzzz :3:
hoşgeldin mikimouse..:) izmitlimisn canım yoksa sende gelin mi geldin hehe

22 yaşındayım yarışmaya izmiiten katılıyorum:)

körfezde oturuyorum.. izmitte çalışıyorum.. hemen yürüyüş yolunda..
şuan ne konuşmak istediğimi bilmiyorum:)

ama yaklaşık 30 dkdır şunu anlamaya çalışıyorum

:9:
insanlara onları size nankörlük yapmaya mecbur bırakacak kadar büyük iyiliklerde bulunmayın!!!

ya bende bu yazıyı bir kaç kez okuyunca beynim sulanıyor:) ama genel olarak coook büyük iyilik yapma karşılıgı nankörlük olur demek mi yoksa haketmeyecek kişiye iyilik yapmayın demek mi :):9::9:

izmitle körfez arası yarım saat 45 dk sürüyor gideceğin yere baglı olarak .. sabah ve akşam eve dönüş saatleri otobüsler tam bir kabus ben kaç kez bayıldım otobüste:( kayınvalidem taaa tüpraşın ilersinde oturuyor oraya gitmek tam bir zulüm benim için...

iyiyim yaa ne olsun .. bebiş için çalışıyoruz napalım:D ama bu ay yumurtlayamadım galiba test yapıyorum tek cizgi cıkıyor:d ovulasyon testi kullanıyorum doktora gdiyordumbu ay gitmedim sonraki ay gidicemyine inşallah...

insanlara onları size nankörlük yapmaya mecbur bırakacak kadar büyük iyiliklerde bulunmayın!!!

ya bende bu yazıyı bir kaç kez okuyunca beynim sulanıyor:) ama genel olarak coook büyük iyilik yapma karşılıgı nankörlük olur demek mi yoksa haketmeyecek kişiye iyilik yapmayın demek mi :):9::9:

eski okulumu arıcam sanırım sınıflar kalabalıktı falan ama ewime 10 dk yürüyüş mesafesindeydi :43: bide ortam iyiydii daraldımm yavvv :18:

eski okulumu arıcam sanırım sınıflar kalabalıktı falan ama ewime 10 dk yürüyüş mesafesindeydi :43: bide arkadaş ortamı iyiydii daraldımm yavvv :18:

kızlaaar benimde eşim dogulu hatta kimliğimde diyarbakır yazıyor artık:) ama her milletin iyisi kötüsü var genelleme yapmamak lazım:)
insanın içi kötü olmasın ne oldugu önemli değil...:71::71:

eski okulumu arıcam sanırım sınıflar kalabalıktı falan ama ewime 10 dk yürüyüş mesafesindeydi :43: bide arkadaş ortamı iyiydii daraldımm yavvv :18:[/QUOTE]

canım suanda eviniz tutuluk değilse okula yakın bir yerde tutarsınız evinizi?

eski okulumu arıcam sanırım sınıflar kalabalıktı falan ama ewime 10 dk yürüyüş mesafesindeydi :43: bide arkadaş ortamı iyiydii daraldımm yavvv :18:

canım suanda eviniz tutuluk değilse okula yakın bir yerde tutarsınız evinizi?[/QUOTE]

ewet canım okul belli olsunda bi mesafe olarak hem eşime hemde bana uygun bi yer bakıcas artık..

canım suanda eviniz tutuluk değilse okula yakın bir yerde tutarsınız evinizi?

ewet canım okul belli olsunda bi mesafe olarak hem eşime hemde bana uygun bi yer bakıcas artık..[/QUOTE]

eşinin iş yeri nerde izmitte mi?

bu arada bende merkezde calısıyorum soydan iş merk. de:) bir gün görüşrüz belki kızlaar :79::79:

ay ne güsel çoğaldık ama ben kim kim karıştırdım şimdi açlıktan olsa gerek:36: :82:bi daha başa dönüp okuyim:74:

canım sen kimsin kendini tanıtsana:) ben sebile... bekirpaşa tarafında yenişehir mh. de oturuyorum merkezde calısıyorm işte soydan da .. öylee...
dogma büyüme izmitliyim :)

ewet canım okul belli olsunda bi mesafe olarak hem eşime hemde bana uygun bi yer bakıcas artık..

eşinin iş yeri nerde izmitte mi?

bu arada bende merkezde calısıyorum soydan iş merk. de:) bir gün görüşrüz belki kızlaar :79::79:[/QUOTE]

neden olmasın:)
ewet canım eşim izmitte.
soydan iş merkezi nerde oluyodu:)ben bi yürüyüş yolunu biiyorum bide fuar outlet civarları falan.. sen ne iiş yapıyosun ?

Back