eşinin iş yeri nerde izmitte mi?
bu arada bende merkezde calısıyorum soydan iş merk. de:) bir gün görüşrüz belki kızlaar :79::79:
eski okulumu arıcam sanırım sınıflar kalabalıktı falan ama ewime 10 dk yürüyüş mesafesindeydibide arkadaş ortamı iyiydii daraldımm yavvv :18:
canım suanda eviniz tutuluk değilse okula yakın bir yerde tutarsınız evinizi?
canım sen kimsin kendini tanıtsana:) ben sebile... bekirpaşa tarafında yenişehir mh. de oturuyorum merkezde calısıyorm işte soydan da .. öylee...
dogma büyüme izmitliyim :)
olur öyle görünmez kazalar :) karan tuhafiyeye mi geldin hehe ...geçen gün soydana geldim.. düğme aldım.. okdar utandımkibütün düğmeleri yere döktüm tükkanın
canım suanda eviniz tutuluk değilse okula yakın bir yerde tutarsınız evinizi?
olur öyle görünmez kazalar :) karan tuhafiyeye mi geldin hehe ...
bende orayı kullanırım
tutuluk ne kıss
oyy elektrikler gitti , iyikide gitti mine tam o sessizlik anında duydum telini:) herkes gitmiş sanırım ama mine baharını parka indirdi iletmemi istedi
ben şeyma bu arada. değirmenderedeyim. evleneli iki sene oldu ankaradan geldim , kpsszedeyim senelerdir:)29 yaşındayım çocuğum yok yarışmacı arkadaşlara başarılarrne güzel hepiniz çalışıosunuz sanırım yeni gelen arkadaşlar:) imreniyorum size:)
yeni arkadaşlar hoşgeldniz. sadece 24 saat girmedim. topik uçmuş.mineciğim bahar yiyormu bişeyler , bide duru yese,annemi yolcu ettim bugün keyfim yok.gitmeleri o kadar çok koyyaki, her seferinde ağlamaktan bitap düşüyorum alışamadım hala onların yokluğuna, allah kimseyi, gurbette koymasın.
canım... Allah kavuştursun şimdiden. ankara çok uzak değil, birkaç hafta sonra sende gidebiirsin.
bahar işte zorla yiyor birşeyler. mesela sabahın köründe dikti beni ayağa, nasıl ağlıyor açlıktan sandım, eline bir dilim pide verdim, onu kemirirken bende kahvaltısını hazırladım ama bir görmelisin aceleden elim ayağıma dolaştı nasıl ağlıyor , hızlı hızlı hazırladım sonuç küçük hanım yemedi...yediği 3 kaşıkta olsa kar sayıyorum .
baharı geçen hafta derince sopalı hastanesine götürdüm. kilo almamasından yakındım dr dan hormon testleri istedim. triodine baktırdım. karaciğer, bağırsak, böbrek komple bir muayene ettirdim. allahıma çok şükür hiç bir rahatsızlık çıkmadı. kan değerleri yüksek artı vücudundaki kalsiytum, fosfor vs oranlar yüksek çıktı. dr da zayıflığını %90 genetiğe bağladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?