izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

canım sen kimsin kendini tanıtsana:) ben sebile... bekirpaşa tarafında yenişehir mh. de oturuyorum merkezde calısıyorm işte soydan da .. öylee...
dogma büyüme izmitliyim :)

o buranın müdavimi benimde kızımın teyzesi :)

yalnız şu sıralar pc sıkıntısı çekiyordu, problem çözüldü sanırım..

ayrıca 2 dk önce seni aradım telefonuna neden bakmıyorsun sen anca örgünü örrr

geçen gün soydana geldim.. düğme aldım.. okdar utandımki bütün düğmeleri yere döktüm tükkanın
olur öyle görünmez kazalar :) karan tuhafiyeye mi geldin hehe ...
bende orayı kullanırım
canım suanda eviniz tutuluk değilse okula yakın bir yerde tutarsınız evinizi?

tutuluk ne kıss [/QUOTE]
evet ya işte ev tuttuk derler yaa ev kiralamak diyim hadi sizi mi kırcam de arkadaş yanıtlamamış sanırım kimseciklerde kalmamış
bende şimdi cıkıyorum işim bitti gece 10 da gelicem yine görüşrüz

oyy elektrikler gitti , iyikide gitti mine tam o sessizlik anında duydum telini:) herkes gitmiş sanırım ama mine baharını parka indirdi iletmemi istedi
ben şeyma bu arada. değirmenderedeyim. evleneli iki sene oldu ankaradan geldim , kpsszedeyim senelerdir:)29 yaşındayım çocuğum yok yarışmacı arkadaşlara başarılarr ne güzel hepiniz çalışıosunuz sanırım yeni gelen arkadaşlar:) imreniyorum size:)

sahil tarafındamısınız:) çok geldim bn oraya.. arkdaşlarım var..

bende kpss zedeiyçç geçen yıl kısmet olmadı 2012 bidaha denicem:S

evet canım sahile yakınız zten değirmenderede heryer sahile yakın:)yine gelirsen beklerim sahili yenilend buranın ama gece ışıkları çok kötü oldu hiç çıkasımız gelmio mavi mavi bööğğğ

herkesin mesajının altında beğen diye bir yer var bebişim oraya tıklıyorsun , göremeyeceğinden eminim ama yine de söyledim

bizde parktan geldik kimse kalmamış, iftar vakti yaklaşıyor mutluyum

akşama saat 10 civarı komşuma çay içmeye gideceğim, kızıyla kızım birlikte oynayacaklar ( inşallah :)

herkese iyi iftarlar dilerim şimdiden .

yeni arkadaşlar hoşgeldniz. sadece 24 saat girmedim. topik uçmuş.mineciğim bahar yiyormu bişeyler , bide duru yese,annemi yolcu ettim bugün keyfim yok.gitmeleri o kadar çok koyyaki, her seferinde ağlamaktan bitap düşüyorum alışamadım hala onların yokluğuna, allah kimseyi, gurbette koymasın.

canım... Allah kavuştursun şimdiden. ankara çok uzak değil, birkaç hafta sonra sende gidebiirsin.

bahar işte zorla yiyor birşeyler. mesela sabahın köründe dikti beni ayağa, nasıl ağlıyor açlıktan sandım, eline bir dilim pide verdim, onu kemirirken bende kahvaltısını hazırladım ama bir görmelisin aceleden elim ayağıma dolaştı nasıl ağlıyor , hızlı hızlı hazırladım sonuç küçük hanım yemedi...yediği 3 kaşıkta olsa kar sayıyorum .

baharı geçen hafta derince sopalı hastanesine götürdüm. kilo almamasından yakındım dr dan hormon testleri istedim. triodine baktırdım. karaciğer, bağırsak, böbrek komple bir muayene ettirdim. allahıma çok şükür hiç bir rahatsızlık çıkmadı. kan değerleri yüksek artı vücudundaki kalsiytum, fosfor vs oranlar yüksek çıktı. dr da zayıflığını %90 genetiğe bağladı.

hoşgeldin mikimouse..:) izmitlimisn canım yoksa sende gelin mi geldin hehe

yok ben direk izmitliyim gelin olmama daha 1 sene var

bu arada bütün arkadaşlar hoşbulduk. bu foruma üüye olalı daha birkaç gün oluyo ama insan takip etmekten kendini alamıyo çok sevdim

geçmiş olsun canım .. bende küçükken pek bişi yemezmişim ama şimdi öle bi iştahım açıkki anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…