• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

:74:bebişim sen ümitsizsin diye sormadım hatta girmemeyi bile düşünüodunya o yüzden bende önemsememişim :( döverim seni:P nasıl geçti?*:):)
bu hafta ayarlada gel e mi?

asudecik 2 gündür göremedim seni merak ettim. beni sorarsan cinlerim tepemde :27:

artık gündüz hiçbirşey yediremiyorum bahara kendini hep tok zannediyor.

11 gün sonra 5 aylık olcaz hala 5700 gram. emirde byle zayıfmıydı bahar gibi başka bebeklerde varmış ama zayıfta olsa büyümüşler deme ihtiyacındayım :50:

asudecik 2 gündür göremedim seni merak ettim. beni sorarsan cinlerim tepemde :27:

artık gündüz hiçbirşey yediremiyorum bahara kendini hep tok zannediyor.

11 gün sonra 5 aylık olcaz hala 5700 gram. emirde byle zayıfmıydı bahar gibi başka bebeklerde varmış ama zayıfta olsa büyümüşler deme ihtiyacındayım :50:
emir 5 aylıkken kilosu ne kadardı hatırlamıyorum ama bildiğin zayıf bi bebekti ama habire emiyordu bizimkinin emmekle sorunu yokta yemekle var e sütte belli bi aydan sonra yetmiyo tabi şimdi mamayla kilo aldırıyoruz sizinkide 1 yaşından sonra yememeye devam ederse bizim mamadan kullanırsınız eşimin iş yerinde birinin bebeği bahar gibiydi anlatıyordu eşimde nasıl yaşıyor diyordum 1 yaşını geçti şimdi çikolata bisküvi falan yiyormuş emirde öyle bizimkiler böyle yani hiç kendini üzme yorma elbet yiyecekler şimdi çok küçükler biraz büyüsünler biriyle karşılaşmıştım kadının oğlu 2 yaşına kadar hiçbirşey yememiş 2 yaşından sonra başlamış yavaş yavaş yemeye şimdi 5 yaşında görsen zayıf bi çocuk ama boyu uzun maaşallah annesi dediki orta boy pizzayı koy önüne tek başına bitiriyo takmayın eninde sonunda yiyecektir dedi doktorumuzda zorlamıyo zaten mamadan besin almaya başladı çok şükür etraftan çok laf eden olur ama duymazdan gel yoksa insanlara laf anlatamıyorsun ben artık yemiyo napıyım annesine çekmiş diyorum şu zamanda daha iyi anladım ki insanların ağzı torba değilki büzesin ama nasıl büzesim geliyo anlatamam neyse dellenmeyeyim ben yine bu ara bende terelelliyim :37: bir taşınabilsem şuradan huzurlu bir evim olsa çok mutlu olacağım :10:

asude senin taşınmanı bende çok istiyorum. ilk zamanlar bahsediyordun senin sorunun çok yakın oturuyor olmanız. bende yakın sayılırım ama senin kadar değil fakat gelmezler zırtpırt . mümkün olduğunca mesafeliyim zaten bunalımım bana yetiyo bide hiç çekemezdim doğrusu. allah yardımcın olsun arkadaşım. elbet birgün sende taşınırsın. ama eşini ikna et ya ha bugün ha yarın derken ömür geçiyor. şimdi düşünüyorum bahar büyüsün diye bakarken en güzel yıllarım gidecek. kendim için ne yapıyorum ? hiç. herşeyin hayırlısı olsun.

asude senin taşınmanı bende çok istiyorum. ilk zamanlar bahsediyordun senin sorunun çok yakın oturuyor olmanız. bende yakın sayılırım ama senin kadar değil fakat gelmezler zırtpırt . mümkün olduğunca mesafeliyim zaten bunalımım bana yetiyo bide hiç çekemezdim doğrusu. allah yardımcın olsun arkadaşım. elbet birgün sende taşınırsın. ama eşini ikna et ya ha bugün ha yarın derken ömür geçiyor. şimdi düşünüyorum bahar büyüsün diye bakarken en güzel yıllarım gidecek. kendim için ne yapıyorum ? hiç. herşeyin hayırlısı olsun.
Allah'tan zırt pırt gelmeleri yokta başka türlü mevzular var uzuuuun mesele yakın olmamız ondan kötü de :)) sadece ondan değil apartman çok kötü insanlar bildiğin öküz öyle gürültü var ki bıktım artık inan eşimde istiyo taşınmayı zaten eğer zam alabilirse girişimlerde bulunmayı düşünüyoruz gözümüzü özdileğin oralara diktik :64:bol bol dua ediyorum Allahım yardım eder inşallah hepimize huzuruyla evinde oturmayı nasip etsin Rabbim

ay inşallah olur. bizde özdileğin oralara çok dikmiştik gözü ama körfeze geldik. huzurlu olda semt farketmez. benim alttakilerde çok gürültü yapıyorlar torunlrı geldiklerinde 2 kez indim uyardım. baktım cuma akşam yine gürültü var. taa oturm odasından salon akadar zıpladım üstlerinde 65 kiloyum ama nasıl güm güm zıpladım. eşim çok kızdı tabi bana onlar terbiyesizse sende mi öle olcan diye ama ben yine zıpladım gürültü kesildi. böyle devam etsinler, nasıl cehennem oluyorum yukardan aşağıya onlara. ben alışmışım sessizliğe. salon çizgimden taşırdılar beni :90:

ay inşallah olur. bizde özdileğin oralara çok dikmiştik gözü ama körfeze geldik. huzurlu olda semt farketmez. benim alttakilerde çok gürültü yapıyorlar torunlrı geldiklerinde 2 kez indim uyardım. baktım cuma akşam yine gürültü var. taa oturm odasından salon akadar zıpladım üstlerinde 65 kiloyum ama nasıl güm güm zıpladım. eşim çok kızdı tabi bana onlar terbiyesizse sende mi öle olcan diye ama ben yine zıpladım gürültü kesildi. böyle devam etsinler, nasıl cehennem oluyorum yukardan aşağıya onlara. ben alışmışım sessizliğe. salon çizgimden taşırdılar beni :90:
amiiiiiiiin inşallah olur minecim dediğin gibi huzurlu olayımda e biraz da uzak olayım :9: bizim alt üst farketmiyo apartman giriş kapısı mutfağımın dibi oğlumun odası da onun yanı insanların kapıyı bir kapatışı var anlatamam zaten nasıl bir yapıysa topuklu ayakkabı sesi apartmanda atlı ordusu geçiyormuş gibi bir ses çıkartıyo diken üstünde olmaktan yoruldum gürültüden zaten nefret ederim inşallah taşınırım da kurtulurum :31:
sende iyi yapmışsın bende olsam aynısı yapardım kimsenin gürültüsünü çekmek zorunda değiliz ki biz anlamazlar ki güzel konuşmaktan insanlara anladıkları dilde cevap vereceksin

alıştım artık hehe...5 senedir türkiyede oturuyorum ve 5 farklı şehirde oturduk..ama bu son sefer ve artık bu şehirde kalacağız insaAllah..insaallah burda bir çevrem olur..

selam kızlar nasılsınız..

bahar yine hastalandı öksürüyor ühü ühü ühü diye

ama yine de zıp zzıplığından geri kalmıyor sadece çok ağlamaya başladı

geçmiş olsun minecim kendi adıma iyiyim çok şükür emirinde burnu akıyo gibi ama sadece dışarı çıkınca oluyo :)) hava da öyle kötü ki tam şifa kapma havası

geçmiş olsun bahara
merhaba kızlar bende doğma büyüme vede yaşamaya devam etmekte izmitli olarak bende katıldım size
ama sormayın canım çok sıkkın kızlar bugün adet olmam gerekiyor hala olmadım mide bulantılarım yok ama canım hep tatlı bişeler istiyor adet önceside hep ister canım böle hamile değilimdir die düşünüodum tamam içimde bi şüphe vardı ama hep korunuyoruz korunmadığımızda da dışa boşalma yöntemini kullanıoduk sanmıorum hamile olduğumu die düşünüodum ama bugün adet olamadım hala
ben de değilimdir die saçımı boyattım röntgen çektirdim gerçi internete akciğer filmi çok büyük bi radyasyon yaymadığı için bir kerede birşey olmaz dio ama saçımı da boyattım bide şuan bebek en son isteyeceğim şey napıcam ya çok korkmaya başladım
13 aylık bi oğlum var zaten biraz büyük olsa problem değil ama üffff napıcam

geçmiş olsun minecim kendi adıma iyiyim çok şükür emirinde burnu akıyo gibi ama sadece dışarı çıkınca oluyo :)) hava da öyle kötü ki tam şifa kapma havası
evet salgın varmıl baharımda bronşiolit olmuş. evde buharla hava veriyoruz canım çok sıkkın çok üzgünüm ve de yorgun ve bitkin
geçmiş olsun bahara
merhaba kızlar bende doğma büyüme vede yaşamaya devam etmekte izmitli olarak bende katıldım size
ama sormayın canım çok sıkkın kızlar bugün adet olmam gerekiyor hala olmadım mide bulantılarım yok ama canım hep tatlı bişeler istiyor adet önceside hep ister canım böle hamile değilimdir die düşünüodum tamam içimde bi şüphe vardı ama hep korunuyoruz korunmadığımızda da dışa boşalma yöntemini kullanıoduk sanmıorum hamile olduğumu die düşünüodum ama bugün adet olamadım hala
ben de değilimdir die saçımı boyattım röntgen çektirdim gerçi internete akciğer filmi çok büyük bi radyasyon yaymadığı için bir kerede birşey olmaz dio ama saçımı da boyattım bide şuan bebek en son isteyeceğim şey napıcam ya çok korkmaya başladım
13 aylık bi oğlum var zaten biraz büyük olsa problem değil ama üffff napıcam
eğr hamileysen röntgenden ve saç boyasından birşey olmaz. bir anne karnındaki bebeğin varlığından habersizken onu Allah koruyor. sen bebişin varlığını öğrendikten sonrada sen koruyorsun . bunu bir yerde okumuştum. ama umarım hamile değilsindir.geçmiş olsun dileklerin içinde teşekkür ederim

Back
X