• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

bende 28 efet yaşlanıos valla:)
efet ya bi tane pantolon alcam eriniyorumda hazırlanıp çıkmaya aslında ama ,
bizimde burda kimsemiz olmadığı için ya ankara ya giresuna gidios tatillerde

bende 28 efet yaşlanıos valla:)
efet ya bi tane pantolon alcam eriniyorumda hazırlanıp çıkmaya aslında ama ,
bizimde burda kimsemiz olmadığı için ya ankara ya giresuna gidios tatillerde

Ev fiyatları falan nasıl orda, yada mağazalarda fiyatlar :97:

ne güzel gezi oluyordur işte özledim valla şöyle uzun yolculuklara çıkmayı bizimde malum herkes burada gidecek kimse yok zaten uzakta da bende bu ara çok pantolon baktım hoşuma giden bişey bulamadım çok zayıfladım kıyafetler üzerimden dökülüyor millet doğumdan sonra kilo vermeye uğraşır bende kilo almaya :))

izmiti soruyosan ev ve alışveriş fiyatları konusunda ev olarak istanbuldan ucuzdur muhakkak ama yerinede evinede bağlı ama şöyle mantıklı bi ev almak istersen 100 binden başlar bence alışveriş konusunda çokta ucuz değildir ama ucuzluk zamanı baya iyi olan yerler var gezmek lazım

ya benimde sorunum o haftasonu bi mağazaya gittik beğendim bi pantolon denedim bol oldu dedim 34ü varmı bizde en küçük beden 36 dedi alay eder gibi benle:)
mağaza fiyatları normal burda değişio yani çok alternatifin yok zaten :)

merkezi bilmiorum ama değirmenderede ev fiyatları çok değişio iç taraflarda 60 65 e de bulursun ama şöyle manzaralı yapılı evler 100 120 falan işte bildiğim kadarıyla

sanki lcw de oluyo 34 emin değilim ama xs olan şeyler var geçen bi kaç tane üst aldımda xs oradan biliyorum bende bulamıyorum valla 36 oluyo ama kötü görünüyo bacak kısmım zayıf duruyo çok yoksa kalçadan dolduruyorum her halukarda :60:

yaf benim popo da yokk bacakta yokkk senin iiymiş:):12: outlete gidicem izmit merkezde bişe bulamıorum ben ya keşfedemedim mağaza efet oraya bakiim saol asude

dolphin ncity deki mağazalarıda öneririm oralarda da olabilir belki kotonda falan emin değilim ama sana iyi gezmeler inşallah bulursun güzel bişeyler

Sağol adaş=) Orda olsaydım beraber gideridk alışverişe yaa ne güzel =):98:

başarılar şeyma Allah zihin açıklığı versin
gez bakalım şeymacım bulursun inşallah outlete yakında yeni mağaza açılacakmış daha açılmamıştır heralde güzel şeyler var mı bana da çıtlat bayram tatilinde kocamı gezdireyim bende :9:

Sağolasın =)

Yeni mağazalarda açlıyo demek oh ne güzel
:39:

Son düzenleme:
tamam bakiim varmı yeni mağaza geçen gittiğimde yoktu ama tbox vardı yeni sadece gözüme takılan bakiim ama yine belki başkada açılmıştır

Back
X