izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

ii ya hadi hayrlısı bakalım istanbulla burası bi saat mesafede zaten sıkıldıkça özledikçe gidersin senin tanıdıın varmı burda

ayy kızlarrr ben giremedim 2 gündür. bahar çok hastalandı ateşini düşüremedik bir türlü. bu akşam üzeri yavaş yavaş düşmeye başladı. bide öksürüyor ühü ühü ühü diye. dün güneşi görüp kapının önüne çıkardım güneşlensin diye sanırım soğuk aldı. herkesin çocuğu dışardaydı dün bebeklerde öyle. ama biz hastalandık şu anda izmitte annemdeyim gece tekrar hastalanırsa körfezden gelmesi zor olur diye merkezde kalmayı tercih ettik. bizden haberler bu kez böyle. zaten çok huysuz aksi bir bebek.zar zor mama yediriyorum şimdi hastalandı kızım, tamam artık 2 gün rejim yapar. çekiyorum bu kızdan. asude umarım senin dediğin gibi olur büyüdüğünde uslanır.

Oyyy geçmiş olsun canım ya.. İnşAllah biran önce iyiyleşir...Rabbim şifa versin..

çok geçmiş olsun minecim çok sıcağa alıştıysa en ufak hava değişimi etkiler aklında olsun ateşliyken giydirme çok sakın daha beter yapıyo ah o ateş çok fena bizde bi ara ateşlendik tetikteydim kaç gün ve gece yükselmesin diye habire ateşini ölçüyordum anladığım kadarıyla iştahsızda Allah kolaylık versin ya çok zor hem huysuz hem iştahsız çocuk örnek benim oğlum

günaydın şeymacım o ne güzel resim öyle çok güzel çıkmışsın bayıldım

demek ki hüzün yakışıyor sana :)) aman Allah hüzün vermesin inşallah iyi bir iş bulursun seni işe almayanlar utanır

bayramda yılbaşında yılsonunda daima buradayız şeymacım izmitte hava bulutlu ama sıcak gibi yani kuruçeşme böyleyse merkezde farklı değildir sanırım gezmeye mi gidiyorsun günaydın şeyma 2 nasılsın yaş kaç bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…