• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

ya öle bariz bişiler demiolarsa duymazdan gel yada amaann ben alınıyorum galiba deyip zamana bırak biraz baktın olmuyo o zaman bi yardım gerekebilir evet bide sende evdesin sürekli emirlesin bunlarda sürekli düşünmene sebep oluyo kafanı dağıtamıosun

öyle yapmaya çalışıyorum ama işte içime atmış oluyorum ister istemez keşke takmasam içimdekiler patlak veriyo artık zaten daha çok geçer inşallah ya eskiden habire gezerdim şimdi öyle kafama göre çıkıp gezememekte beni sıkıyo o da geçecek inşallah :55:

hiç tanıdığım yok sadece dayımın oğlu var evli bide küçük bebeği var işte o kadar hala da tanımıyorum pek kimseyi biraz zorlanıorum o anlamda iş bulursam inşallah daha kolay olur herşey diye dşünüyorum , burdaki arkadaşlarım var işte bide sen gelirsen :)

Anladım, güzel ya yine de=) Kayınvalidenler orda mı ?

Burda ki arkadaşlarla görüşüyor musunuz buluşma falan oluyo mu?=)
:28:

ben doğma büyüme buralıyım herkes burada benim bende biraz uzağa kaçmaya bakıyorum :9:

yok benim kayınvalidemler falan burda değiller , ne benim ailem burda ne de eşimin ailesi . bu hem iyi hemde kötü ama.
buluşma ayarlamaya çalıştık burda ama biçoğunun bebişi olduğu için olmadı , ben sadece sonbahar var onunla tanıştım mesela
sen nerden geliceksin sevgilin askerde sanırım ne zaman biticek

Şafak 193 =)
Ben okuyorum şu an 3.sınıftayım

Son düzenleme:
asker yolu beklemekte zordur :)) hayırlı tezkereler olsun inşallah yakın yerdeymişsin izmite çok zorlanmazsın ama küçük bir yer olduğu için sıkılabilirsin genelde öyle oluyor büyük yerlere alışanlara

asker yolu beklemekte zordur :)) hayırlı tezkereler olsun inşallah yakın yerdeymişsin izmite çok zorlanmazsın ama küçük bir yer olduğu için sıkılabilirsin genelde öyle oluyor büyük yerlere alışanlara

Teşekkürler, Amin inşAllah.

Burda da fazla gezdiğim söylenemez aslında, bilmiyorumki sıkılmam inşAllah ya.

Back
X