izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

asudecim inş ya gerçi nasıl başlarsa öyle gider dediler 15 günlükken başladı ağlamaya 3 ayımız doldu hala ağlıyor.

şeymoş yine kpss hee ne güzel ben tamamen bıraktm geçti benden bu yıl. benim kısmetim varsa eğer senin olsun sana devrediyorum muck.
ehliyet için d.derede yoksa belki gölcükte vardır sürücü kursu sana yakın olursa kışın gidip gelirken üşümezsin.

bende dün giremedim anneme gtmiştim bahara baktı biraz uyumak istedim ama gündüz uykuya dalmakta çok zorlanıyorum ancak 2 saat uyudum, uyandığımdada sarhoş gibiydim bütün gün başım ağrıdı..

birde leyla'mız vardı neden girmiyor artık merak ediyorum herakşam yarın ararım diyorum kendi kendime küçük cadım bende ne akıl bırakıyor ne de fikir. ayyy birde unutkan oldum ki sormayın.
kafamçokkarıştı

çok yoruo bu bebiş mineyi çookk:ecrin_bebek:
kpss deyince öğğğ oluorum artık mine şu 4 günde bi geçse saolasın:)
kursu da izmitte sormuştum aklıma yatmıştı gölcükte de şubeleri varmış oraya kaydoldum, değirmenderede de var bi kurs ama saatleri uymadı daha ii olcktıda kısmet.

benimkide doğduğu ilk gün iyiydi mine sonra hep ağladı 16 aylık hala mıy mıy ağlamalar bağırıp çağırmalar uyumama insanı mahvediyo seni çok iyi anlıyorum hani keşke olmasaymış asla demiyorum ama ne zaman düzelecek diye dört gözle bekliyorum yakında psikoloğa gidebilirim sinir sistemim altüst oldu artık herşey sinirime dokunuyo (

mrb kızlarr nasılsınız
minecim Allah kolaylık versin cnm ama gerçekten bebekken bi çocuk nasılsa ölede gidiyo
benim kızımda gündüzleri saatlerce ağlardı gaz problemimizde yoktu ama o ikindiyle akşam arası ağlaması sinir ediyodu beni ama o zamanlarınıda özlüyorum şimdi 16 aylık ve hiç durmuyo şimdi uyuyoda burda yazıyorum uyanık olsa kesinlikle başımda biterdi kendini yerden yere atar ağlardı hep ilgi istiyo oyun istiyo odadan dışarı çıkınca bile bas bas bağırıyo şimdi dahada zor bakmak düşer bi yerden bişi olur yürüyo artık koşuyo bile ee soba var sobaya düşer anlamaz eller geçende çay içiyoruz sen kaşla göz arası çayı al bardaktaki çayı içmeye çalışırken yandı allahtan kalındıda üstü ve hemen müdahele ettim yanmadı ama o korku içimde kaldı o gün sanki ömrümden 10 yıl gitti çok zor çocuk büyütmek hep diyoruz büyüsede rahat etsek hiç öle olmuyo büyüyünce derdide büyüyo benim kızım 4 ayını bitirdi ağlamalarını kesti geçen kış ne kadar rahattım ama büyüdükçe zorlaşıyo Allahım sağlık versinde hayırlı evlat olmalarını nasip etsin bunlar gelir geçer sıkma canını

günaydın hanımlar :))
ben yazayımda belki gelip yazan olur :))
minecim hayırlı olsun sende pro olmuşsun bende o doktoru arıyorum nerede acaba bu çocuklar bizi delirtip öyle büyüyecekler artık buna eminim ben :))
şeymacım sen nasılsın tekrar sınava girdin daha iyi geçmiştir inşallah

teşekkürler kızlar ama ben devletten ümidimi kestim artık, bu sınava çalışmıştım daha zorlandım çalışmadıım sınavda daha çok soruyu hemen yaptım bu beni aşırı kastı dedim bu sınavı hazırlayanlar bizden hınç mı alıo ama belkide sadece bana öle gelmiştir. şimdi artık özel sektöre iice bakıcam bana devlet kısmet diilmiş, canımda çok sııkkın aslındada yavaş yavaş geliorum kendime işte,
mine geçenlerde ben bi seni aramıştım , sonra dönemedin sen bahardan dolayı demekki:) saol cnm aramış gibi oldun düşünmen yeter.

bi de pro ne?:)

Kıızlar benide alın aranıza
çok yalnızım ben burda yaaaa
Hiç arkadşaım yok

Kıızlar benide alın aranıza
çok yalnızım ben burda yaaaa
Hiç arkadşaım yok

kocaelinde misiniz sizde profilinizde isviçre yazıyor da ondan sordum topiğimize kimseler uğramıyo artık malesef her gelen bi bakıp kaçar oldu :111:

kocaelinde misiniz sizde profilinizde isviçre yazıyor da ondan sordum topiğimize kimseler uğramıyo artık malesef her gelen bi bakıp kaçar oldu :111:

evet nerdensin sen sel tanıtsana kendini

Profildekilerin hepsi yalan :)
Ben körfezde oturuyorum
Sakaryada oturuyordum evlenince buraya geldim.
Ama kimseyi tanımıyorum çok sıkılıyorum2009 ağustosdan beri burdayım.
İzmit Merkezde bi iş buldum çalışıyorum ama iş yerimden memnun değilim.
Bebişim yok benim

Siz nerelerdesiniz

ben kuruçeşme taraflarındayım oğlum var bi tane afacan sağolsun onun sayesinde sadece böyle sanal takılıyorum bende bu arada hoşgeldin izmite benimde eşim sapancalı annem de geyvelidir sakaryanın neresinden geldin?

Geyveden, hatta alifuatpaşa

hadi ya benimde çocukluğum hep geyveye giderek geçmiştir ama sonra büyükananem ölünce hiç irtibatımız kalmadı şimdi nasıldır oralar hiç bilmiyorum yani

hadi ya benimde çocukluğum hep geyveye giderek geçmiştir ama sonra büyükananem ölünce hiç irtibatımız kalmadı şimdi nasıldır oralar hiç bilmiyorum yani

Valla yollar falan genişletildi baya değişti oralar.
Ama geyvede pek değişiklik yok.
Annemlerde ordaydı ama yazın sattılar evi adapazarı merkeze taşındılar.
Kayınvalidemin evi var orda şimdi
Ay bi gün beklerim oturmaya, kuruçeşmedeymişsin yakınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…