- 9 Ekim 2009
- 1.851
- 6
- 156
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ve bir yerlere gitmek ne kadar uzak geliyor anlatamam hatta kimseyi de davet bile edemiyorum dediğim gibi çok afacan bi oğlum var sağolsun buradaki arkadaşlarımlada hiç görüşemedim onlarada çok mahçubum oğlum akıllandığında inşallah
iyi akşamlar kızlar
minecim nasılsın canım görüşemiyoz ne zamandır
Profildekilerin hepsi yalan :)
Ben körfezde oturuyorum
Sakaryada oturuyordum evlenince buraya geldim.
Ama kimseyi tanımıyorum çok sıkılıyorum2009 ağustosdan beri burdayım.
İzmit Merkezde bi iş buldum çalışıyorum ama iş yerimden memnun değilim.
Bebişim yok benim
Siz nerelerdesiniz
yo sıkıntılı diilimde ne biliim oturuorum işte çıkıcam birazdan hazırlanıorum bi taraftan, hadi görüşürüz sonra ii bak kendine olurmu
kızlarr merhabalar utana sıkıla yazıyorum vllahi aylar oldu uğramadım
daha doğrusu fark etmişsinizdir kkyada pek uğramadım
önce laptpm bozuldu fanından traktör gibi ses gelmeye başladı servise yolladık o arada minibkmu kullandım ondanda nefretediyorum ufacık ekran sadece faceye bakıp çıkıyordum
sonra pcm geldi sudeniz bilgsr meraklısı oldu ben oturunca oda bakmak istiyor bende kapatıyorum
sadece o uyurken işlerimi bitirebilirsem açıyorum artık bazı günler hiç açmıyorum bile
ama ama ama özledim sizleri muhabbettinizi
bu arada asudecim Melek gibiyim aslında , sadece kanatlarım kırıldığında
süpürgeme biniyorum . Hepsi bu .. ! bu sözü inanılmaz tuttttttuuuuuummmmmmmmmmmmmm evet evet
bende öyleyim işte tamda beni anlatan söz dedim cuk diye oturdu vallahi :)
merhaba büşracım hoşgeldin :)) bizimde bir ara internet gitti bağlanamayınca delirdim evin içinde tek sıkıntımı attığım şey malesef internet oldu :126:oğlum sağolsun :))
evet o söze bende bayıldım işte dedim tamda beni anlatıyoeşimde cadı mı demek istiyorsun kendine diyo evet dedim damarıma basılırsa cadıyım doğruya doğru :))
sudeniz nasıl artık koşuyordur heralde :))
hoş buldum canım saol :) benimde artık tek eğlencem belgesel kanalları oldu travel&livng science malesef bazen aklıma birşey düşüyor biz yazayım google amcama sorayım diyorum ama pcyi açamıyorum telden giriyorum 2 saat tın tın yaz dur kısıtlandım iyice yani :)
aslında her kadın öyle olmalı dimi ama hep melek olursan ezilirsin
hem cadı olursan süpürgeni kırarlar
ama yerinde melek canın yanındığındada cadı olursan tadından yenmez valla![]()