izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

asude ismini ne yapalım topiğin :):)

fikri ben attım ortaya da aklımda bi isim varmıydı yok kaydirigubbakcemile3yazık oldu topiğimize hergün konuşuyorduk neler yaptığımızı hani 4 5 kişi bile olsa iyiydi yani ama kimse uğramıyo mine kapatsada haklı yani

mine kapatmazsa buradan merhabalaşırız yine belki bu arada hazır kapanmamışken nasılsın iyimisin sorayım :))

şuan iyiyim asudecim ama bazen çıldırıyorum benim kızım çok aksi ağlamıyor ama bağırıyor çığlık atıyor kendi saçını çekiyor dün bir kriz geçirdik 4 saat salladıktan sonra uyuabildim en sonunda otudum ağladım oh çok iyi yaptım içim rahatladı ağlayınca. annelik zor zanaatmiş vesselam

ben hala oturup ağlıyorum hem ne zor şey annelik ben diyorum bana göre değilmiş aslında çok seviyorum hatta tapıyorum oğluma parmağı acısa yüreğim sızlıyo ama beni bitirdi bitirdi 16 ayda sanki o kadar çok yaşlandığımı hissediyorum ki anlatamam tamam insanın hayatı değişir ama benimki resmen altüst oldu oooff offf çok dertliyim bende :)) kolik falan değil kızın herhalde krize girince sen yinede saç kurutma makinası elektrikli süpürge çalıştır sesinden susabilir çok zor sürekli ağlayan mutsuz bebek çok iyi anlıyorum seni sende benim gibi gezmeyi çok seviyosun tıkıldık eve şöyle bi 4 5 yaşına gelse diyorum belki biraz herşeye aklı erince düzelir ama bende olacağım 34 sempatiksalakcinni ne kıymeti varsa Allah bize kolaylık verse :Saruboceq:

şeymacım sen nasılsın neler yapıyorsun? opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

gerçekten çok zor bütün gün ağlıyor bağırıyor bunalıp annemlere gidiyorum orda uslu uslu duruyor. kaç kez doktora götürdüm doktor muayene ederken gülücükler saçıyor. ama bana geldimi hep aksi. bazen çok bunalıyorum şimdi kışda geldi artık iyice eve tıkılırız. bu ışı atlattım mı gerisi güzel olacak diye kendime telkinlerde bulunuyorum. umarım öyle olur. bu şekilde giderse benim çekeceğim var inanın.

kızlar bu arada 3 ayda doğumla birlikte 85 den 68 kg ye düştüm.
17 kg gitti. gitmesi gereken 18 kg kaldı.

kızlar bu arada 3 ayda doğumla birlikte 85 den 68 kg ye düştüm.
17 kg gitti. gitmesi gereken 18 kg kaldı.

onlarda gider Allahın izniyle senin kız seni böyle strese soktukça zaten kalmaz kaydirigubbakcemile3 merak etme
inşallah yaşına falan gelince düzelir benim umudum vardı artık kalmadı inşallah senin olsun bari :))

şeymacım sen nasılsın neler yapıyorsun? opuyorumnanaktan

bende iiyim asude çok saol işte haftaya pazar kpss eğitim var ona çalışıorum ehliyet kursuna yazılcam bugün, ehliyet alcam, benden haberler bu kadar..:)
bide size bişe danışayım ben fikrinizi öğreniim. lazer yaptırcam epilasyon, acıbademde mi yaptırsam yoksa elmlazer var duymuşsunuzdur ordamı yaptırıım karar veremiorum. aslında elmlazer ağır basıo sonuçta onlar sürekli bu işi yapıo hastane diil ama poliklinikmiş.öle işte fikrinizi söylerseniz mutlu olcam

mine maşallah nasılda vermişsin kiloları bak stres yaptıına düşündüüne değmemiş dimi zamanla geri kalanlarıda verirsin böle giderse sen.sınavdan sonra görüşelimde bi göriim seni cnm

şu ehliyet işine bende bi cesaret edebilsem :)) hayırlı olsun şimdiden şeyma ne güzel faalsin
elm lazer bildiğim kadarıyla füsun töre nin bir kere gitmiştim çalışmıyorum diye bi iş fırsatı ayağına bi lafa tutmuştu zor kurtuldum evde iş imkanı falan diye abuk sabuk bişeyle kafa şişirmişti bir daha da gitmedim lazer konusunda nasıldır bilmiyorum her ikisinide
araştırmışsındır muhakkak bir yerde okumuştum burada bazı lazer aletleri kalıcı olmuyomuş gerçi bu dediğin yerlerde doktorlar olduğu için kalıcı olanıdır muhakkak

ismen kimseyi tanımıyorumda işte baktım netten birazcık o kadar. randevu aldım:) doktorlar yapmıo estetisyenler yapıo sanırım ama bi tane doktor var başlarında sanırım hatice parmaksızoğlu diye. dün bişe dikkatimi çekti verdikleri kartvizitte o doktorun adının üzerini daksille kapamışlar acaba artık doktor yokmu anlamadım şöyle düşünüyorum 4 yıldır yapıolarmış bu işlerii bi tek o beni rahatlatan

ehliyete de ben sıkıntıdan cesaret ettim inan bi de hazır işim ve çocuum yokken aradan çıksın diye düşündüm bakalım nasıl olcak 1 kasımda başlıcas

en iyisini yapmışsın şeyma çocuk olunca hiçbirşey yapılmıyor çıkart aradan en güzeli bende zamanında her ikisinide yapmadığıma çok pişmanım büyüyünce inşallah :)) lazer konusunda bize tecrübelerini paylaşırsın artık iyi mi değil mi yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…