Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asude ismini ne yapalım topiğin :):)
şuan iyiyim asudecim ama bazen çıldırıyorum benim kızım çok aksi ağlamıyor ama bağırıyor çığlık atıyor kendi saçını çekiyor dün bir kriz geçirdik 4 saat salladıktan sonra uyuabildim en sonunda otudum ağladım oh çok iyi yaptım içim rahatladı ağlayınca. annelik zor zanaatmiş vesselam![]()
ben hala oturup ağlıyorum hem ne zor şey annelik ben diyorum bana göre değilmiş aslında çok seviyorum hatta tapıyorum oğluma parmağı acısa yüreğim sızlıyo ama beni bitirdi bitirdi 16 ayda sanki o kadar çok yaşlandığımı hissediyorum ki anlatamam tamam insanın hayatı değişir ama benimki resmen altüst oldu oooff offf çok dertliyim bende :)) kolik falan değil kızın herhalde krize girince sen yinede saç kurutma makinası elektrikli süpürge çalıştır sesinden susabilir çok zor sürekli ağlayan mutsuz bebek çok iyi anlıyorum seni sende benim gibi gezmeyi çok seviyosun tıkıldık eve şöyle bi 4 5 yaşına gelse diyorum belki biraz herşeye aklı erince düzelir ama bende olacağım 34 sempatiksalakcinni ne kıymeti varsa Allah bize kolaylık verse :Saruboceq:
kızlar bu arada 3 ayda doğumla birlikte 85 den 68 kg ye düştüm.
17 kg gitti. gitmesi gereken 18 kg kaldı.
şeymacım sen nasılsın neler yapıyorsun? opuyorumnanaktan
bende iiyim asude çok saol işte haftaya pazar kpss eğitim var ona çalışıorum ehliyet kursuna yazılcam bugün, ehliyet alcam, benden haberler bu kadar..:)
bide size bişe danışayım ben fikrinizi öğreniim. lazer yaptırcam epilasyon, acıbademde mi yaptırsam yoksa elmlazer var duymuşsunuzdur ordamı yaptırıım karar veremiorum. aslında elmlazer ağır basıo sonuçta onlar sürekli bu işi yapıo hastane diil ama poliklinikmiş.öle işte fikrinizi söylerseniz mutlu olcam
ismen kimseyi tanımıyorumda işte baktım netten birazcık o kadar. randevu aldım:) doktorlar yapmıo estetisyenler yapıo sanırım ama bi tane doktor var başlarında sanırım hatice parmaksızoğlu diye. dün bişe dikkatimi çekti verdikleri kartvizitte o doktorun adının üzerini daksille kapamışlar acaba artık doktor yokmu anlamadım şöyle düşünüyorum 4 yıldır yapıolarmış bu işlerii bi tek o beni rahatlatan
ehliyete de ben sıkıntıdan cesaret ettim inan bi de hazır işim ve çocuum yokken aradan çıksın diye düşündüm bakalım nasıl olcak 1 kasımda başlıcas
selam hanımlar nasılsınz bakalım?herkese ii akşamlar.