• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

Valla asudecim hazırlıklı olun diye söylüyorum Yiğit için kendi doktoruda sünneti yapan cerrahda imkansız bu lokalle olmaz demişti.Gerçektende olmazmış.genel anestezide yapmadı yöntemin adı aklıma gelmiyor şimdi ama uyuyo giib bişey oluyo sersemletiyo biraz.Biz öyle yaptırmıştık.Lokalle olacaksa hele bian önce yaptırın etkilenir çocuk büyüdükçe.

zaten bi kaç güne iyileşecek inşallah azaldı gibi iltihap çiş yapmaya başladı doktorda bakacak ona göre yapılacak bakalım çok zorda kalırsak hastanede sersemletilerek yapılır yapacak bişey yok babasıda mecbur kabul edecek o zaman

merhaba kızlar.
bu konuyu şimdi farkkettim süpermiş.
bende istanbuldan gelin geldim bahçecikteyim ve 3yıllık evliyim 22aylık oğlum var ve bende burda arkadaş sıkıntısı çekiyorum buluşacağınız zaman bende aranızda olmaktan çok büyük mutluluk duyarım
sevgiler.

Selam arkadaşlar ben de doğma büyüme izmitliyim.Nasılsınız??

günaydın herkese bide annelerin en cicisine günaydınn :):) bende değirmenderedeyim canımm karşılıklı oturuomuşus senle görüşsekya:D:D:ecrin_bebek:

günaydınn kızlar nasılsınız görüşemiyoruz.Yeni arkadaşlar hjoşgeldiniz.Biri bahçecikte oturuyomuş galiba bende yuvacıktayım.

Back
X