• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

asudecim çok geç gördüm canım ya oruç beni mahfedior her gün sürekli midem bulanıyor bilgsyrada öyle ara ara oturup kalkıyorum ama dikkatimi uzun süre veremiyorum herkeste böyle agarmı geçiyor ramazan çok merak ediyorum :S sen nasılsın asudecim emir nasıl
bende ancak yazabiliyorum dün modem arızalandı valla herkesi kötü etkiliyo oruç inanılmaz sıcak ve bunaltıcı bi nem var Allah yardımcısı olsun herkesin emir tam iyileşti dedik şimdi de idrar yolları iltihaplandı sanırım dün tahlil yaptıracaktık bi türlü örnek alamadık :( bi iyileşsek artık hiç fena olmayacak sudeniz iyidir inşallah artık yürüyodur baya baya :emir_bebek:

Son düzenleme:
geçmiş olsun asudecim inşallah biran önce geçer
sudeniz iyi gibi çok şükür ama huyları baya değişti çok çıglık atıyor yürümeyi baya geliştirdi artık çok nadiren emekliyor genelde yürümeye çalışıyor penguen gibi:)))

sıcaklar geçti yaf çok şükürr ohh serin serinn:) çok mutluyum:) enerjim gelio geri yavaş yavaşş her zaman soğuğu sıcağa tercih etmişimdirr :) aslında ilkbahar bebeğiyimde ama neden böle bilmiorumm böle en güsel mevsimde doğmuşum şanslı bebekbayanssulusmile
umarım herkesin neşesi keyfi yerindedir bugünn:)

slmm kızlarrrr kımsecıkler yokkkk

mınecım bıce sorcamm konak hastanesınde yattıgın odanın kapısında sus asma aparatı warmıydı canım??

saoll canımmm

iyi gidio sımdılıkk bel agrırılarımm basladııı yavastan

bıde yavastann korkularıumm da basladıı sezeryandan:)
belden ıgne ve sonda benı korkutuoo:)

belden olan iğneden hiç korkma ben normalde iğneden çok korkarım ama bunu hiç hissetmedim hoş işe yaramadı o ayrı mesele ama :)) sondayı da istemiyosan taktırma bana takmadılar sende söylersin takmazlar

uyuşmadı 2 doz da yetmedi zaten dişçiye gittiğim zamanda uyuşturamaz bi türlü :)
bana hasta bezi takıldı ayaklarımı iyice hissetmeye başladığımda sürgü getirdiler yürütselerdi tuvalete gidecektim ama 2 anestezi almak zorunda kaldığım için doktor yürütmedi :) benim doktor kendi istemedi zaten takmayı isabet oldu bende istemiyodum zaten

evet bayılttılar gülçin hanımdı aslında ama doğumumu yapamadı 10 gün önce doğum yapmıştı o yüzden kazım bey yaptı

mrb topiğin birisini gezerken hastane çantası ve hastane çıkışı için gerekli liste görmüştüm kim neyi nerden almış arıyorum bulamıyorum yardımcı olurmusunuz

selcan korkma iğneden banada 3 tane yapıldı tontiş bi amca yapıyor. bel iğnesi hiç acıtmıyor düşünki koluma takılan serum daha çok acıttı o kadar yani.. birde süs götürme yanında onlar asıyorlar. gerçi biraz sönük bir kapı süsü ama olsun benim evdeki kapı süsü araba tekeri kadar :))

bende 33 haftalık hamileyim akademi hastanesinde doğum yapmayı planlıyorum ve doğumum normal olucak nuri beye doğum yaptıran arkadaşlar paylaşın.

asudecim nasılsın görüşemiyoruz bu aralar
minecim oğlumun iyileşmesi için çabalıyorum bu aralar biri bitse biri başlıyo mahvoldum kulaklarında iltihap vardı dişlerde aynı zamanda çıktı çok zorladı iyileşti derken idrar yolları iltihaplandı şimdi o iyileşsin hemen sünnet ettireceğiz bakalım ne zaman rahatlayacağız :)) siz nasılsınız ağlamıyodur bahar artık inşallah eskisi gibi

mınecımm yaa walla stres oluorumm zmann yaklastıkcaa:(

hastanede sus takıolar dmekk getırmeme gerekk yok ozmann benımkıde buyukk cunku..en cokk ne lazımm oldu sana arkadasımm sende sezeryann oldunn ona gıore cantamı hazırlıcam ufaktann

Back
X