• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

nakredusa'nın yanı asude'nin mesajına ancak cevap verebiliyorum:))oğlumun bakımından fırsat bulmak oldukça zor...sizden bir ricam olacak resim yüklemeye çalışıyorum fakat hep hata oluştu diyor...editörün resim yükleme yazısında ne diyorsa yapıyorum fakat ol mu yorrrrrr.deliricem ya:)) yardımmmmm please;)

nakredusa'nın yanı asude'nin mesajına ancak cevap verebiliyorum:))oğlumun bakımından fırsat bulmak oldukça zor...sizden bir ricam olacak resim yüklemeye çalışıyorum fakat hep hata oluştu diyor...editörün resim yükleme yazısında ne diyorsa yapıyorum fakat ol mu yorrrrrr.deliricem ya:)) yardımmmmm please;)

benim eski pcdede bir türlü yüklenmezdi deli olurdum sempatiksalakcinni sonra pc yi değştirdik artık yükleyebiliyorum

o zaman depresif bir hamileydim ya adamcağızım baktı sıkıntıdan ona sarmaya başladım gitti yenisini aldı al tepe tepe kullan diyen gözlerle :1::1::1:

ah ah mine benimki de bi ara öyleydi zaten zorla uyurdu bi bakardım 10 15 dk. da kalkardı oluyo sanırım bebeklere dönem dönem neden di hala çözemedim bazen yine oluyo anlayamıyoruz nedenini Allah yardımcın olsun

mrb arkadaşlar
her sınavım oldugunda bu topiğe uğruyorum benim yine sınavım varda 19 mayıs lisesi 60 evler derince burayı bilen varmı nasıl giderim gebzeden yardımcı olursanız sevinirim olmazsa okulu arıcam

canımm 60 ewlerde o okull ordan dırek arabalar warmı bılmıorumm ama 60 ewler arabasına bvın onunden gecıoohemenn yol kenarında zatee

bu sefer izmit halkevinden binmeyeceksin. halkevinde in. yukarı doğru cumhuiyat parkı var oraya çıkacaksın. orda yeşil otobüslere bin 60 evlere. şofore sor zaten sınav günleri okul önüne kdr götürüyorar. evden erken çık ama. cumhuriyet parkınıda birine sor gösterir sana.

keşke uyusalar çok arayacaklar bu zamanları :ecrin_bebek:

çocuk 2 gündür kabız oldu en sonunda kadınlar kulübünde gliserin fitili okudumda ondan aladık 2 saat içinde yaptı aman ne zormuş çocuk ıkınmaktan çatlayacaktı kıpkırmızı oluyordu. uykusuz 2 gece geçirdik bu gecede kızım uyuyor ama ben hortlamış gibiyim uyuyamadım gitti sempatiksalakcinni

çocuk 2 gündür kabız oldu en sonunda kadınlar kulübünde gliserin fitili okudumda ondan aladık 2 saat içinde yaptı aman ne zormuş çocuk ıkınmaktan çatlayacaktı kıpkırmızı oluyordu. uykusuz 2 gece geçirdik bu gecede kızım uyuyor ama ben hortlamış gibiyim uyuyamadım gitti sempatiksalakcinni
biz hep kabızız gibi bişey kaç günde bir yapıyo yemek yememekten :( çok zor çok
zaten insanın uykusu varken uyumazlar sonra bizim uykumuz kaçar onlar uyurlar mirmirmirmir

Back
X