• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

selam herkese bende giremedim bayadır kendimi burayı ihmal etmiş gibi hisettim sizlerle muhabbet etmeyi özledim benim izmitli sanal arkadaşlarım:asigim:

slm kızlar uzunn zamndır giremiyorumm ayy çok özlemişimmmhihoyyyt ani oldu 1 gecede eşimin işi dolysıyla bodruma geldk annemle kalıodum biliosunuz 2 ay önce ayrı ev açtım şimdi evimdeyim :) pc im kırıldı ondan giremiyorum nettte bağlatmadık daha en yakın zamanda inş. doğuranlar varmı merk ediyorum genelde yaza geliyordu doğumlar enim oğlumda byüdü 6 aylık olcak gecenlerde bezinde kan gördk doktra gtürdük kan değil kristalmiş sıvı tüketmei lazmmış ve sanırım tıkanıklık varmış pipişte:( en yakında sünnet iyi olur dedi idrar yolu enfksyonu falan olmazmış bakalım daha çok kçük bezlenemick bde srekli yüzüsütü dönüyor kendi kendne nasıl aş etcem 1 tane daha özel doktra götrcem çok acil değilse seneye yaptırcam ilaçla gecerse ee sizler nasılsınız gecmiş çok uzun okuyamadm ailem burda bende 3 aydr kardeşimin pc den sahilde giriyorum girdikçe yazarmm öpüyorm hepnzehihoyyyt

az gecmişe baktım minecim gözünaydn baharını almşın kucağına allah sağlıkla sıhhatle byütsün yaşları uzun olsun :) sıkıntıların olmş galba braz sanırım ahar gazlıı durmadan ağlamk ve uyumaması ondan olblr ben 40 ıma kadr izmmtte annemdeydim yalnız kalnca egele korkuyodum ya ağlarsa ya ederse bakamıom edemiyorum diyodum gece belirli saatte çok ağlıodu ben uyuodum annem 5 e kdr bakıodu sadce emziriodum çok alşmıştm ayrılırkn bodrma gelrken napcm dye ağlamştm ama loğusalık depresynuydu daralıodum ama gecti o kadr rahat baktmki eşim bile inanamdı braz sabrt zaten kucağna alınca bakınca herşei unuttrur panikleme o senin stresni farkedioo ondan yapalioda ben sakinleşene kadr eşime veriodm ağlaması kesilyordu ben büyttm 6 aylık olcak ege hala çok uysal maşalllh:nazar: böle çocuk olunca 5 tane daha bakarım diyorum ama işin şakası daha erkn: ama ege çok sakin halada çok uslu ağladğnı duymzsn hiç hep glüo:nazar:inş. baharda öle olur takrardan geçmiş olsun canımm

kızlar merhabalar bende giremiyorum hep heralde hepimizi ramazan vurdu neyse az kaldı sonra normale döneriz:)))
esra çok geçmiş olsun inşallah kolayca geçer
minecim nasılsın bahar nasıl canım sen kendni ihmal etmede biz ugradıkça görüşürüz bu zamanları atlattınmı gerisi kolayca geçicek inşallah :)

merhabalar kızlar herkeste bi sorun var :)) çocuk olunca böyle oluyo demek esracım hoşgeldin bizde sünnet ettiricez bi iyileşse diye bekliyoruz aslında daha erken yaptıracaktık çok sıcak diye erteledik keşke ertelemeseymişiz şimdi çok çekiyoruz sizde yaptırın bence bi an evvel iltihap olursa kurtulması bi dert ooofff bi iyileşsek bizde artık çocuk elimde kaşıkla görmekten benden nefret edecek yakında :)))

canm ege çok kçk ama 6 aylık 1 yaşnda olsa tamam yaptrayım ama bakımı çok zor bezlenio bide sürekli emeklemeye çalşıo yüz üstü yatıoo dikkt edemeyz die korkuom bakalım bi özele götrcem krem kullnıoz önmli değilse yaşına kadr ertlcez

inan bana 1 yaşından sonra daha zor bizimkide bezleniyo habire eli orada çekiştiriyo vuruyo bezine bende ne yapacağımı bilmiyorum sünnet olunca ama başa gelen çekilir bizede doktor biraz yapışık gibi dedi biz çok önemsemedik doktorda çok önemli değil dedi ama habire ucu kızarıp durmaya başladı ateşlendi iltihap oldu çiş yapamaz oldu çocuk şimdi doktorumuzda iyileşsin yaptırın hemen dedi

Günaydın kızlar.Asude siz daha yaptırmadınız dime sünneti.Çok pişman olacaksınız beklediğinize.Esra89 merhab ahayatım seninle tanışmamıştık.Sende sünnet için düşünüyosun galiba.6 aylık bence çok uygun.Hatta ve hatta daha bile iyi.Öyle senin düşündüğün gib üstüne sürtünme falan o tarz şeyler olmuyo ne kadar beklerseniz çocuk o kadar daha iyi anlıyo sünnet olayını bende 15 yaşında yaptırmıştım.Cerrah bana keşke 1 yaşından önce getirseydiniz demişti.Yani en azından bi müdahele olduğunu anlamazdı bile çocuk diye.Hep söylüyorum hiç beklemeyin ne kadar erken okadar iyi.
Bahar bebek nasılmış ki.Göremedik bi kuzuyu.Rmazandan sonra bi toplanalım yahu havalar sopumadan hiç kpırdamıyosunuz sizde.

ah leyla hava çok sıcak isilik oluyo bi de çocuğu uğraştırmayalım sünnetle dedik ama hakikaten pişman oldum şimdi bi an evvel iyileşsin diye bakıyoruz iyileşsin hemen hiç beklemeden yaptıracağım bi avazda kurtulsun sünnetçiyi eve getirteceğiz hastane doktor ortamı bizimkini mahvediyo inanılmaz stres oluyo zaten stresli bi olay çok tecrübeli bi doktor yaptıracağımız allahtan işinin ehli bakalım sorunsuz atlatırız inşallah

Çok iyi fikir asude ama Yiğit sünnet olurken nabzına kalp atışlarını falan sürekli kontrol altında tutmuşlardı.Ortam açısından evet çocuk çok rahatlar ama hasatne de olmasıda daha temkinli olmaz mı.

evet hastane daha iyi normalde ama doktorumuzda diyo çok stres oluyo bildiğin ciyak ciyak ciğeri patlayacak gibi bağırıyo acıbademe çok yakınız zaten Allah korusun bişey olmasında olsa 2 dakikalık mesafedeyiz bende stres oluyorum ama bi şeklide atlatıcaz artık çocuk benden nefret etti zaten neredeyse 1 aydır ilaç ilaç midesi bulanıyo artık benden kaçacak delik arayacak :((

Yiğitte öyleydi Asude muşaedede bile tutamadı.Dikişleri patlıycak diye korktu doktor gçnderdi bizi hemen eve.Lokal anesteziylemi yapacak peki nasıl yapacak sünneti.

babası tutacak artık ben karışmıyorum o kısmına :)) o istemiyo bayıltılmasını tutarsın o zaman dedim tutarım ben diyo göreceğiz bakalım :))

Back
X