• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

Canım benim evet bu ara işler o kadar yoğunki anlatamam.Bide sıcaklar vurdu.ama çok merak ediyorum senide bahar bebeğide.Bi kısmet olsa gelmek istiyorum aslında ama.

leylacım gelirsen beklerim körfezdeki tokilerdeyim şeyma geldi sende buyur gel başımla beraber buyrunnnnnnnnn

kızlar merhabalar
oruçmu beni tutuyo benmi orucu bilemedim ama hala adapte olamadım hep halsizim
birde sudenizin ishali tam geçmedi 2 saatte bir alt değişiyoruz yoruldum vallahi değişmekten
yavrum oda bezi görünce kaçıyo benden bıktı alt değiştirtmekten
neyseki ilk baştaki gibi 10 dkde bir yapmıyor :)

geçmiş olsun büşra ah o ishal yok mu alsanaalsanasmile gerçi bizim amipten olmuştu ama beter bişey geçer inşallah çabuk

geçmiş olsun büşra. benimkide kabız olmuştu. ishaldi kabızdı bu çocuklar nasıl büyüyecekler ya... kızım 27 günlük ama 27 günde çöktüm resmen. ömrüm gidiyo ömrümmmmmmmmm boshayallersmile

ilk zamanlar zor yeni hayatına adapte olmak insanı çok zorluyo yoruyo gerçi ben hala adapte olabilmiş değilim ama kolay bi çocuk olursa yakında alışırsın minecim

şeymacım senide korkutuyoruz ama her bebek her insan bir olmaz sen bize bakma sempatiksalakcinni

sanıyorumki bebeğim olursa( inşallah )onu sevmeye fırsat bulamıycam bakımıyla uğraşmaktan , ağlamasıyla kakasıyla mamasıyla uğraşmaktan:(:(öylemii olcak

bu sefer izmit halkevinden binmeyeceksin. halkevinde in. yukarı doğru cumhuiyat parkı var oraya çıkacaksın. orda yeşil otobüslere bin 60 evlere. şofore sor zaten sınav günleri okul önüne kdr götürüyorar. evden erken çık ama. cumhuriyet parkınıda birine sor gösterir sana.

ztn sınav 9 da evden baya bi erken çıkıyorum 6 da otobüse binmiş oluyorum:)) en son 7 ye doğru evden çıktığımda sınava 15 dk geç girmiştim izmitte olduğu halde. şimdi oruclu oruclu okulu aramıyımm bide dedim iniş yine halk evi yani iyi parkıda buluruz artık çok tşkk ederim cvp için ...

yok yok be yazıyorum bunları bi kenara zaten zor bi karar giderek dahada zorlaşıo:hulya:eyvahedigeldismile
zor olmasın ya insan ne kadar zorlansa da onun kokusu gülüşü insanı öyle mutlu ediyo ki tarif edilemez...
sanıyorumki bebeğim olursa( inşallah )onu sevmeye fırsat bulamıycam bakımıyla uğraşmaktan , ağlamasıyla kakasıyla mamasıyla uğraşmaktan:(:(öylemii olcak
ilk zamanlar benim öyle oldu o küçücük hallerinin tadını çıkaramadım doğru düzgün şimdi mıncıklaya mıncıklaya seviyorum bu durum hiç hoşuna gitmesede onun kaydirigubbakcemile3ama diyorum ya her bebek bir değil ne sakin ne uslu bebekler var evde bebek mi var anlamıyosun inşallah öyle bi bebeğin olur seninde :Saruboceq:

yakında bende delircem ya küçücük bir bebeğe bakamıyorum allahım çıldırcam artık hep ağlıyo hep ağlıyo uyumuyo offf bazen nerdende doğurdum diyorum

yakında bende delircem ya küçücük bir bebeğe bakamıyorum allahım çıldırcam artık hep ağlıyo hep ağlıyo uyumuyo offf bazen nerdende doğurdum diyorum
minecim sakin ol neden bakamayasın bi doktora götürseniz anlattığına bakılırsa kolik gibi senin kız off çok zor biliyorum ama sakin olmak çok önemli bu minikler hissediyolar bütün stresi yanına birileri gelebiliyosa bi müddet seninle kalsınlar çok ağlarsa elektrik süpürgesi çalıştır onun sesiyle susar emin ol ya da saç kurutma makinası gazı çok varsa o daha da huzursuz eder Allah yardımcın olsun onun sana çok ihtiyacı var annesi senin için öyle huzurlu gelmişki ona dışarısı korkutuyo dış dünyaya alışamıyo onu bol bol sar sarmala kokun huzur verecektir emin ol

kızlar günaydın
minecim asude haklı ama 3 aydan sonra rahatlıycaksın onu bekle mutlu ol canım çünkü zaman hızlı geçiyor inan
gaz için acı elma yagını ayaklarının altına sürün derler sudeniz çok çok agar gazlı değildi 2 3 saat sürer geçerdi ben denemedim o süreci normal atlatsın diye 2. aya kadarda gaz ilacı vermedik süreci normalleştirdikçede azaldı sonrada az az gaz ilacıyla bitirdik
ama birde şöyle birşey yaşadık canım aklında bulunsun eger çok aglarken arabada falanda susmuyorsa direk doktora götür bizim öyle olmuştu arabada susarmış gazlı çocuk susmazsa tahlil yapıyorlar idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı bizde hep gazdan yapıyor sanmıştık

asudecim çok geç gördüm canım ya oruç beni mahfedior her gün sürekli midem bulanıyor bilgsyrada öyle ara ara oturup kalkıyorum ama dikkatimi uzun süre veremiyorum herkeste böyle agarmı geçiyor ramazan çok merak ediyorum :S sen nasılsın asudecim emir nasıl

Back
X