leyla görüşemez olduk.. benim gecem gündüzüm karıştı boshayallersmile
Canım benim evet bu ara işler o kadar yoğunki anlatamam.Bide sıcaklar vurdu.ama çok merak ediyorum senide bahar bebeğide.Bi kısmet olsa gelmek istiyorum aslında ama.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
leyla görüşemez olduk.. benim gecem gündüzüm karıştı boshayallersmile
Canım benim evet bu ara işler o kadar yoğunki anlatamam.Bide sıcaklar vurdu.ama çok merak ediyorum senide bahar bebeğide.Bi kısmet olsa gelmek istiyorum aslında ama.
bu sefer izmit halkevinden binmeyeceksin. halkevinde in. yukarı doğru cumhuiyat parkı var oraya çıkacaksın. orda yeşil otobüslere bin 60 evlere. şofore sor zaten sınav günleri okul önüne kdr götürüyorar. evden erken çık ama. cumhuriyet parkınıda birine sor gösterir sana.
zor olmasın ya insan ne kadar zorlansa da onun kokusu gülüşü insanı öyle mutlu ediyo ki tarif edilemez...yok yok be yazıyorum bunları bi kenara zaten zor bi karar giderek dahada zorlaşıo:hulya:eyvahedigeldismile
ilk zamanlar benim öyle oldu o küçücük hallerinin tadını çıkaramadım doğru düzgün şimdi mıncıklaya mıncıklaya seviyorum bu durum hiç hoşuna gitmesede onun kaydirigubbakcemile3ama diyorum ya her bebek bir değil ne sakin ne uslu bebekler var evde bebek mi var anlamıyosun inşallah öyle bi bebeğin olur seninde :Saruboceq:sanıyorumki bebeğim olursa( inşallah )onu sevmeye fırsat bulamıycam bakımıyla uğraşmaktan , ağlamasıyla kakasıyla mamasıyla uğraşmaktanöylemii olcak
minecim sakin ol neden bakamayasın bi doktora götürseniz anlattığına bakılırsa kolik gibi senin kız off çok zor biliyorum ama sakin olmak çok önemli bu minikler hissediyolar bütün stresi yanına birileri gelebiliyosa bi müddet seninle kalsınlar çok ağlarsa elektrik süpürgesi çalıştır onun sesiyle susar emin ol ya da saç kurutma makinası gazı çok varsa o daha da huzursuz eder Allah yardımcın olsun onun sana çok ihtiyacı var annesi senin için öyle huzurlu gelmişki ona dışarısı korkutuyo dış dünyaya alışamıyo onu bol bol sar sarmala kokun huzur verecektir emin olyakında bende delircem ya küçücük bir bebeğe bakamıyorum allahım çıldırcam artık hep ağlıyo hep ağlıyo uyumuyo offf bazen nerdende doğurdum diyorum