Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gebzeyi çok iyi bilmem ama eşim orada çalışıyor pek sevmez yeni mahalle eğer kuruçeşme yeni mahalleyse ikamet ettiğim yer ben hiç sevmiyorum ama seven çok seviyo o ayrı :))gebze yada yenimahalle olacak sanirim hanimlar
ama suan moralim cok bozuldu bu is olacakmi olmayacakmi emin degilim ooof off...
gebzeyi çok iyi bilmem ama eşim orada çalışıyor pek sevmez yeni mahalle eğer kuruçeşme yeni mahalleyse ikamet ettiğim yer ben hiç sevmiyorum ama seven çok seviyo o ayrı :))
hakkınızda hayırlısı olsun
hoş bldm canım saol çok güzeldi bolbol gezdik sen naslsın neler yapıyorsunhosgeldınn busraaa naasıldı tatıll canımm
hoşgeldin büşra ne güzel gezdin tozdun benim yerimede gezdin biliyorum. artık bu sana 1 sene yeter. bende sezaryanla doğum yaptım kararlaştırılan günden 2 gün evvel acil gittim. kaşıntıdan duramıyordum. nerdeyse 1 ay olck doğum yapalı kaşıntım yeni yeni geçti. çocuk bakmak gerçekten çok zormuş ya şimdi sizlere sonuna kadar hak veriyorum. boshayallersmile