• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

bencede ya bu ne sıcak yarabbim isyan etmekte istemiyorum ama bebği her emirdikçe su içinde kalıyorum günde kaç defa üstümü değiştiriyorum zaten doğum yaptım yapalı çamaşır ipi hiç boş kalmıyorki boyuna yıkanıyor. salı günü klima aldık kutuda duruyor servis çok yoğunmuş bidahaki salı takacaklarmış daha 5 gün var sıcaktan kudurmasak bari yandım tutuştum 10. katta

evet allaha şükür bugün uykucu şirin oldu sadece emmek için uyanıyor. çünkü sabah 9 da bıcı bıcı yaptırdım. ama sanırım gece ayaktayız bütün gün uyudu çünkü

hanimlar izmitte ki hayatinizdan memnunmusunuz ?

evlenecegim kisi izmitte oldugu icin izmit hakkinda ne kadar bilgi toplayabilirsem o kadar iyi diye düsünüyorum...

bana yardimci olabilecek bayanlar varmi acaba ?

bilmiyorumkismile

izmit güzel şirin bi yerdir çok büyük şehirlerden hoşlanmıyorsanız burayı seveceğinize eminim

bencede izmit güzel yer sahilleri var gezmek için ben şahsen başka yerde yaşamak istemem ama buralı olduğum içindir sanırım.

hayırlısı olsunn canımm
bencede cokk gusel bır yerr izmittt pişmann olmassın ama neresıne gelın gelıosunnn canımmm

gebze yada yenimahalle olacak sanirim hanimlar

ama suan moralim cok bozuldu bu is olacakmi olmayacakmi emin degilim ooof off...
gebzeyi çok iyi bilmem ama eşim orada çalışıyor pek sevmez yeni mahalle eğer kuruçeşme yeni mahalleyse ikamet ettiğim yer ben hiç sevmiyorum ama seven çok seviyo o ayrı :))
hakkınızda hayırlısı olsun

gebzeyi çok iyi bilmem ama eşim orada çalışıyor pek sevmez yeni mahalle eğer kuruçeşme yeni mahalleyse ikamet ettiğim yer ben hiç sevmiyorum ama seven çok seviyo o ayrı :))
hakkınızda hayırlısı olsun

hmm forumda okudugum yorumlardan yola cikarak ve sizin yazdiginizida buna ekleyerek gebzeden pek hosnut kalmadilar demek...

insaAllah Rabbim en hayirlsini nasip eyler insaAllah

gebze ile izmit ayrı ayrı yerler ama güzel dediğimiz yer izmit merkez . ben gebzeye hiç gitmedim walla ne desem yalan olur. ama gebze izmit arası 40 dk sürer uzak yani biraz

kızzzzzzzlaaaaarrr nihayet ben gelllllldddddiiiiiiiiimmmmmmmmmm
planlar çok değişti tatilden sonra taşınıcaktım taşınma işi tatil öncesine geldi
öyle olunca karadeniz turu iptal oldu bizde boluya bileciğe sapancaya falan gittik sonrada altınoluka gittik bir hafta
ve netim daha bu hafta açıldı telekomdan 5 dklikbiriş için günlerce beklettiler sinirimden patladım tabii
sizler neler yapıyorsunuz çok özledim vallahi

minecim sırf dogumu nasılyaptın diye geçmişmsjlarına baktım canım meraktan çatlıycaktım vallahi
sezeryan olmuşsun inşallah rahatsındır şimdi
bal şerbeti bulgur pilavı ayran lohusa şerbeti falan süt ypar derler bende yapmadı ama herkeste değişir aklında bulunsun canım

hoşgeldin büşra ne güzel gezdin tozdun benim yerimede gezdin biliyorum. artık bu sana 1 sene yeter. bende sezaryanla doğum yaptım kararlaştırılan günden 2 gün evvel acil gittim. kaşıntıdan duramıyordum. nerdeyse 1 ay olck doğum yapalı kaşıntım yeni yeni geçti. çocuk bakmak gerçekten çok zormuş ya şimdi sizlere sonuna kadar hak veriyorum. boshayallersmile

Son düzenleme:
hosgeldınn busraaa naasıldı tatıll canımm
hoş bldm canım saol çok güzeldi bolbol gezdik sen naslsın neler yapıyorsun
hoşgeldin büşra ne güzel gezdin tozdun benim yerimede gezdin biliyorum. artık bu sana 1 sene yeter. bende sezaryanla doğum yaptım kararlaştırılan günden 2 gün evvel acil gittim. kaşıntıdan duramıyordum. nerdeyse 1 ay olck doğum yapalı kaşıntım yeni yeni geçti. çocuk bakmak gerçekten çok zormuş ya şimdi sizlere sonuna kadar hak veriyorum. boshayallersmile

hoşbuldum minecim inşallah zoru geçecek 3 aydan sonra baya rahatlıycaksın canım
birdahaki yazada sen bolbol gezersin hatta yazıda bulmaz ilkbaharda heryere gidebilrsn canım
inşallah iyidir baharımız ya maşallah fotolarına baktım çok tatlı

Back
X