Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
annemde bi yerde görmüş kasıma kadar sıcaklar devam edecekmiş sempatiksalakcinni yanlış haberdir inşallah
sanırım lg beko alıcaz ama bu ara emirin hastalığıyla uğraşmaktan bakamadık bi
sağol canım cuma akşamı bi huzursuzluk vardı üstünde sabah kalktı ateşlendi meğer kulağında iltihap olmuş boğazınada inmiş birde 5 diş çıkartıyo biride azı mahvolduk kaç gündür
dut şurubu verdi doktor onu kullanıyoruz zaten uyutmak derde dönüştü tamamen emmek istemedi geceleri uyanıp duruyo emerek devam ederdi uykuya normalde şimdi emzir emzirebilirsen uyutucam diye akla karayı seçtim sempatiksalakcinni şimdi şimdi başladı emmeye
sorma asude ya hele dün sabah 9.30 da çıktım 2 de geri döndüm.ama yandım resmen ensem güneşten yandı.Gömleğim değince acıyodu dün. Arabada zaten uyudummu bayıldımmı bilmiyorum çok zor oldu.