• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

annemde bi yerde görmüş kasıma kadar sıcaklar devam edecekmiş sempatiksalakcinni yanlış haberdir inşallah
sanırım lg beko alıcaz ama bu ara emirin hastalığıyla uğraşmaktan bakamadık bi

slmm kızlarrr

klımamı alcanız kızz..bızde persembe gunu taktırdıkk lg bekonun...1200 e aldıkk 120 tl taksıtle cokk memnunumm walla ew derın dondurucu gıbıı sabahları usuyerek kalkıorumm:):)

sağol canım cuma akşamı bi huzursuzluk vardı üstünde sabah kalktı ateşlendi meğer kulağında iltihap olmuş boğazınada inmiş birde 5 diş çıkartıyo biride azı mahvolduk kaç gündür

birde üstüne ağız yarası çıkmış ısırdı onu babası kılıklı :) şimdi bi de onu iyileştirmeye uğraşıyoruz

Doktora sordunuz mu ağız yarası için vardı bi ilacı.Gerçi zor çocukta kullanmak.zaten uyumayan bi çocuktu hepten düzeni kaçtı desene.

dut şurubu verdi doktor onu kullanıyoruz zaten uyutmak derde dönüştü tamamen emmek istemedi geceleri uyanıp duruyo emerek devam ederdi uykuya normalde şimdi emzir emzirebilirsen uyutucam diye akla karayı seçtim sempatiksalakcinni şimdi şimdi başladı emmeye

sorma asude ya hele dün sabah 9.30 da çıktım 2 de geri döndüm.ama yandım resmen ensem güneşten yandı.Gömleğim değince acıyodu dün. Arabada zaten uyudummu bayıldımmı bilmiyorum çok zor oldu.

Back
X