izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

İnşallah ben gelene kadar hava biraz serinler yoksa 6. ve son katta fokur fokur kaynarız kafamçokkarıştı

en üst katta oturuyorsanız muhtemelen çok sıcaktır abimlerde evin alt katını kullanıyo bu sebepten üstte nefes alamıyoruz diyolar inşallah bi an önce serinler bu sene çok kötü bi nem var bunaltıyo artık

Haberlerden izliyorum,dünya yanıyor.Rusya son 150 yılın en yüksek değerlerini görmüş,orman yangınları başlamış.Allah sonumuzu hayır etsin kızlar...

amin hiç hayırlı değil bu sıcaklar ama Allah acısın sonumuz hayır olsun inşallah dışarıda kalanlara bu sıcaklarda dayanma gücü versin

ewett mınecımm pek sık gıremıodumm tatıldeydımm geldım ole temızlık falannn ara werdım nete oyusden
: sen napıosunn nasıl gıdıo annelıkk bebeınn cokk tatlı masallahhh konak hastanesının sıtesınde gordumm masalahhhh

dogumun nasıldı mıne sezeryan oldun sanırımm acı warmı cokk

yok aperpıl ustume alınmam canımm sadece meerak ettımm kendıne guvenenn babayıgıt warmı dıe.:)zorr cunku bu sıcaktaa tutmakk

herkese günaydın... :1hug:

ben yine uykusuz.. ya ben dayanamıyorum bu bebek nasıl dayanıyr bu kadar uykusuzluğa
boshayallersmile

ah ah mine bu bebekler bi kıymetini bilse uykunun ilerde çok arayacaklar bu günleri bende kaç gündür uykusuzum oğlum hem kulağında hem boğazında iltihap vardı ateşi çıkıp çıkıp durdu birde üstüne 5 diş çıkartıyo biride azı ne yapacağımızı şaşırdık kaç gündür bi atlatsak :Saruboceq: :a015:

amanııınn... ayyy... ooyyy... sıcaaakk bu saattee bile sıcaaakkk...Allah yardımcımız olsunn bebeklerin daha çok olsunn, bebeklern annelerinin dahada çok olsunn:) günaydıın herkesee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…