teşekkür ederim esracım miniğim 13 günlük oldu
kızımız oldu esra adı halide bahar küçük şirinemin.Amannn,minicik,şirincik :) kız mı,erkek mi?ismi ne?
sibel kız dur daha erken büyüsün bebiş içerde rahattır o. az kaldı ağustosta bitti mi sonra yavaş yavaş serinler inşallah seni çok iyi anlıyorum bende çıldırma derecesine gelmiştim sabrım kalmamıştı doğum inanki rahatlıkmış. gerçi şimdide bebişle uğraşıyoruz ama olsun sonuçta biz istedikte dünyaya geldi. sabır arkadaşım sabırhalide baharın annesi napıon nasıl gidiyo bebekle hayat çok şükür sağ sağlim kurtuldun
ooyy bende kurtulsam allahın izniyle okadar sıcakki
ctesi gidicem erkana yarın alalım dersen hayır demem dicem okadar yani rabbim dayanma gücü versin kızımı kucağıma almak istiyorum biran evvel ama daha çok minik ooff ağustos bitseydi hayırlısıyla
evet buralar yanıyo çok sıcak şanslısın bi müddet daha gelme sen:) ben değirmenderedeyimSırp Cumhuriyeti nin başkenti Banja Luka dayım canım.Duyduğuma göre İzmit çok sıcakmış.Burası ferah çok şükür...İzmit in neresinde oturuyorsun canım?
evet buralar yanıyo çok sıcak şanslısın bi müddet daha gelme sen:) ben değirmenderedeyim
yenikentteymişsin sende
ne öğretmenisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?