izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

Sonbaharcığım

Seninle yazışırken hamileydin sanırım bebeğin oldu.Önce geçmiş olsun sonra Allah analı babalı büyütsün inşallah...:ecrin_bebek:

halide baharın annesi napıon nasıl gidiyo bebekle hayat çok şükür sağ sağlim kurtuldun
ooyy bende kurtulsam allahın izniyle okadar sıcakki
ctesi gidicem erkana yarın alalım dersen hayır demem dicem okadar yani rabbim dayanma gücü versin kızımı kucağıma almak istiyorum biran evvel ama daha çok minik ooff ağustos bitseydi hayırlısıyla

Amannn,minicik,şirincik :) kız mı,erkek mi?ismi ne?
kızımız oldu esra adı halide bahar küçük şirinemin. bu arada aynı site oturuyorduk ben kent konuttan taşındım körfezkente geçtim 2-3 ay oldu ama sen girmiyordun topiğe merak etmedim değil meğer yurt dışına gitmişsin dönüş ne zaman kısmetse?
sibel kız dur daha erken büyüsün bebiş içerde rahattır o. az kaldı ağustosta bitti mi sonra yavaş yavaş serinler inşallah seni çok iyi anlıyorum bende çıldırma derecesine gelmiştim sabrım kalmamıştı doğum inanki rahatlıkmış. gerçi şimdide bebişle uğraşıyoruz ama olsun sonuçta biz istedikte dünyaya geldi. sabır arkadaşım sabır

Sırp Cumhuriyeti nin başkenti Banja Luka dayım canım.Duyduğuma göre İzmit çok sıcakmış.Burası ferah çok şükür...İzmit in neresinde oturuyorsun canım?
evet buralar yanıyo çok sıcak şanslısın bi müddet daha gelme sen:) ben değirmenderedeyim
yenikentteymişsin sende
ne öğretmenisin?

merhaba minecim yok ya ne tatili bize tatil matil yok :) bu çocukla ancak büyüyünce nasıl gidiyo baharlı günler :))

bahar şuan şeymanın kucağında hıçkırıyor. baharlı günlere alışmaya çalışıyorum daha tam alışamadım inanki. bugün şeyma bende keşke sende gelseydin dün yazdım buraya ama kimse görmedi :) birgünde biz sana geliriz çoluk çocuk :))

görüşüyosunuz demek şeymayla ne güzel selamlarımı ilet biz ne bir yere gidebiliyoruz ne birileri bize gelip doğru düzgün oturabiliyo emir habire gezdirin beni diyo bu ara uyumuyoda doğru düzgün off off

bugün ruh gibiyim. kızım dün geceden beri uyumuyor. uyutuyorum 10 dk sonra tekrar uyanıyor. bütün gece aynıydı bugünde aynı. başım zonklaya zonklaya ağrıyor akannehir

minecim sende mi bizim kervana katıldın o kadar dua ettik inşallah uyur diye tutmadı demek dualarımız

bende tuttu sanmıştım asudecim ilk günler güzel uyuyordu ama dünden beri çıldırdı bebeğim benimde elim ayağıma dolaşıyor

gaz sancısı mı var yoksa kolik olmasın aman diyeyim tam bu zamanlar başlar inşallah değildir

aa mine dünki usluluğu fırtına öncesi sessizlikmiymiş:) beni sevdii iiçin akıllıydı , dur dur şaka bi yana geçici bi durumdur bugün nasıl tatlıcık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…