izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

selammm hanımlaaarrr... bırsey soırmak ıstıyoruummm...

Gölcukteki Aıle tıp merkezı kadın dogum hakkında bır bılgısı olan var mı,gıdenınız var mı hıccc??? Ya da baska bölumune gıden... Kasımda kısmetse dogumum varda,aılem karamurselde oturuyor en yakın özel orasıymıs... Hıcbır bılgım yok doktorları hakkında...

kuzenim dr numan yanında ebe. gidenler memnunmuş ama usg renksizmiş bide doğumhanesi yok. doğumu başka bir hastanede yapman gerek ozebus

kuzenim dr numan yanında ebe. gidenler memnunmuş ama usg renksizmiş bide doğumhanesi yok. doğumu başka bir hastanede yapman gerek ozebus

ay cnm cok saolll... annem sormusta numan bey ıyı demıs ordakı danısmadakı gorevlı... ultrasonun renksız olması uzdu,bırde dogumun baska yerde yapılması ıstemedıgım sartlardan...bu yönden sıkıntı duymamak ıcın özel ıstemıstım... tesekkur ederım cnmm

günaydın herkeseeeee :) uzun zaman yoktum malesef yurt dışından misafirlerim gelmiştiii mineeee bahar nasıllllll :) bi gün gelicem görmeye siziii

günaydın selvihan sanada mineye gittime geçen gün kulaklarını çınlattık biraz :)bahar da maşallah çok minniş tatlış bi bebek:):)

günaydın selvihan
ya baharda şimdi pişiyodur yazık ya bu çocuklara biz bile mahvoluyoruzda onlar ne yapsın altlarında bezler bi de klima yaptırmayı düşünüyoruz o duruma geldik ama karar veremiyoruz

klima güsel oluyo asude ama işte dikkatli kullanmak gerekiyo yoksa zarar, azı karar çoğu zarar:) efet en çok bebekler etkileniodur sıcaktan

zaten 28 derecenin altında kullanmayı düşünmüyoruzda ne marka yaptırsak bilemiyoruz annemler demirdöküm yaptırdı servisinden memnun kalmadılar abimler vestel aldı memnun değiller iyi markalar çok tuzlu :)) böyle kararsızız uykuya hasretiz resmen yatağının içinde dört dönüyo gece boyunca emir :))

evet servis daha önemli oluyo bu gibi ürünlerde, inşallah tez zamanda karar verirsiniz taktırır ve rahatlarsınız:) en çok emir için..:)

sağol canım inşallah bakalım karar verebilirsek
dün yağmur yağdı nem daha da arttı ya halbuki hava serinlese ne güzel olacak

Kızlar bu kadar mı sıcak ya :1shok: gözüm korktu valla,dönmeme az kaldı benim de...aman burası püfür püfür ne sıcak ne soğuk ayıptır söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…