izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

döndüm ben buraya:) mine baksana zaman ne çabuk geçio yaf maşallah size:)
herkes iidir umarım sıcaklardan galiba kimse uğramıo gibi buralara yada biyerlere gitti herkes ama ben burdayım artık:)

döndüm ben buraya:) mine baksana zaman ne çabuk geçio yaf maşallah size:)
herkes iidir umarım sıcaklardan galiba kimse uğramıo gibi buralara yada biyerlere gitti herkes ama ben burdayım artık:)

hoşgeldin şeymoş tatil nasıl geçti??
ben doğum yapığımdan beri kayınvalidemde kalıyordum burasıda kalabalık notebookum yanımdaydı ama çok sık giremedim bebişe de yeni yeni alışıyorum. yarın evime geçiyorum. kaabalıktanda sıkıldım biraz kafamı dinliyim. bu akşamda çok gerginim başım aşırı ağrıyor bebek bazen çok geriyor beri. sonra sakinleşiyorum.

hoşbuldukk, tatil çok güsel geçtii, çok ii oldu gerçekten.güresun tarafı bu kadar sıcak olmuyo tabi dün öle bunaldımki burda,
eve geçiceksin demek artık geç tabi bundan sonra farklı bi hayat beklio seni:)eğlenceli sevgi dolu ..
artık canın sıkılmıcak hiç,ondan sonra yavaş yavaş gezebilceksin vs vs..

sonbaharcım gözün aydın canım doğum yapmıışsın allah analı babalı büyütsün darısı başıma inşallah:Saruboceq:

günaydın bayanlar.. bugün erken kalktım yürüdüm sabah serinliinde ama yinede sıcaktı.şimdide balkonumda oturuorum esiyo güsel güsel öğleden sonra yanıcaam için tadını çıkarıorum şimdi:)

mine çarşamba günü gelcem sana:)

Günaydın kızlar nasılsınız görüşemiyoruz bayadır. çalşımasaydım bende seninle gelirdim Mineye bebiş severdik biraz.

;Günaydın kıclar, Bende izmitten.
Bu gün tam bir sene oldu hatta izmite geleli. Eeee eVlilik yıldönümüzde

günaydın herkese..

nasılsınız umarım herkes iyidir bende miniğimle uğraşıp duruyorum uyurken çok güzelde ağlamaya başladımı özellikle çığlık atarak ağlaması var işte o zaman elim ayağıma dolaşıyor ama sanırım yavaş yavaş alışıyorum şuanda yeni uyuttum kendi kendine e e e diye diy euyuyor zaten ilk doğduğunda e e e diye ağlıyordu 3-4 gündür normal ağlamayı öğrendi yarın çarşamba şeymoş bana geliyor asude, leyla, büşra sizleride beklerim. takılın şeymoşun peşine hep beraber otururuz nasılsa bana bundan sonra dışarı çıkmak bir müddet çok uzak. gelmek isteyenleri beklerim. :1hug:

Sırp Cumhuriyeti nin başkenti Banja Luka dayım canım.Duyduğuma göre İzmit çok sıcakmış.Burası ferah çok şükür...İzmit in neresinde oturuyorsun canım?

esra sen yenikentte değilmiydin ? karıştırdımmı yoksa? baya zaman oldu seni görmeyeli. ilk zamanlargiriyordun bu topiğe.

esra sen yenikentte değilmiydin ? karıştırdımmı yoksa? baya zaman oldu seni görmeyeli. ilk zamanlargiriyordun bu topiğe.

Evet canım o benim.Hala Yenikent te oturuyorum.Yaz tatili için geldim buraya,okullar açılmadan döneceğim.Uzun zamandır yazmamıştım topiğe.İyi olduopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…