• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

küçük baharımız dünyaya gelmiş dün 17.30 da sağlıklı mutlu bi yaşam onun olsun inşallah

baharımızın resmini gördümmm maşallahhh çok tatlıııı minenin yanında olucaktım cuma günü bende gidecektim hastaneye :) ama bebekimiz erken davrandıııı sağlıklı olsundaa zaman önemli değillll

bugün aradım mineyi konuştum kızlar bebişte minede çok sağlıklı maşallahhh darısı diğer hamişlerin başına hayırlısıylaaaa

konak hastanesinin sitesinde baharın resmi var leylacım görmek istersen :)) çok şirin çok güzel bi bebek maaşallah ay gibi akça pakça :nazar:

kızlarrr çatlayınnn ben biraz önce mineyi ziyafete gttim zorunlu olarak :) eylülün ateşi çıktı bizde hastaneye götürdük gitmişken mineyede çıktım bahar bebişide gördüm maşallah çok tatlı minede iyi :) ALLAH nazarlardan saklasınnnn :nazar:

ya demek doğum yaptı mineee geldi bahar:) ama ulaşamıyorumm ona:( bebeğede baktım valla maşallah çok tatlı sakin sakin yatıo:) yerim onu , mine den rahatı keyiflisi yoktur şimdi:) tatlı anne o:)

kızlar.... hepinize çok teşekkür ederim.:asigim: 21 temmuz akşam üzeri saat 5 de zorunlu olarak yapıldı ameliyat ama güzel geçti çok şükür elbette zorluklar yaşadım hala da yaşıyorum ama kızıma kavuşmak herşeye değer.. bu arada beni özlediniz di mi ? kısa süre servis dışı kaldıktan sonra bakın yine döndüm aranıza.. yerime :)) hepinizi öpüyorum Şeniz

hoşgeldin minecim özlemez miyiz seni olumunekankayizsmile mis kokulu baharı bizim yerimizede öp çok güzel bi bebek maaşallah sıkıntıların yavaş yavaş geçer inşallah

Oyyy bahar bebeği bende gördüm Maşallah çook tatlı ya.Sağol asude .Allah analı babalı büyütsün.Minecim geçmiş olsun hayatım. baharında geldi.

selam kızlar...

teyzeleri yarın kızım 1 haftalık oluyor.. ne çabuk geçti o kadar korkum vardı çok ağladım , sonrasında da çok acı çektim hala da çekiyorum ama Allaha şükürler olsun toparladım artık.
gidip gidip kızımı kokluyorum bir sürü saçı var saçlarını seviyorum sonrada bakıyorum bu benim mi diye?? evlat sahibi olmak çok güzel ama daha tam anlamıyla benimseyemedim sadece uyuduğunda aşırı özlüyorum uyansada kucağıma alsam diye bakıyorum benden haberler böyle. hastanede notebook yanımdaydı girdim okudum yazdıklarınızı o kadar mutlu oldumki hepinizi canı gönülden öpüyorum
Şeniz :asigim:

minecim sabah erken kalkmalar başladı mı yoksa kızın bol bol uyuyo mu inşallah :) bol bol uyusun özle en güzeli kaydirigubbakcemile3

slmm kızlarr mıne hosgelldınn canımmmm allah analı babablı buyutsunn canımm bebınn cokk tatlıııı masallahhhh

Back
X