İzmirli gelin adayları ve yeni evlenmiş gelinler fikir alışverişi

ben martda evleniyorum kısmetse.kızlar bu arada mobilyalarımızı aldık renk değişiklikleri olcak.karabağlar gençkırlıdan.bilen varmı bir çok yer gezdik en çok orda içime sindi.

Valla benim karabağlarda bakmadığım yer kalmamıştı sanırım :bbo: Hergün ordaydık nerdeyse.
Biz de gizem mobilyadan almıştık hepsini. Sadece oturma odam doğtaş.

ıçine sinmesi önemli olan zaten canım, hayırlı uğurlu olsun

ben martda evleniyorum kısmetse.kızlar bu arada mobilyalarımızı aldık renk değişiklikleri olcak.karabağlar gençkırlıdan.bilen varmı bir çok yer gezdik en çok orda içime sindi.
Hayırlı uğurlu olsun şekerim darısı başıma :asigim:

Bu arada fiyatlar ne aralarda acaba??

teşekkürler kızlar.yatak odası 4,salon takımını 9 milyara aldık.oturma odasına henüz karar veremedik.darısı bekleyenlerin başına

dün elime bi broşür geçti.kampanya varmış.
yatak odası, oturma grubu ve salon takımı 2000 tl.
modellerde gayet güseldi. ama kalitesine bişi diyemem..

Selam kızlar bende ızmirliyim ve ızmire gelin gelcem opuyorumnanaktan ama benim daha en az 2 yada 4 yıl senem var sizleri burdan takip edicem bende bildiklerimi söyleyim
Fotoğrafçı:Foto Remzi (Bornova)
Kuaför:Şebnem (Şirinyer)
Gelinlik:Madam Burcu
Biz Ksk'de oturmayı düşünüyoruz aşkımın işi yüzünden ama bilmiyorum..Sormak istediğiniz yerler varsa yardımcı olabilirim...Hepimiz için hayırlısı olsun kaydirigubbakcemile5

Selam kızlar bende İzmirliyim ve İzmire gelin gelcem opuyorumnanaktan ama benim daha en az 2 yada 4 yıl senem var sizleri burdan takip edicem bende bildiklerimi söyleyim
Biz Ksk'de oturmayı düşünüyoruz aşkımın işi yüzünden ama bilmiyorum..Sormak istediğiniz yerler varsa yardımcı olabilirim...Hepimiz için hayırlısı olsun kaydirigubbakcemile5

Kuaför Şebnem şirinyerde değil eşrefpaşada canım. Şirinyerdeki jale yerimseniben
Benim kuaförüm de şebnemdi, fotoğrafçımsa foto remzi, sadece gelinlik tutmamış benimki simge modaydı kaydirigubbakcemile3

Kuaför Şebnem şirinyerde değil eşrefpaşada canım. Şirinyerdeki jale yerimseniben
Benim kuaförüm de şebnemdi, fotoğrafçımsa foto remzi, sadece gelinlik tutmamış benimki simge modaydı kaydirigubbakcemile3

aaaa akannehir evet canım doğru eşrefpaşaydı :kedi: simge modayada bakarız o zaman zamanı gelince opuyorumnanaktan

arkdaslar ben bonovadaki kuaför remziye nişan resimlerimi cektirtmiştim.düğüne bakcam orayı begenmedim.düğün salonunuda pınarbasından bi yere bakcaz

Selam kızlar bende ızmirliyim ve ızmire gelin gelcem opuyorumnanaktan ama benim daha en az 2 yada 4 yıl senem var sizleri burdan takip edicem bende bildiklerimi söyleyim
Ooo hemşeri olucaz şekerim desene:)

Simge Moda ne tarafta acaba:sm_confused: Memnun kaldınız mı??

Back