Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı uğurlu olsun şekerim darısı başıma :asigim:ben martda evleniyorum kısmetse.kızlar bu arada mobilyalarımızı aldık renk değişiklikleri olcak.karabağlar gençkırlıdan.bilen varmı bir çok yer gezdik en çok orda içime sindi.
yani 3takım 2000 tl..
Selam kızlar bende İzmirliyim ve İzmire gelin gelcem opuyorumnanaktan ama benim daha en az 2 yada 4 yıl senem var sizleri burdan takip edicem bende bildiklerimi söyleyim
Fotoğrafçı:Foto Remzi (Bornova)
Kuaför:Şebnem (Şirinyer)
Gelinlik:Madam Burcu
Biz Ksk'de oturmayı düşünüyoruz aşkımın işi yüzünden ama bilmiyorum..Sormak istediğiniz yerler varsa yardımcı olabilirim...Hepimiz için hayırlısı olsun kaydirigubbakcemile5
Kuaför Şebnem şirinyerde değil eşrefpaşada canım. Şirinyerdeki jale yerimseniben
Benim kuaförüm de şebnemdi, fotoğrafçımsa foto remzi, sadece gelinlik tutmamış benimki simge modaydı kaydirigubbakcemile3
Canım neresi var ki Pınarbaşında? biz de daha bakıyoruz yaa bulamadık dolaş dolaş başımız döndü:bbo:arkdaslar ben bonovadaki kuaför remziye nişan resimlerimi cektirtmiştim.düğüne bakcam orayı begenmedim.düğün salonunuda pınarbasından bi yere bakcaz
Ooo hemşeri olucaz şekerim desene:)Selam kızlar bende ızmirliyim ve ızmire gelin gelcem opuyorumnanaktan ama benim daha en az 2 yada 4 yıl senem var sizleri burdan takip edicem bende bildiklerimi söyleyim
Fotoğrafçı:Foto Remzi (Bornova)
Kuaför:Şebnem (Şirinyer)
Gelinlik:Madam Burcu
Biz Ksk'de oturmayı düşünüyoruz aşkımın işi yüzünden ama bilmiyorum..Sormak istediğiniz yerler varsa yardımcı olabilirim...Hepimiz için hayırlısı olsun kaydirigubbakcemile5
Simge Moda ne tarafta acaba:sm_confused: Memnun kaldınız mı??Kuaför Şebnem şirinyerde değil eşrefpaşada canım. Şirinyerdeki jale yerimseniben
Benim kuaförüm de şebnemdi, fotoğrafçımsa foto remzi, sadece gelinlik tutmamış benimki simge modaydı kaydirigubbakcemile3