İzmirli gelin adayları ve yeni evlenmiş gelinler fikir alışverişi

kaydirigubbakcemile2bende 8mys 2010 da evlinecek izmirlilerdenim duyrulurrrrrr.....pınarbaşı aşiyanda kır düğünü olcak nasipse....alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile2bende 8mys 2010 da evlinecek izmirlilerdenim duyrulurrrrrr.....pınarbaşı aşiyanda kır düğünü olcak nasipse....alkisalkisalkis

Tebrik ederim ayn tarihte evleniyoruzzz:lepi: pınarbaşında ki düğün salonlarını biliyorum çok güzel yerler var. hayırlısı olsun
Yalnız o tarihlerde hava yağmurlu olursa :(( aklımı çok kurcalıyor. bizimkide kır düğünü olcak çünküüü !!!
Dua edicez artık düğünümüzün olduğu gün yapmur yağmasın diye

Çok memnun kaldım canım. Zaten o kadar çok çeşit var ki benim gözlerim kamaştı ve fiyat olarak çok iyi... Benim kına gecesinde giyeceğim gece elbisem ve gelinliğim toplam 1,5 milyar gibi birşey tutmuştu.. Aynı zamanda orada damatlıkta bulabilirsiniz. Damatlıklar da çok ucuz; ama biz Damat'tan almayı tercih ettik. Damat'tan da aldığımız damatlığın fiyatı 1,5 milyardı. Ben gelinlik ayakkabımı daha sonra da giyebilmek için ruğan açık ve tahta topuklu aldım. Damatlık ayakkabısını da mümkünse daha sonra giymek için açma deri alın. Rugan alırsanız bakımı çok zor oluyor ve malum erkeklerin nasıl ayakkabı giydiğini:) Ayakkabılarımızı da İnci'den almıştık..

Canım bizim gölet bar kısmında oldu. Herkes bayıldı tek kelimeyle. Yemekler, organizasyon hepsi süperdi. Ben fiyatları tam bilmiyorum canım. Yalnız Cemil Şeboy eşimin akrabası olduğu için biraz yardımı dokundu.yerimseniben

Ama bizden sonra bir arkadaşımız daha orada yaptı düğününü. Onlarda çok memnun kaldılar.a.s
Çok sağol bilgiler için şekerim; kesin madam burcuya gidicemmmopuyorumnanaktan

Düğün mekanı arayışında olan arkadaşlara fikir olması açısından yazayım. Eşimle 10-12 tane kır düğün mekanı gezdik :bbo:

En sonunda buca gölete gelmeden evvel cennetvadisi var oraya karar verdik. Gündüz süslemesiz haliyle beğendiğimiz mekanı düğün gecesi süslemeleri ve ışıklandırmasıyla çok beğendik. Gelen herkes de bayıldı :lepi:

Bizim de 320 kişilik bir düğündü ve pasta-kola girişte 4, ilk dansta 4, pastada 2 tane yer volkanı, kırmızı halı, giriş takı ve şamdanlar vs hepsi dahil 3.200 civarı bişeydi. Kokteyl tarzı yiyecekleri de kendimiz getirmek üzere anlaştık. Cips, çerez ve kurupasta bizim tarafımızdan alınıp götürüldü. Onlarla birlikte 4.000 lira gibi bir rakama masal gibi bi düğün yaptık

Düğün mekanı arayışında olan arkadaşlara fikir olması açısından yazayım. Eşimle 10-12 tane kır düğün mekanı gezdik :bbo:

En sonunda buca gölete gelmeden evvel cennetvadisi var oraya karar verdik. Gündüz süslemesiz haliyle beğendiğimiz mekanı düğün gecesi süslemeleri ve ışıklandırmasıyla çok beğendik. Gelen herkes de bayıldı :lepi:

Bizim de 320 kişilik bir düğündü ve pasta-kola girişte 4, ilk dansta 4, pastada 2 tane yer volkanı, kırmızı halı, giriş takı ve şamdanlar vs hepsi dahil 3.200 civarı bişeydi. Kokteyl tarzı yiyecekleri de kendimiz getirmek üzere anlaştık. Cips, çerez ve kurupasta bizim tarafımızdan alınıp götürüldü. Onlarla birlikte 4.000 lira gibi bir rakama masal gibi bi düğün yaptık
Aaa fiyatı çok uygunmuş canım; bizde biçok yeri gezdik ama hiç dışarıdan bişey kabul etmediler o avantajı iyimiş ama karşıyaka tarafına ulaşım yönünden nasıldır ki:sm_confused:

Aaa fiyatı çok uygunmuş canım; bizde biçok yeri gezdik ama hiç dışarıdan bişey kabul etmediler o avantajı iyimiş ama karşıyaka tarafına ulaşım yönünden nasıldır ki:sm_confused:

Hmmm karşıyakadan uzak olabilir tabii CADIARZU

Birazdan düğün mekanından bikaç foto eklicem

Anaaaaaaa gözlerime inanamadım :1shok::1shok::1shok: Fiyatı 1.000 liradan fazla düşürmüşler

CENNETVADİSİ 2010 YILI SEZONU PAKET PROGRAM
SÜPER KAMPANYA

■300 kişilik Pasta - Kola ( Yemekli düğünlerde, kampanya paketi yemek fiyatlarına dahildir.)
■Müzik
■3 saat Video Çekimi
■20 poz Fotoğraf (tek kart)
■Video çekimi süresince Barkovizyon gösterimi
■300 Kişilik Sandalye ve Masa Giydirme (Dört renkten birini seçebilirsiniz.)
■Gelin yoluna kırmızı halı serilmesi ve Gelin Masası Süsleme
■Yer Volkanı (6 adet) ve Sahne Sisleme
■Her masaya masa üstü mumlu şamdan
■Fayton Gezisi
■Davetliler için Otopark (2500 araçlık otoparkımız hizmetinizdedir.)
■Ekstra Düğün Pastası ve Kolası (masa ve sandalye giydirme dahil) 5 TL
Hafta içi (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe) ( 2010 Yılı Boyunca Kampanya) 2000 TL

Hafta sonu (Cuma, Cumartesi, Pazar ) 3000 TL ( 18 Haziran 2010 …09 Ağustos 2010 tarihleri arasında cuma, cumartesi ve pazar günleri kampanya kapsamı dışındadır.)

Site yapısı değiştiğinden foto ekleyemedim ama siz ismini yazarsanız netten çok rahat inceleyebilirsiniz yerimseniben

Haaa bu arada gelin ve damadın alana gelişi faytonla, çok keyifli ve güzel bi görüntüydü :asigim:

merhaba cnm bu topiğin çok yararlı olacağına eminim benim yaklaşık 3 yılım var gerçi erkende olabilir hayırlı olsun cnm

Site yapısı değiştiğinden foto ekleyemedim ama siz ismini yazarsanız netten çok rahat inceleyebilirsiniz yerimseniben

Haaa bu arada gelin ve damadın alana gelişi faytonla, çok keyifli ve güzel bi görüntüydü :asigim:
Gerçekten şimdiye kadar baktığımız yerlere göre epey uygunmuş fiyatı. Ama bizim temmuz sonunda düğün hayırlısıyla:nazar: bu tarihler de hafta sonları kampanya kapsamı dışında demiş:sinifsinif:

Fiyatı gerçekten uygunmuş hele de diğerleriyle kıyaslanacak olursa

Benim için tek eksisi uzaklığı :gitme:

ben netten fotolarına baktım gerçekten muhteşem çok beğendim fiyatda aşırı uygun busene evlenecek olsaydım iyimişş ama

Canımm baktın mı düğün yerlerine ben en son bordo yeşile baktım güzeldi ama şu cennet vadisinide bi görücemopuyorumnanaktan

Bordo yeşile baktım da ne bileyim çok içime sinmedi

Hani fiyatı uygunmuş da cennet vadisi çok daha güzel

Pınarbaşına bakayım diyorum bir de

Bordo yeşile baktım da ne bileyim çok içime sinmedi

Hani fiyatı uygunmuş da cennet vadisi çok daha güzel

Pınarbaşına bakayım diyorum bir de
Ya evet aslında Bordo Yeşilde adam Papatya bahçeyi gösterdi biraz bakımsızdı şimdi kış ya yaza doğru bakımını yapıcaz dedi.

Cennet vadisine bakabildin mi? ben sitesinden baktım ama orasıda uzak karşıyaka tarafına:bbo: gidemedim daha ne zormuş bu işler yaamafoldumben

Back