Canım neresi var ki Pınarbaşında? biz de daha bakıyoruz yaa bulamadık dolaş dolaş başımız döndü:bbo:
Canım genelde bütün düğün salonları zaten pınarbaşında bayağı güzel yerler var araştır istersen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım neresi var ki Pınarbaşında? biz de daha bakıyoruz yaa bulamadık dolaş dolaş başımız döndü:bbo:
Ooo hemşeri olucaz şekerim desene:)
Evet güzelim ksk tarafındayım benkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3 komşu oluruz belki zemuszemus ben şuan bornovada oturuyorum sen ksk mi canım :hulya:
Hayırlı olsun canım istediğin gibi bulursun inşh...simge moda evi mimar kemalletinde cadde üzerinde bende bu haftasonu kısmetse gelinlik bakıcam kızlar burdan sizede bilgi veririm.
Hayırlı olsun canım istediğin gibi bulursun inşh...
Hayırlı olsun bebek:) Benimde temmuzda Allah ın izniyle. Madam burcu nasıl acaba iyi mi ki:uhm:merhaba kızlar
bende izmirliyim izmire gelin olucam düğün salonumuz tutuldu temmuzun başı
kuaför olarakta şebnem diyor kayınvalidem ama orası olucak sanırım
gelinliğide madam burcudan bakarız istersen kızım dedi orası olucak sositososito
aaaa akannehir evet canım doğru eşrefpaşaydı :kedi: simge modayada bakarız o zaman zamanı gelince opuyorumnanaktan
arkdaslar ben bonovadaki kuaför remziye nişan resimlerimi cektirtmiştim.düğüne bakcam orayı begenmedim.düğün salonunuda pınarbasından bi yere bakcaz
Simge Moda ne tarafta acaba:sm_confused: Memnun kaldınız mı??
Sağol şekerim ama orası uzak sanırsam karşıyaka tarafına provalarda problem olmaz mı o zaman??Mutlaka bak, aylarca gelinlik araştırmış biri olarak tek geçerim orayı yerimseniben
Eşrefpaşadaki foto remzideydi benim güzel oldu albümüm içime sinmişti
Simge modayı arkadaş yazmış hemen cadde üstünde mimar kemallettin caddesinin karşısında sokak oluyor. Vitrini hep ışıl ışıl :1rolleyes:
Zaten tüm gelinliklere bakmak gibi bi şansın yok çok seçenek var. Ve fazlasıyla müşterisi var.
Sen tarzını anlatıorsun onlar ona uygun 5-6 seçenek gösterip giydiriyolar. Beğendiğin bişey olmazsa özel dikim de yapıyolar.
Ben aradağımı orda olup bazı değişikliklerle yeniden diktirdim. Sonuçta çok güzel oldu herkes bayıldı :asigim:
Sağol şekerim ama orası uzak sanırsam karşıyaka tarafına provalarda problem olmaz mı o zaman??
Tamam sağol canım bakayım mutlakazemuszemusYooo ne olcakki?
Zaten 2 prova yapılcak 3.de teslim edilcek yerimseniben
Hayırlı olsun canım benimde temmuz da düğünüm çeyiz yapıyorum. Bir yandan düğün yeri bakıyoruz kır düğünü olucak nasipse.canlarım meraba nasıl görmem yaw bu topiği,benimde nasipse 2 mayısta düğünüm olcak.öncelikle evim bitmek üzere bugün itibariyle elektrik işleri bitiyo.mutfağım kuruluyo,oturma takımımızı aldık,düğün salonunu tuttuk,beyaz eşyalar alındı,çeyizlerimi de yavaş yavaş tamamlıyorum çok fazla bişi almıcam zaten.amaaaa daha kuaförümü ayarlamadım nişanımda şebneme gitmiştim.düğünüde orayı düşünüyorum.gelinlik için gezicem daha belli yer yok...düğün ayakkabımı desa da beğendim kibar bişiydi...ayyyy daha neler neler var...artık balayı hayaliyle yaşar oldum herşeyi geçtim...onuda aydınbey kings diorum bu siteden buldum ama daha belli deil...baya yol kattetmişim gibi de içimdeki stresin haddi hesabı yok...allah yardımcımız olsun kızlaaarrrr....
Simge Modaevi olarak nette adresi Halit Ziya Bulvarı No:21/A Çankaya ızmir diye geçiyor burası mı acaba:uhm:Sağol şekerim ama orası uzak sanırsam karşıyaka tarafına provalarda problem olmaz mı o zaman??
Hayırlı olsun canım benimde temmuz da düğünüm çeyiz yapıyorum. Bir yandan düğün yeri bakıyoruz kır düğünü olucak nasipse.
Nereyi tuttunuz düğün yerinizi:uhm:
Yaa evet canım haklısın zaten 10 ağustosa kadar yer veriyor herkezeyvahedigeldismileteşekkürler canım seninde hayırlı olsun bizde önce 11 temmuz da kır düğünü yapcaktık sonra bir sürü araştırmadan sonra gölette uygun bi yer bulduk.anlaşma boyutuna geldik ama ben bir anda vazgeçtim istemedim.çünkü listeye teker teker isim yazmak ve belli sayıyı geçmek istemediğim için çoğu kişiyi çağıramıyodum bu da bende acayip stres yarattı vazgeçtim.yer kalmayıncada 2 mayıs kristalde yapmaya karar verdik.düğünden sonra yemek vermeye karar verdik.sadece aile ve arkadaşlara...valla çeyiz işi bitmez,yemek tk gibi büyük şeyleri aldım onlardan yana rahatım...bu arada elinizi çabuk tutun yer kalmaz fiyatlarda yükselir.
Sizin önce düğün sonra oradan yemek mi olucak???yok canım hayır buca dediğim yer