İzmirli gelin adayları ve yeni evlenmiş gelinler fikir alışverişi

benimde 13 eylül nişanım var. Alışveriş telaşı malum.. çok stresliyim ama nişanlığmda dikim:( rengi mor:( aklımda ne dikim vardı ne de koyu bir renk.. Ama koyu renkte taş daha parlak duruyo.. bugn provam vardı haftaya çarşamba teslim alcm inşalla içime siner.. çok korkuyorm..

bugün k.yaka sahildeki sisters a gittik.yoğun oldukları için cumaya randevu verdiler.sade sevenler orayada bakabilirler.

bizde sisters ın gelinlikleriyle ilgileniyoruz.Kardeşim kasım sonu evlencek.Ama bana çok pahalı bi yermiş gibi geliyor. Acaba fiyatları kaç liradan başlıyor.bilmiyorumkismile

bizde sisters ın gelinlikleriyle ilgileniyoruz.Kardeşim kasım sonu evlencek.Ama bana çok pahalı bi yermiş gibi geliyor. Acaba fiyatları kaç liradan başlıyor.bilmiyorumkismile

arkadaşım mutlaka gidin gelinlikleri görün görüşün biz kızkardeşime gelinlik diktirdik sahipleri ve personeli her konuda yardımcı oluyorlar şeker gibi insanlar kapıdan içeri girer girmez pozitif elektirik saçıyorlar

2000 tl den başlıyor fiyatlar ben iki buçuk ay önce evlendim gelinliğimi bostanlıda Peri Gibi var oraya diktirdim çok içime sindi ama etekleri hep çamur oldu ne yapsam bilemedim hala duruyor...bayanssulusmile

aaa çok güzel bi yer sisters gelinliklerde hoş. Begendim sanırım orda karar kılcaz.:lepi::nazar:

Back