Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni sayılır mıyım bilmiyorum ama ben de fikirlerimi söyleyeyim size...
Benim 1,5 yıl olacak evleneli..:kedi:
Gelinliğimi Madam Burcu'da yaptrttım.Nişanlığımı Kemeraltında:)
Nişanım yazlığımızın bahçesinde oldu,fasıl eşiliğinde.Kuaförüm her zaman İbrahim&İbrahim'di... :lepi:
Düğünümüz Buca Gölet'te oldu.Nikahımız Fuar'da..
Tüm fotoğraflarımızı düğün de olmak üzere Foto Remzi'ydi..
Kına gecemi Bornova'da bir yer kiraladık.Düğün gibi oldu:)
Orada kır düğünü tarzında oluyor muymuş?
Bende Bayraklıdaki Aulayı beğendim yaa.. ama uçmuş![]()
Slmmm ne olsun şeker iç güveysinden halliceselam kıslar nasılsınız
Canımm kesinlikle çok şanslısın ben de izmir ksk lıyım gerçekten çok harika bir yere gelin geliyosunopuyorumnanaktankızlar vallaa sizi bırakmam ben artık izmire yerleşene kdr ... şimdi istanbula göre herşeyi değerelndiriyorum ben o sebeple de ısınmayı bile sorun ediyorum meselaa ama sizler beni aydınlatıryorsunuz çok sağolun inş bu kış bi geçsin temmuz itibariyle ufak ufak oraya yerleşme planlarımı gerçekleştireceğim Allahın izniyle... o sebeple bu topicte devamlı görüleceğim:kedi:
Canım bizde baktık vilayetler evine güzeldi ama sanki biraz küçük gibi kokteyl tarzı istiyoruz biz ama değişebilirde fiyatına göre sizin nasıl oldu:uhm:merhaba kızlar bende 2 senelik evliğim hatta hamileyim:ecrin_bebek:benimde düğünüm izmir vilayetler evi bostanlıda yemekli oldu kuaförüm ksk da serdar ilhandı herzaman gittiğim kuaför siz siz olun herzaman gittiğiniz kuaföre gidin ne olur ne olmaz gelinliğim madam burcu çok beğenerek aldım
buarad ordan almasaydım demet moda evinden alıcaktım fotoğrafçımızda foto güvendi
Kızlar merhaba uzun zaman oldu girmeyeli.topiğin hareketlenmesine çok sevindim.artık bende burdayım :) kızlar sanırım en yakın benim düğünüm 27 martda kısmetse.biz artık başladık yavaştan koşturmaya :) mobilya bakıyoruz evimiz tadilatda bayramdan sonrada gelinlik bakımına ciddi bi şekilde başlıcam.çeyiz alımıda son sürat devam etmekte tabi :) inanın yaklaştıkça heyecan artıyor ve çok zevkli.bu tatlı günlerin tadını çıkartalım.hepimiz için hayırlısı olsun kızlar opuyorumnanaktan
Kızlar merhaba uzun zaman oldu girmeyeli.topiğin hareketlenmesine çok sevindim.artık bende burdayım :) kızlar sanırım en yakın benim düğünüm 27 martda kısmetse.biz artık başladık yavaştan koşturmaya :) mobilya bakıyoruz evimiz tadilatda bayramdan sonrada gelinlik bakımına ciddi bi şekilde başlıcam.çeyiz alımıda son sürat devam etmekte tabi :) inanın yaklaştıkça heyecan artıyor ve çok zevkli.bu tatlı günlerin tadını çıkartalım.hepimiz için hayırlısı olsun kızlar opuyorumnanaktan
bende o telaşları o heyecanı yaşamayı sabırsızlıkla bekliorum cnm
izmirliyim bende,izmir'de oldu düğünüm,eşimle tayimiz çıktı ama ben yine zamanımın çogunu izmirde geçiriyorum.iki yıl oldu bu sene evleneli;nişanımı evimizde yaptık nişanlığımı mimar kemalettinden aldık..gelinliğimi madam burcu dan hazır aldım.sade ve şıktı;tabi zevk meselesi..fiyatıda gayet uygundu..düğünümse inciraltı hamak'ta kır düğünüydü.ben şirinyerde bir kuaföre gittim..fotograflarımız ise foto güvenden..çokkk memnunduk..herşey gayet hoştu..
Kızlarr Hamak güzel ama uzak bana Karşıayaka tarafına yakın düğün yerleri bilen var mııkaydirigubbakcemile5kuzenimin dugunu de hamak'ta olmustu hihoyyyt