İzmirli gelin adayları ve yeni evlenmiş gelinler fikir alışverişi

slm kızlar ben de 10 temmuzda evlenicem inşallah:))ulucak diye bir yer var bornovaya 5dk uzaklıkta biz orayı tuttuk ulucak belediyesine ait bir yer.fiyatı süper uygun biz yeri çok beğendik kır düğünü yapıyorlar.tavsiye edebilirim.şu sıralar bend e gelinlik araştırıyorum dün simgeye gittik ama 2000 e dikerim dedi.bana biraz pahalı geldi bir de dikme olayı biraz beni geriyor ya istedğim gibi olmazsa diye..o yüzden hazırda olanı beğenip tadilat yaptırmak daha iyi gibi ama tabi siz bilirsinz.birazdan madam burcuya gidicem..bi de oaradaki modellere bakayım:))herkese mutluluklar...

slm kızlar ben de 10 temmuzda evlenicem inşallah:))ulucak diye bir yer var bornovaya 5dk uzaklıkta biz orayı tuttuk ulucak belediyesine ait bir yer.fiyatı süper uygun biz yeri çok beğendik kır düğünü yapıyorlar.tavsiye edebilirim.şu sıralar bend e gelinlik araştırıyorum dün simgeye gittik ama 2000 e dikerim dedi.bana biraz pahalı geldi bir de dikme olayı biraz beni geriyor ya istedğim gibi olmazsa diye..o yüzden hazırda olanı beğenip tadilat yaptırmak daha iyi gibi ama tabi siz bilirsinz.birazdan madam burcuya gidicem..bi de oaradaki modellere bakayım:))herkese mutluluklar...
Canım hayırlı uğurlu olsun bende temmuzda evleniyorum bu simge tam olarak nerede??

nişanlım ve ben nikahı tercih edenlerdeniz.henüz tarih almadık ama 08/2010 istiyoruz.kına geceside düşünmüyorum.
düğün isteyenler için,altınyol da smyrna garden açılıyor, gören varmı bilmiyorum ama hoş bir yere benziyor.
yavaş yavaş üzerime düşen eşyaları hazırlıyorum.
bu arada gelinlik kiralayabileceğim yer bilen varmı? madam burcu dakiler iyi ama kiralıyorlarmı arkadaşlar?

Son düzenleme:
çok güzel bi topik olmuş.bende izmirliyim ve nişanlıyım.düğünüme daha var nişanlım asker.sadece nişan fotomuzu bornovada stüdyo teomanda çektirdim.beğendim tavsiye ederim.

nişanlım ve ben nikahı tercih edenlerdeniz.henüz tarih almadık ama 08/08/2010 istiyoruz.bornova da olacak.kına geceside düşünmüyorum.
düğün isteyenler için,altınyol da smyrna garden açılıyor, gören varmı bilmiyorum ama hoş bir yere benziyor.
yavaş yavaş üzerime düşen eşyaları hazırlıyorum.
bu arada gelinlik kiralayabileceğim yer bilen varmı? madam burcu dakiler iyi ama kiralıyorlarmı arkadaşlar?

madam burcu kiralıyor diye biliyorum, internet sayfasından bak istersen.

canım hayırlısı olsun şimdiden mutluluklar bende 10 temmuzda evleniyorum aynı gün gelini olucaz desene:) bende madam burcudan almayı düşünüyorum ama hiç gidip bakmadım daha mart nisan gibi başlıcam gelinlik bakma işine bana göre daha çok erken madam burcuya gittin sanırım gidiyoorum şimdi yazmışsın nasıl modeller canım?

canlarım meraba nasıl görmem yaw bu topiği,benimde nasipse 2 mayısta düğünüm olcak.öncelikle evim bitmek üzere bugün itibariyle elektrik işleri bitiyo.mutfağım kuruluyo,oturma takımımızı aldık,düğün salonunu tuttuk,beyaz eşyalar alındı,çeyizlerimi de yavaş yavaş tamamlıyorum çok fazla bişi almıcam zaten.amaaaa daha kuaförümü ayarlamadım nişanımda şebneme gitmiştim.düğünüde orayı düşünüyorum.gelinlik için gezicem daha belli yer yok...düğün ayakkabımı desa da beğendim kibar bişiydi...ayyyy daha neler neler var...artık balayı hayaliyle yaşar oldum herşeyi geçtim...onuda aydınbey kings diorum bu siteden buldum ama daha belli deil...baya yol kattetmişim gibi de içimdeki stresin haddi hesabı yok...allah yardımcımız olsun kızlaaarrrr....

canım hayırlısı olsun ne güzel siz bitirmişsiniz bile bizimde 10 temmuz düğünümüz ama daha hiçbişeye başlanmadı ev tadilatı olucak eşyalar alınmadı daha hiç ama düğün salonumuzu tuttuk sadece.kuaförde şebnemde karar verdim ve gün aldık sayı verdik işte nasıl nişanında memnun kaldın mı şebnemden?ben bayağa i düşündüm ve oraya karar verdim nihayet :)

merhaba kızlar benim düğünüm 27 martda çok az kaldı herşeyim tamam bitek halılarım kaldı.sorularınız olursa yardımcı olmak isterim.gelinliğimi bende nazar modadan aldım.hem kordonda yeri ver zaynep acarın karşısında hemde çankayada.çankayadaki yer 3-4 katlı bi yer ve çok çeşit var oradakine gidin derim.ben hazır bir model beğendim aynısını sıfırdan dikiyorlar.orayı tavsiye ederim mutlaka bakın.

fiyatlar değişiyor tabi pazarlıkta yapmak gerekiyor.benim gelinliğim dantel ağırlıklı duvakta aynı şekilde 2.800 den 2 milyara indirdiler.herşeyi içinde yani çiçeği,duvağı,saç aksesuarı

fiyatlar değişiyor tabi pazarlıkta yapmak gerekiyor.benim gelinliğim dantel ağırlıklı duvakta aynı şekilde 2.800 den 2 milyara indirdiler.herşeyi içinde yani çiçeği,duvağı,saç aksesuarı
Hayırlı uğurlu olsun canım bayağı indirim yapmışlar fiyat da bu kordondaki yer nerede tam olarak?? orann müdürü bizim tanıdık bende bakıcam mecburen fransız dantelimi senin gelinliğin?? aklında bi model varmıydı yoksa oradan açıp gösteriyorlar mı şu mu bu mu diye???

teşekkür ederim aklımda model vardı ama tam zıttı bir model oldu :) üstünüzde inanın çok farklı duruyor.bir model çıkardılar bunu dene dediler denedim ve bu dedim.o yüzden farklı modelleri mutlaka deneyin derim.kordondaki yer zeynep acar moda evi var gündoğduya çıkarken twigy var terklikçi onun tam karşısı nazarel yazıyor zaten.fakat orada çok az çeşit vardı ben gittiğimde.çankayadakinde çok daha fazla sen yine tabi git görüş oraya yönlendirirler belki tanıdık varsa.sizlerinde hayırlısı olsun bu arada :)

merhaba kızlar benim düğünüm 27 martda çok az kaldı herşeyim tamam bitek halılarım kaldı.sorularınız olursa yardımcı olmak isterim.gelinliğimi bende nazar modadan aldım.hem kordonda yeri ver zaynep acarın karşısında hemde çankayada.çankayadaki yer 3-4 katlı bi yer ve çok çeşit var oradakine gidin derim.ben hazır bir model beğendim aynısını sıfırdan dikiyorlar.orayı tavsiye ederim mutlaka bakın.

canım sanırım Nazarel'den söz ediyorsun demi. karacan dersanesinin karşısındaki???
bende orda diktirmeyi düşünüyorum veya hazır almayı hangisi olursa...
sen memnun kaldın mı? İlgileri nasıl.. Bizim orda uzaktan bir tanıdık var ama
şimdi orda beğenmem veya pek ilgilenmezler o zaman tanıdığa da ayıp olur istemezsem.
Bana fikir verirmisin??
Birde benim düğünüm haziranın ilk haftası şimdiden baksam çok mu erken??
y çok soru sordum kusura bakma canım ya naniknanik

evet canım oradan bahsediyorum.walla ben birçok yere gittim en çok orası sindi içime bir arkadaşımda oraya diktirdi memnun kaldı ilgileri güzel zaten bilindik adını kanıtlamış bir moda evi izmirde.2.provam 25inde.önce istersen başka yerlere bak fikir edin ama orayada git derim.düğünün hazirandaysa martda seç bence yeterli oluyor vakit.istediğin kadar soru sorabilrisin seve seve yanıtlarım opuyorumnanaktan

teşekkür ederim bilgilendirmen için.
Kayınvalidemin tanıdığı var orda.
Bizim olsa neyse, rahat davranırım.
ama şimdi oraya giderim beğenmem ayıp olur.
simge modaevinden çok bahsediyor arkadaşlar bir oraya bakayım.
Daha sonra gideyim dedim Nazarel'e...
Birde Kemeraltında bir iki yere bakar giderim sanırım.
Arkadaşlar haziran ve temmuzda düğün yoğunluğu olduğu için
Şimdi gidersen hem uygun fiyattan hemde keyfini sürerek bakarsın dediler.
Ondan bi gideyimde bakayım birde açıköğretim sınavım olucak nisan başında ve mayıs sonunda tam yoğunluk zamanında gelicek gelinlik ben şimdiden bakayım hem fiyatıda daha uygun olur şimdiden hemde daha çok özenirler ellerinde iş azken demi ama yerimseniben

bende baktım simgeye bak tabiki müşterisi çok oranın.bu arada haklısın fiyat çok farkediyor ve şu anda işleri çok az nazareldekiler sıkılıyoruz diyorlar iş yok diye.o yüzden bak şimdiden ben onu düşünemedim :)inşallah istediğin gibi bulursun bulunca burdan yaz merak ederim ben bayanssulusmile

Back