İzmirli gelin adayları ve yeni evlenmiş gelinler fikir alışverişi

Aslında benim beğendiğim yer neresi biliyor musun

İzmir konağı ama pahalıdır diye arayamadım bile.

Öff hep ucuz etin yahnisi yavan olmak zorunda mı

Orada kır düğünü tarzında oluyor muymuş?

Bende Bayraklıdaki Aulayı beğendim yaa.. ama uçmuş

merhaba benimde sevgilim izmirli oraya gelin gelicem inşallah bizde gölette yapmayı planlıyoruz nasıl güzelmi

Canımm kesinlikle çok şanslısın ben de izmir ksk lıyım gerçekten çok harika bir yere gelin geliyosunopuyorumnanaktan

Canım bizde baktık vilayetler evine güzeldi ama sanki biraz küçük gibi kokteyl tarzı istiyoruz biz ama değişebilirde fiyatına göre sizin nasıl oldu:uhm:

Kızlar merhaba uzun zaman oldu girmeyeli.topiğin hareketlenmesine çok sevindim.artık bende burdayım :) kızlar sanırım en yakın benim düğünüm 27 martda kısmetse.biz artık başladık yavaştan koşturmaya :) mobilya bakıyoruz evimiz tadilatda bayramdan sonrada gelinlik bakımına ciddi bi şekilde başlıcam.çeyiz alımıda son sürat devam etmekte tabi :) inanın yaklaştıkça heyecan artıyor ve çok zevkli.bu tatlı günlerin tadını çıkartalım.hepimiz için hayırlısı olsun kızlar opuyorumnanaktan

he he ben hareketlendirmiş olabilirmiyim

ay canım benim ne güsel ya başlamışsınız hazırlıklara.
çeyizlerin mobilyaların vs müsait oldğnda paylaşırsan bizlerede fikir olur izmirli gelinler olarak opuyorumnanaktan

telaşlı valla ya çevremden gördüğüm kadarıyla içim daralıyo varya gördükçe ayyyyyyyy

Kızlar en güzel telaşlar bunlar ben daha şimdiden başladım çeyizdir mobilyadır bakmaya temmuz sonu bizim düğünde allah kısmet ederseopuyorumnanaktan

Tatlı telaş çok güzel heyecanlar bunlar.paylaşırım tabiki sizlerde paylaşın aldığınız çeyiz vs durumlarında.bu arada mobilya seçmesi çok zor kızlar ya bir kaç yerde beğendim.bayramdan sonra yine karabağları gezicez ama nasıl karar vericem bilmiyorum fisfisfis

kuzenimin dugunu de hamak'ta olmustu hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…