İzmirli gelin adayları ve yeni evlenmiş gelinler fikir alışverişi

Teşekkürlerrr canım darısı tutmayanların başına
çok büyük stres valla ben çok gerildim yer bulana kadar
ama gönlüme göre oldu şükür, umarım düğün de çok güzel olur da
300 kişilik 4200 canım
Pasta+meşrubat+meyve+çerez+kuru pasta var bu fiyatın içinde
Canımcım hayırlı uğurlu olsun darısı başımızaalkisalkisalkis nereyi tutttunuz ya bizde çok kararsız kaldık 200 kişi düşünüyoruz sizin tuttuğunuz yerde ne kadar eder ki? kır düğünü olucak birde:sm_confused:

Canım İzmir'in güzel gelinleri hepinize merhaba a.s.

Tüm sayfaları okudum.İzmir'e gelecek gelinler ne kadar mutlu

Ben de hayırlısıyla İstanbul yolcusuyum;ama git gide soğuyorum oradan

Burada ne güzel her yer yakın,ulaşım kolay,pazar günleri kordon keyfi bambaşka

Stres yerine mutluluk var

Öfff yaaa çok özlerim ben güzel İzmir'imi

Canım İzmir'in güzel gelinleri hepinize merhaba a.s.

Tüm sayfaları okudum.İzmir'e gelecek gelinler ne kadar mutlu

Ben de hayırlısıyla İstanbul yolcusuyum;ama git gide soğuyorum oradan

Burada ne güzel her yer yakın,ulaşım kolay,pazar günleri kordon keyfi bambaşka

Stres yerine mutluluk var

Öfff yaaa çok özlerim ben güzel İzmir'imi
Canım emin ol istanbulda ne kadar trafiği çekilmez olsada güzelmiş çok yakın bir kız arkadaşım oraya gelin gitti pek mutluopuyorumnanaktan

Yaa orda her şey karmakarışık burada atla metroya istediğin mağazaya git

Hayat desen burda acayip ucuz;orda iki dondurma yiyelim dedik 10tl verdik

İzmir'de 10 kilo yerim o paraya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canımcım hayırlı uğurlu olsun darısı başımızaalkisalkisalkis nereyi tutttunuz ya bizde çok kararsız kaldık 200 kişi düşünüyoruz sizin tuttuğunuz yerde ne kadar eder ki? kır düğünü olucak birde:sm_confused:

Tşekkürler canım :) hepimiz için hayırlısı olur İnşallah
Bordo-Yeşil var Atatürk stadyumunun orda canım orası bizim tuttuğumuz yer
Kır düğünü olucak bizimki de inş.
Canım 200 kişilik de 3600 diye biliyorum yine ara bi sor istersen.

tşkler canımopuyorumnanaktan diğer yerlere göre gayet iyiymiş fiyatı bakalım oraya en kısa zamanda. sizin hangi ay olucak hayırlısıyla:nazar: biz temmuz sonu diye düşünüyoruz alkisalkisalkis bu arada gelinliğini ne yaptın? ben daha hiç düşünmedim nereye bakıcağımı bir arkadaşım bostanlıda peri gibi diye bir moda evine dikdirtti 2600 tl fiyatı çok pahalı geldi bana:sm_confused:

Evet canım fiyatı gerçektn uygun diğerlerine göre.
Çok da hoş biyer ben zaten daha önceden bilerek gittim bi arkadaşımın düğünü olmuştu orda.
Siz de bi gidin görün kesinlikle.
Bizim de temmuz sonu canım :)
Gelinlik bakmaya ben daha başlamadım, erken gibi geliyor daha ama
bi de nerde saklıcaz onu 7-8 ay :S
Peri gibiyi ben de merak ediyordum ama baya bi pahalıymış demek ki
Kemeraltında ki gelinlikçilerden bakarız sanırm
Ben 1000 lirayı geçmez diye düşünüyorum ama
Umarım öyle olur damatlara da yazık yaa :)

Evet canım fiyatı gerçektn uygun diğerlerine göre.
Çok da hoş biyer ben zaten daha önceden bilerek gittim bi arkadaşımın düğünü olmuştu orda.
Siz de bi gidin görün kesinlikle.
Bizim de temmuz sonu canım :)
Gelinlik bakmaya ben daha başlamadım, erken gibi geliyor daha ama
bi de nerde saklıcaz onu 7-8 ay :S
Peri gibiyi ben de merak ediyordum ama baya bi pahalıymış demek ki
Kemeraltında ki gelinlikçilerden bakarız sanırm
Ben 1000 lirayı geçmez diye düşünüyorum ama
Umarım öyle olur damatlara da yazık yaa :)
Canımcımm dün gittik biz bordo yeşile çok haklıymışssın gerçekten pek güzel:) papatya bahçeyi önerdi bize adam gezdirdi 3600 fiyat verdi bikaç ekstrada gözümüz kaldı benimkiyle ama bakalım şimdiden 30 kişi tutmuş büyük ihtimal tutucaz bizde ailelerle konuşalım gün tam belli değil daha. bu arada kesinlikle yazık damatçıklarahihoyyyt gelinlik için madam burcu varmış hem fiyat hemde kalite seçenek açısından iyi diye duydum:teytey:

Çook sevindim canım beğenmenize o 30 kişiden biri biziz :)
Bizim de Papatya bahçe .

Madam Burcuyu ben de duydum canım buca tarafında sanırım oralar bize biraz ters ama
kesinlikle gidip görmeli kanısındayım :)

Çook sevindim canım beğenmenize o 30 kişiden biri biziz :)
Bizim de Papatya bahçe .

Madam Burcuyu ben de duydum canım buca tarafında sanırım oralar bize biraz ters ama
kesinlikle gidip görmeli kanısındayım :)
:)Aynı yerde gelin olucaz desene hayırlı olur inşallah içimize siner:nazar: ekstra hizmetlerden bişeyler seçtinizmi siz? yer volkanı falan pek havalı ama fiyat artıyor...

Günaydın kızlar a.s.

Ben evleneli 2 yıl olacak;ama belki yardımım dokunur sizlere.Düğünüm Buca Gölet'te oldu.. Gelinliğimi Madam Burcu'da diktirttim. Damatlık ise Damat'tan alındı...

Başka sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olmak isterim.

:)Aynı yerde gelin olucaz desene hayırlı olur inşallah içimize siner:nazar: ekstra hizmetlerden bişeyler seçtinizmi siz? yer volkanı falan pek havalı ama fiyat artıyor...

Ayyyy sorma canım yaaaa benim de aklım kaldı o yer volkanlarında.
İstiyorum ben de onlardan pasta keserkene gerek yok da girişte olsun ama yaa di mi :)

Ayyyy sorma canım yaaaa benim de aklım kaldı o yer volkanlarında.
İstiyorum ben de onlardan pasta keserkene gerek yok da girişte olsun ama yaa di mi :)
Yaaa evet şekercim çok güzel hele girişte çok güzel olur o volkanlar 6 tane konuyormuş hemde. dur isteyelim ondanda(damatları kaçırmasak bari:)) pazarlık yapalım bidekaydirigubbakcemile5

Günaydın kızlar a.s.

Ben evleneli 2 yıl olacak;ama belki yardımım dokunur sizlere.Düğünüm Buca Gölet'te oldu.. Gelinliğimi Madam Burcu'da diktirttim. Damatlık ise Damat'tan alındı...

Başka sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olmak isterim.
Slmmmmma.s Madam Burcu yu çok duydum nasıl memnun kaldın mı?

işte göletten bi kaç resim
66b1c15a6dafb8665588591562ee63f2.jpg

bucaglettesislerizj0.jpg

balkrestoranthg2.jpg

Slmmmmma.s Madam Burcu yu çok duydum nasıl memnun kaldın mı?

Çok memnun kaldım canım. Zaten o kadar çok çeşit var ki benim gözlerim kamaştı ve fiyat olarak çok iyi... Benim kına gecesinde giyeceğim gece elbisem ve gelinliğim toplam 1,5 milyar gibi birşey tutmuştu.. Aynı zamanda orada damatlıkta bulabilirsiniz. Damatlıklar da çok ucuz; ama biz Damat'tan almayı tercih ettik. Damat'tan da aldığımız damatlığın fiyatı 1,5 milyardı. Ben gelinlik ayakkabımı daha sonra da giyebilmek için ruğan açık ve tahta topuklu aldım. Damatlık ayakkabısını da mümkünse daha sonra giymek için açma deri alın. Rugan alırsanız bakımı çok zor oluyor ve malum erkeklerin nasıl ayakkabı giydiğini:) Ayakkabılarımızı da İnci'den almıştık..

Çok güzelmiş gerçektennn:) fiyatları hakkında bilgin var mı canım?

Canım bizim gölet bar kısmında oldu. Herkes bayıldı tek kelimeyle. Yemekler, organizasyon hepsi süperdi. Ben fiyatları tam bilmiyorum canım. Yalnız Cemil Şeboy eşimin akrabası olduğu için biraz yardımı dokundu.yerimseniben

Ama bizden sonra bir arkadaşımız daha orada yaptı düğününü. Onlarda çok memnun kaldılar.a.s

Mayıs ayında evlenen veya evlencekler varmı aranızda?CADIARZU
Kapalı mekanmı açık mekanmı?fisfisfis

Ben Mayıs ayında evlendim canım. Ve dışarda yaptık düğünümüzü... Bizim düğüne 1 hafta kala ve 1 hafta sonra şakır şakır yağmur yağıyordukaydirigubbakcemile3 Şanslıydık yani.:hulya:

Back