kaydirigubbakcemile2bende 8mys 2010 da evlinecek izmirlilerdenim duyrulurrrrrr.....pınarbaşı aşiyanda kır düğünü olcak nasipse....alkisalkisalkis
Çok sağol bilgiler için şekerim; kesin madam burcuya gidicemmmopuyorumnanaktanÇok memnun kaldım canım. Zaten o kadar çok çeşit var ki benim gözlerim kamaştı ve fiyat olarak çok iyi... Benim kına gecesinde giyeceğim gece elbisem ve gelinliğim toplam 1,5 milyar gibi birşey tutmuştu.. Aynı zamanda orada damatlıkta bulabilirsiniz. Damatlıklar da çok ucuz; ama biz Damat'tan almayı tercih ettik. Damat'tan da aldığımız damatlığın fiyatı 1,5 milyardı. Ben gelinlik ayakkabımı daha sonra da giyebilmek için ruğan açık ve tahta topuklu aldım. Damatlık ayakkabısını da mümkünse daha sonra giymek için açma deri alın. Rugan alırsanız bakımı çok zor oluyor ve malum erkeklerin nasıl ayakkabı giydiğini:) Ayakkabılarımızı da İnci'den almıştık..
Canım bizim gölet bar kısmında oldu. Herkes bayıldı tek kelimeyle. Yemekler, organizasyon hepsi süperdi. Ben fiyatları tam bilmiyorum canım. Yalnız Cemil Şeboy eşimin akrabası olduğu için biraz yardımı dokundu.yerimseniben
Ama bizden sonra bir arkadaşımız daha orada yaptı düğününü. Onlarda çok memnun kaldılar.a.s
Hayırlı uğurlu olsunnnkaydirigubbakcemile2bende 8mys 2010 da evlinecek izmirlilerdenim duyrulurrrrrr.....pınarbaşı aşiyanda kır düğünü olcak nasipse....alkisalkisalkis
Aaa fiyatı çok uygunmuş canım; bizde biçok yeri gezdik ama hiç dışarıdan bişey kabul etmediler o avantajı iyimiş ama karşıyaka tarafına ulaşım yönünden nasıldır ki:sm_confused:Düğün mekanı arayışında olan arkadaşlara fikir olması açısından yazayım. Eşimle 10-12 tane kır düğün mekanı gezdik :bbo:
En sonunda buca gölete gelmeden evvel cennetvadisi var oraya karar verdik. Gündüz süslemesiz haliyle beğendiğimiz mekanı düğün gecesi süslemeleri ve ışıklandırmasıyla çok beğendik. Gelen herkes de bayıldı :lepi:
Bizim de 320 kişilik bir düğündü ve pasta-kola girişte 4, ilk dansta 4, pastada 2 tane yer volkanı, kırmızı halı, giriş takı ve şamdanlar vs hepsi dahil 3.200 civarı bişeydi. Kokteyl tarzı yiyecekleri de kendimiz getirmek üzere anlaştık. Cips, çerez ve kurupasta bizim tarafımızdan alınıp götürüldü. Onlarla birlikte 4.000 lira gibi bir rakama masal gibi bi düğün yaptık
Gerçekten şimdiye kadar baktığımız yerlere göre epey uygunmuş fiyatı. Ama bizim temmuz sonunda düğün hayırlısıylaSite yapısı değiştiğinden foto ekleyemedim ama siz ismini yazarsanız netten çok rahat inceleyebilirsiniz yerimseniben
Haaa bu arada gelin ve damadın alana gelişi faytonla, çok keyifli ve güzel bi görüntüydü :asigim:
Canımm baktın mı düğün yerlerine ben en son bordo yeşile baktım güzeldi ama şu cennet vadisinide bi görücemopuyorumnanaktanFiyatı gerçekten uygunmuş hele de diğerleriyle kıyaslanacak olursa
Benim için tek eksisi uzaklığı :gitme:
Canımm baktın mı düğün yerlerine ben en son bordo yeşile baktım güzeldi ama şu cennet vadisinide bi görücemopuyorumnanaktan
Ya evet aslında Bordo Yeşilde adam Papatya bahçeyi gösterdi biraz bakımsızdı şimdi kış ya yaza doğru bakımını yapıcaz dedi.Bordo yeşile baktım da ne bileyim çok içime sinmedi
Hani fiyatı uygunmuş da cennet vadisi çok daha güzel
Pınarbaşına bakayım diyorum bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?