- 9 Mart 2009
- 842
- 1
- 116
- 43
Slm canım...Hoşgeldina.s.
hoşbuldukkkk zemuszemus
arkadaşlar çeyizlerden neler kaldı eksiğiniz??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm canım...Hoşgeldina.s.
Ooo daha çoook alıncak şeyim var benim.Düşündükçe kafayı yer gibi oluyorumakannehir-tatlicadiarzu-.Beyaz eşya olarak mikro dalga ve bulaşık makinam var diğerleri alıncak.Danteller tamam,Çatal bıçak tamam,günlük yemek takımı tamam.Tencere yemek takımı falan alıncak....Senin neyin eksik tatlım.Eksik bitmez ama..hoşbuldukkkk zemuszemus
arkadaşlar çeyizlerden neler kaldı eksiğiniz??
Canım hayırlısı olsun.Hoşgeldin.Bu arada baktığınız pahalı yerler ne kadardı ve nereleriydi?Bende izmirdenim yaza evlenicem hayırlısıyla ama düğün yerine hala karar veremedik bi kaç yer baktık ya çok pahalı yada karşıyaka tarafına çok uzak düğün yeri konusunda tavsiyeleri olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorummmmkaydirigubbakcemile5
slm kızlar benide aranıza alırmısınız...hihoyyytbende izmire gelin gidicem kısmetse ama 2 sene daha var :hulya:
Canım kaça tuttunuz ve kaç kişilik.Hayırlısı olsun hoşgeldin canım.a.s.Selam kızlar ben de yeni gördüm valla topiği
neyse güncel tutalım bundan sonra :)
Ben de 2010 Temmuzda evlenicem İnşallah
Düğün için Bordo-Yeşil'i tuttuk.
Bi de Mavişehire yakın ev soran arkadaşım
Şemikler başlar .mavişehirin bittiği yerde yan yanadırlar yani
550ye yeni daire bulabilirsin bence, yürüme mesafesinde mavişehir'e
ben de varım hihoyyyt
hoşbulduuumm..
ya herkes yer bile tutmuş. ben dün sordum benimkine eee biz ne zaman evlencez, eylül ekim gibi mi dedim. bilmem diyo delirtcek beni... kayınvalidem anneme; yazdan önce yapalım sıcaklara kalmayalım diyo. ama henüz bir atraksiyon yok yani...
Teşekkürlerrr canım darısı tutmayanların başına
çok büyük stres valla ben çok gerildim yer bulana kadar
ama gönlüme göre oldu şükür, umarım düğün de çok güzel olur da
300 kişilik 4200 canım
Pasta+meşrubat+meyve+çerez+kuru pasta var bu fiyatın içinde
Sürpriz yapcak herhalde tatlım.Bizler çok tez canlıyız ondan oluyor,onlar sadece bir damatlık giycekler gelinlik ve düğün bizim için daha telaşlı.
ay hiç süpriz yapacağını sanmıyorum kaydirigubbakcemile3 sanırım ev ile ilgili bir düşündükleri var o yüzden, önce onu halletmeye çalışıyorlar. geç kalmayalım da benneyaptımki
Onu ayarlarlar canım.Sıkma canını.Bu arada şimdiden salon tutmakta haklısın tabi.Gerçekten doluyor.Bizim arkadaş tuttu çiğlide.Tuttuğu salonun sadece temmuz ayında 5 günü,haziranda 3 cuması....falan boşmuş.Bizde onu duyunca biraz daha hızlı davranmaya karar verdik.
ben yazın düşünmüyorum yani ya ilk baharda -ki yetişemeyiz- ya da son baharda istiyorum. belki daha boş olur fisfisfis düğünün de nasıl olacağı belli değil ya gerçi... bizimkiler mi bi el atsa acaba, napcaz ne etcez bi konuşalım mı deseler ailecek :uhm:
Ooo daha çoook alıncak şeyim var benim.Düşündükçe kafayı yer gibi oluyorumakannehir-tatlicadiarzu-.Beyaz eşya olarak mikro dalga ve bulaşık makinam var diğerleri alıncak.Danteller tamam,Çatal bıçak tamam,günlük yemek takımı tamam.Tencere yemek takımı falan alıncak....Senin neyin eksik tatlım.Eksik bitmez ama..
Canım hayırlısı olsun.Hoşgeldin.Bu arada baktığınız pahalı yerler ne kadardı ve nereleriydi?
Hoşgeldina.s..2 sene çabuk geçer tatlım....
Valla bizimde şu 1 aya kadar kimse konuşmuyordu atarihi falan.çÜNKÜ nişanlım düzgün bir işe girememişti.şİMDİ güzel ve düzgün bir iş buldu kendine,Haftaya gelip tarih alcak işte.Biz herşeyi beraber yapcaz.Nişanlım aileden biraz dertli.:1no2: