İzmirli gelin adayları ve yeni evlenmiş gelinler fikir alışverişi

Canım 550 ye merkezde ve sıfır bi daire bulman çok zor.yine o tarafta oturan arkadaşlar varsa daha iyi bilgi verebilirler.ben göztepede oturuyorum.bu tarafta bi arkadaşım sıfır daire 900 e kira buldular.düzgün bi daire istiyosan ortalama 700 civarıdır.

saolun kızlar bende örnekköy,bostanlı ve atakente baktım ama sizler daha iyi biliyorsunuz çok pahalı olmayan hemde mavi şehire yakın biryer sıfır bir daire istiyoruz kira buarada olacak ev... aslına nasıldır izmride yaşam biraz merak ediyorum faturalar maddi yaşam vs... bizim aklımızdaki maksimum kira bedeli 550 civarı filan ...

Canım mesajımı almışsın.Umarım gönderdiklerimin arasından en uygununu seçersin.

Yeni bina ve ucuzluk açısından Atakent,Bostanlı buralarda bulabilmen zor.Karşıyaka düşündüğün için Yenigirne ve Örnekköy civarına bak kesinlikle...Hem yeni yerleşim yerleri hem de uygun fiyata çok güzel daireler var.

örnekköy ve yenigirne teşekküt ederim jazmin işime çok yaradı o senin önerdğin yerler ayrıca emlakçıda gayet uygun evler var tekrar teşekkürler...

ben birde kışın izmirde ısınma nasıl oluyor onu da merak ediyorum bakıyorum evlere emlak sitelirnde genlde klima yazıyor evlerde nasıl oluyor klima faturayı yükseltir ya da yeterli oluyor mu? alternatif nedri soba hariç?

ben birde kışın izmirde ısınma nasıl oluyor onu da merak ediyorum bakıyorum evlere emlak sitelirnde genlde klima yazıyor evlerde nasıl oluyor klima faturayı yükseltir ya da yeterli oluyor mu? alternatif nedri soba hariç?

canım burda pek soba yakılmaz genelde klima veya elektrikli soba tabiki elektrik faturası biraz tuzlu gelir bir kaç ay okadar izmire doğalgaz yeni geliyor belki sansına doğalgazlı ev bulursuz daha herkes taktırmadı. ama çok soğuk bir kışı yoktur izmirin

yani ufoayla vs ısınılabiliyor mu kızlar ? elektirkli sobalar yetiyor yani?

Günaydın kızlar,

Gracefulcum biz elektrikli soba ve klima ile ısınıyoruz ve kışın max. fat. 120 geldi.O da bir ay sadece ki bizim olduğumuz yer İzmir'in içine göre biraz serindir;ama öyle aman aman bir kış olmaz İzmir'de ve dediğin gibi UFO yeterli olacaktır.Bizim binada kalorifer var;ama merkezi sistem doğalgazlı.Doğalgaz henüz gelmediği için kullanamıyoruz.İnşallah bu sene gelecek..Ama dediğim gibi tek bir elektrikli soba yeterli oluyor canımcım.

Modaevi olarakta,

Konak'ta Şenlet,Alsancak'ta Ertan Kayıtken,Zeynep Acar,Karşıyaka'da Sisters....

Ama inanın Madam Burcu'ya da istediğiniz modeli götürüp diktirtebiliyorsunuz ve hem de daha uygun bir fiyata...

kızlar vallaa sizi bırakmam ben artık izmire yerleşene kdr ... şimdi istanbula göre herşeyi değerelndiriyorum ben o sebeple de ısınmayı bile sorun ediyorum meselaa ama sizler beni aydınlatıryorsunuz çok sağolun inş bu kış bi geçsin temmuz itibariyle ufak ufak oraya yerleşme planlarımı gerçekleştireceğim Allahın izniyle... o sebeple bu topicte devamlı görüleceğim:kedi:

kızlar vallaa sizi bırakmam ben artık izmire yerleşene kdr ... şimdi istanbula göre herşeyi değerelndiriyorum ben o sebeple de ısınmayı bile sorun ediyorum meselaa ama sizler beni aydınlatıryorsunuz çok sağolun inş bu kış bi geçsin temmuz itibariyle ufak ufak oraya yerleşme planlarımı gerçekleştireceğim Allahın izniyle... o sebeple bu topicte devamlı görüleceğim:kedi:

Demek İzmir'e yerleşinceye kadar:1closedeyes:

Biz size gelecektik yeni gelin gezmesine.Esas biz seni bırakmayız dermişimkaydirigubbakcemile3

ınşallah canım.Sen hayırlısıyla içine sinen bir ev bul da.Biz her konuda yardımcı oluruz canım..

ızmirli bi tek 3-4 kişi var galiba :) bizden başka kimsenin sesi çıkmıyor.biz bize yeticez artık jazmin ve graceful kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar bende 2 senelik evliğim hatta hamileyim:ecrin_bebek::emir_bebek:benimde düğünüm izmir vilayetler evi bostanlıda yemekli oldu kuaförüm ksk da serdar ilhandı herzaman gittiğim kuaför siz siz olun herzaman gittiğiniz kuaföre gidin ne olur ne olmaz gelinliğim madam burcu çok beğenerek aldım
buarad ordan almasaydım demet moda evinden alıcaktım fotoğrafçımızda foto güvendi

ben de inşalahh birgün böyle semt semt izmirden bahsederimm canlarım çok seviyorum izmiri çok ve inanırmısnız sadece 1 kere içinden geçtim okdr tatile giderken ama ruhummm izmir izmir diyor... istanbulda boğulyorum vallaa

Son düzenleme:
Topiğiniz hayırlı olsun arkadaşlar. Ben de 4 ağustosta evlendim.
Nişanım eşrefpaşa öğretmenevinde oldu. Kına gecem yakınımızın restaurantında, düğünüm ise bucada cennet vadisinde kır düğünü oldu.:asigim:
Her üçünde de kuaförüm eşrefpaşada şebnem kuafördü, fotoğrafçımız ise hep foto remzi idi. Henüz fotoları alamadık, herşey çok güzeldi.:nazar::nazar::nazar: Darısı sizlerin başına...

Daha yeni gelinsin yani.ne güzell.allah mutluluğunuzu bozmasın.:nazar:

merhaba kızlar bende 2 senelik evliğim hatta hamileyim:ecrin_bebek::emir_bebek:benimde düğünüm izmir vilayetler evi bostanlıda yemekli oldu kuaförüm ksk da serdar ilhandı herzaman gittiğim kuaför siz siz olun herzaman gittiğiniz kuaföre gidin ne olur ne olmaz gelinliğim madam burcu çok beğenerek aldım
buarad ordan almasaydım demet moda evinden alıcaktım fotoğrafçımızda foto güvendi

Ayy allah tamamına erdirsin inşallah.ne mutlu size.demet moda evi nerede ve fiyatlar hakkında bilgin varmı acaba?

Demet modaevi Gündoğdu Meydanı'nda Taç mağazası var.Onun üzerinde canım.Annem abiyelerini orada yaptırtmıştı.Çok hoş ve şeker bir sahibi var

Back