- 23 Haziran 2009
- 490
- 175
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla doğru diyorsun benim daha bir yılım var ocak gibi bakayım diyom
jazmin düğünün gölette olmuş. bende beğenmiştim göleti. ama bana 2-3 saat kadar uzakta neredeyse gölet. eldekilerle idare edicez biz artıkkaydirigubbakcemile3
madam burcuya şimdi baktım bende. gerçekten çok hoş modeller var. zamanı gelince bende gitmeyi düşünüyorum bakalım.
Canım otobanla gayette yakın.Bir bak istersen.
yok canım.bana baya bi uzak kalıyo orası. ki sadece gelin ve damat değil. ailelerde oraya gidecek. e 7-8 otobüs lazım bize ozaman.belkide daha fazla.kaydirigubbakcemile3
ben bergama dışına çıkamam güzelim. bergamada oturuyoruz biz.
oyüzden mekan dışındaki konularla ilgileniyorum ancak şuankaydirigubbakcemile3
çok teşekkür ederim canım ama ben bizimkilere böle bişe teklif edersem deli derler banakaydirigubbakcemile3
Mavişehire yakın birçok yer var.ataşehir ve bostanlı var bu iki semti çok beğeniyorum.özlikle bostanlıyı.buralara bakabilrisiniz
ben de izmirde yuvamı kuracağım inaşşallh kızlarr... çok seviyorum izmir'i ... bana yardımcı olursunuz değil mi? mavişehire yakın semtleri mesela öğrenmek istiyorum ? mavişehirde işimiz olsa nerde oturabilirz mavişehir hariç? yakın semtler güzel nezih yerler neresidir?