Hiç duymadım adını..niye bozuyorsun moralini,sallıyorlar ... sakın sıkma canınıAlsancakta fatma var.Bi ara şık cafede çalışmış.Ona fal baktıran var mı? Acayıp moralımı bozdu
Sana kim demişti naz mı.Evet fala inancımı yitirdim benBence inanma derim..bana verdiği tarihte hiçbir şey olmadı ..ben de baktırmayı düşünmüyorum bir süreliğine
Şubata kadar kesın bu sevgılınden ayrılcan.Bu senle ciddi dusunmuyo sana yakışmıyo baya bısey söyledı.Bende erkek arkadasımın üzerine gittim baya.Dun kafamı cok karıstırdı yaHiç duymadım adını..niye bozuyorsun moralini,sallıyorlar ... sakın sıkma canını
Kuzum kadın öyle dedi diye erkek arkadaşına niye kötü davranıyorsun ayrıca gelecek düşünmese niye bir ilişkimiz olsun yapma kuzum sen falı malı bırak bence gidişat iyi değilŞubata kadar kesın bu sevgılınden ayrılcan.Bu senle ciddi dusunmuyo sana yakışmıyo baya bısey söyledı.Bende erkek arkadasımın üzerine gittim baya.Dun kafamı cok karıstırdı ya
Ya yapma lütfen...onlar olmayacak şeylere olur der,olcak şeye olmaz...falcıya göre hareket edilir mi...ciddi düşünüp düşünmediğini zaman gösterir zaten,kendin anlarsın...Şubata kadar kesın bu sevgılınden ayrılcan.Bu senle ciddi dusunmuyo sana yakışmıyo baya bısey söyledı.Bende erkek arkadasımın üzerine gittim baya.Dun kafamı cok karıstırdı ya
Canım ılıskı cıddı gıbı.Ama plan yapmıyo.suan evlenelım falan dıye.Bende bi tarıh yıl falan duymak ıstıyorumYa yapma lütfen...onlar olmayacak şeylere olur der,olcak şeye olmaz...falcıya göre hareket edilir mi...ciddi düşünüp düşünmediğini zaman gösterir zaten,kendin anlarsın...
Yok falcılar cıdden bılemıyo ama sanmıyorum.bakalım kadın cok ıddaalıudı gorucezYa yapma lütfen...onlar olmayacak şeylere olur der,olcak şeye olmaz...falcıya göre hareket edilir mi...ciddi düşünüp düşünmediğini zaman gösterir zaten,kendin anlarsın...
Evet dimi.Bi de cocugun cok ustune gıtsem bıle bana kızmadı.ben attıgım mesajlardan sonra ayrılır herhalde dedım.Ben ne zaman evlencez falan onKuzum kadın öyle dedi diye erkek arkadaşına niye kötü davranıyorsun ayrıca gelecek düşünmese niye bir ilişkimiz olsun yapma kuzum sen falı malı bırak bence gidişat iyi değil
Kuzum bence sevgilini karşına alıp ne zaman evlenmek istediğin hakkı da konuşmalıyım. Falcıya olcak iş değil bu. Ayrıca hayatın getirileri de var belki anlaşamadın evlenmeyeceksin bu adamla ne olcak. Kuzum beni yanlış anlama da sen bu adamı seviyor musun yoksa evlilik zamanım geldi herkes evleniyor bende evleneyim diye bu adamla takıntı haline getirdinEvet dimi.Bi de cocugun cok ustune gıtsem bıle bana kızmadı.ben attıgım mesajlardan sonra ayrılır herhalde dedım.Ben ne zaman evlencez falan on
Seviyorum ama en erken bir sene sonra evlılık istıyorum.O suan ıstemıyo baya ileride istıyo.Bi de yaş ilerledıkce anne olamama evlenememe korkusu sardı benıKuzum bence sevgilini karşına alıp ne zaman evlenmek istediğin hakkı da konuşmalıyım. Falcıya olcak iş değil bu. Ayrıca hayatın getirileri de var belki anlaşamadın evlenmeyeceksin bu adamla ne olcak. Kuzum beni yanlış anlama da sen bu adamı seviyor musun yoksa evlilik zamanım geldi herkes evleniyor bende evleneyim diye bu adamla takıntı haline getirdin
Canım yaş kaç seniSeviyorum ama en erken bir sene sonra evlılık istıyorum.O suan ıstemıyo baya ileride istıyo.Bi de yaş ilerledıkce anne olamama evlenememe korkusu sardı benıtum yakın kankalarım evlı
26ya yenı gırdım benCanım yaş kaç seni
Gençsin daha26ya yenı gırdım ben
Aslında eskıden böyle korkum yoktu da Bır yıldır falan var.Kabus falan göruyorum.dımı gencım dahada Cevre baskısı falan böyle yapıyo insanıGençsin daha
Böyle düşünmen şaşırttı ayrıca herkes evlenmek zorunda değil
Evet tatlım gençsin ve etraftakilere aldırma. Çünkü evlenip mutlu olamayan sözlü ve fiziksel şiddete maruz kalan"bu benim sevdiğim adam mı? " diyerek travmalar yaşayan birçok kadın var. O çevre onlar bu davranışlara maruz kalırken yoklar. O yüzden umursama. Sen sevdiğin adamla mutlu olmaya çalış. Bak ben 31 yaşındayım evlenmedim. Olmadı. Kısmet. Ama mutsuz, bana değer vermeyen bir erkek ile bir hayat geçireceğime bekar olmayı tercih ederim.
Kuzum sen kendini ve sevdiğin adamı baz al. Birlikte gelecek için ne belirliyorsunuz. Ne bekliyorsunuz? İlla evlilik olması şart değil. Belki yürümedi olmadı. Ayrıldın. Bu tür olasılıklara da hazırla kendini.
Çok güzel yazmıssınız sagolun :) Şuan Allaha şükür çok mutluyuzu birbirimize çok baglıyız.Böyle degısık birsey var aramızda ayrılınca ıkımızde acı çekıyoruz.Sanki evlenırsem sonsuza kadar mutlu olucam gibi gelıyo.Aslında sacma.Şuan daha duzenlı ısım yok.Bırıkımım yok.Hem duzgun işim olsun bıraz kendıme bakım yapmak ıstıyorum.Ben onunla hep bırlıkte olmak ıstıyorum.Aslında şuan hazır degılım evlılıge.Ama babam bile 30yasında evlenmıyo toruna hasret kalcaz dıyo.Ben evlensemde en az ıkı yıl cocuk ıstemıyorum.Evlensem cocuk baskısıda yaparlar.Hep baskı hep baskı.Bu yuzden cevremdekı cogu ınsandan sogudum uzaklastım.Telefon rehberımde cok ınsan var.ama artık arayasım falan gelmıyo.Evet tatlım gençsin ve etraftakilere aldırma. Çünkü evlenip mutlu olamayan sözlü ve fiziksel şiddete maruz kalan"bu benim sevdiğim adam mı? " diyerek travmalar yaşayan birçok kadın var. O çevre onlar bu davranışlara maruz kalırken yoklar. O yüzden umursama. Sen sevdiğin adamla mutlu olmaya çalış. Bak ben 31 yaşındayım evlenmedim. Olmadı. Kısmet. Ama mutsuz, bana değer vermeyen bir erkek ile bir hayat geçireceğime bekar olmayı tercih ederim.
Kuzum sen kendini ve sevdiğin adamı baz al. Birlikte gelecek için ne belirliyorsunuz. Ne bekliyorsunuz? İlla evlilik olması şart değil. Belki yürümedi olmadı. Ayrıldın. Bu tür olasılıklara da hazırla kendini.
31normal bence.Bende sanırım evde kalma korkusu basladıEvet tatlım gençsin ve etraftakilere aldırma. Çünkü evlenip mutlu olamayan sözlü ve fiziksel şiddete maruz kalan"bu benim sevdiğim adam mı? " diyerek travmalar yaşayan birçok kadın var. O çevre onlar bu davranışlara maruz kalırken yoklar. O yüzden umursama. Sen sevdiğin adamla mutlu olmaya çalış. Bak ben 31 yaşındayım evlenmedim. Olmadı. Kısmet. Ama mutsuz, bana değer vermeyen bir erkek ile bir hayat geçireceğime bekar olmayı tercih ederim.
Çok güzel yazmıssınız sagolun :) Şuan Allaha şükür çok mutluyuzu birbirimize çok baglıyız.Böyle degısık birsey var aramızda ayrılınca ıkımızde acı çekıyoruz.Sanki evlenırsem sonsuza kadar mutlu olucam gibi gelıyo.Aslında sacma.Şuan daha duzenlı ısım yok.Bırıkımım yok.Hem duzgun işim olsun bıraz kendıme bakım yapmak ıstıyorum.Ben onunla hep bırlıkte olmak ıstıyorum.Aslında şuan hazır degılım evlılıge.Ama babam bile 30yasında evlenmıyo toruna hasret kalcaz dıyo.Ben evlensemde en az ıkı yıl cocuk ıstemıyorum.Evlensem cocuk baskısıda yaparlar.Hep baskı hep baskı.Bu yuzden cevremdekı cogu ınsandan sogudum uzaklastım.Telefon rehberımde cok ınsan var.ama artık arayasım falan gelmıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?