işte ben de ondan uyuyamadım günlerce çok etkilenmiştim. benim de fincanıma gönül hanım hiç bakmadı nerdeyse , işin espirisi o demişti.Benim unutamadığım, aklıma geldikçe etkilendiğim tek fal deneyimim var...
Konakta bir dershanenin yanındaki kafede fatoş adında bir falcıydı. Masmavi gözleri vardı. Karşısına oturdum; adımı, doğum tarihimi ve annemin adını sordu. Söyledim ama duraksadı not alırken, "hayır bu böyle değil, kimliğinizdeki tam isminizi söyleyin" dedi. Şok içinde ilk ismimi de söyledim, "hah şimdi oldu" dedi.
Kafamda devamlı "acaba X hakkında ne söyleyecek" sorusu vardı. Bilgilerimi yazmayı bitirdi, gözlerime baktı ve "X kim sizin hayatınızda?" diye sordu. Tüylerim diken diken oldu o an.
Ve sonrasında da isim isim anlattı her şeyi. Bahsettiği kişilerin memleketini bile söylüyordu şok oluyordum. Olacağına hiç ihtimal vermediğim bir şey söyledi ve iki ay sonra gerçekleşti o olay.
Tüm bunlar olurken fincanı hiç açmadı, "bana enerjisi yeter fincanın" dedi. Birkaç arkadaşıma anlattığımda "üç harfliler var işin içinde" dediler, haklıydılar galiba.
Tanıyan bilen varsa fatoş hanımın nerede çalıştığını lütfen bana yazın. Maalesef o kafeden ayrılmıştı bir daha gittiğimde.
işte ben de ondan uyuyamadım günlerce çok etkilenmiştim. benim de fincanıma gönül hanım hiç bakmadı nerdeyse , işin espirisi o demişti.
bi daha da gitmedim zaten fal baktırmaya falan
Gönülağa gülbahçede değil güzelbahçe'de... Bana bilemedi. Ertesi gün olacak şeye asla olmayacak demişti... dua falan vermişti... verdiğim paraya çok acımıştım. Bir daha da gitmedim. Erkek gibi değişik bir kadındı. Ben falından dolayı değilde tuhaf hallerinden korkmuştum.cgüzelbahçe'dest: 47762582 .!.:izmir\gülbahçe de biri var Gönül ağa diye . herkese fal bakmaz . konuşması dahil erkek gibi. baraka gibi bir yerde kahvesi var. yani gelen sadece fal baktırmaya geliyor.
iki arkadaş gitmiştik. günlerce uyuyamadım .
bu arada dediklerinden sadece biri çıkmadı o da 29 yaşında yüzük atacaksın demişti.Allah korusunda şu an 29 yaşındayım
İZMİRİN EN NADİDE VE EN GÖZDE FALCISI ECEM HANIM HARIKALAR YARATIYOR YİNE BUGUN YİNE GİTDİM VE RESMEN YİNE AYNI BEKLENTİ VE SOKLA CIKDIM BU KIZA BAYILIYORUM HARİKA BİR YORUMCU INSALAR BURAYA YORUM YAPMAK ICIN YENI UYELIKLER ALIYORLAR VE BU ARADA FALCI ECEMIN BINLERCE HAYRANI VAR INSANLARI KOTULEMEK ON YARGI YAPMAK ONLARI KARALAMAK SIZIN ISINIZ SANIRIM SAYIN YONETICI EDITORLERI.... BENCE BIRAZ DAHA IYI YONETIN SAYFANIZI BURDA INSANLAR REKLAM YAPMAK ICIN GELIYOR ZATEN BIRI HER ZAMAN BIRILERININ REKLAMINI YAPAR DUYURUR.... BIR COK YAZILARINIZI OKUDUM INSANLAR RESMEN HIKAYE YAZMIS KENDI KENDILERINE YAZAR OLMUS ONLAR GOZUNUZDEN KACDI SANIRIM YADA SADECE GOZUNUZE ECEM HANIM KACDI NEYSE ALLAHA EMANET OLUN VE SAYGI SEVGI ICERISINDE KALIN BENDE SIMDI UYE OLDUM ARKAMDAN NELER DICEKSIN ALLAH BILIYOR AMA GERCEGIDE ALLAH BILIYOR MALESEF..... ECEM HANIMA SEVGI SAYGI VE DILEKLERIMI YOLLUYORUM IYIKI VARSAIN IYIKI SENI TANIMISIM SU IZMIRDE TEKSIN VE ILKSIN BU FAL UZERINE BILEN BILIR GERISI TEFERRUATDIR ..... TELVECEM CAFE IZMIR ALSANCAK SEMTINDE YER ALMAKDADIR....
ben de eski üyeyim bahsetttiğiniz Ömer'e ben de gittim öyle övülecek bir tarafı yok... Ecem hanım hakkında bilgim yok fakat bu kadar reklam(sizin için söylemiyorum tabiki yeni üyelik büyük harflerle reklam yapanlar için diyorum) yapmak yanlış...sonuçta insanlar falcılara para veriyolar bedava değil bu mevzu... gidilebilir denebilir gibi ifadeler yerinde neden kesin ve net yorumlar yapılıyor anlamıyorum...Lütfen cümlelerimizi dikkatli seçelim...İzmirde fısıltı cafe ömer ve telvemcem cafe ecem dışındakileri yorumcu olarak saymıyorum.zamanında cok gittim ama yıllardır bu 2 sine gidiyorum sadece.gayet başarılılar
merhaba bahsettiğiniz yaşam koçunun telefon numarasını verebilirmisiniz ?Merhaba yıllardır üyeyim buraya, herkesin bir derdi var ve derman arıyor.bende sizler gibi falcı falcı hatta hoca hoca para akıtıp hüsran oldum. Bir kadın varki uluslararası kuantum yaşam koçu ve özel bir teknikle bir dakikada söylediğiniz kişinin bilinçaltını okuyor. Sonra mı ona özel sevgi telkinleri veriyor. Bu kişi sevgili anne arkadaş patron farketmez. Berbat giden ilişkim için yaptı karşıdaki kişiye telkin verdi ve resmen mucize yaşadım hemde biten giden adam o akşam aradı. Benimde daha mutlu daha iyi olmam için bir çok çalışma yaptı. Allah razı olsun isteyene iletişim bilgisi veririm herkes musmutlu olsun inşallah
Tabi haklısın bende baktırdıklarım arasından kötünün iyisini seçmeye çalışıyorum.reklam olanlar çok belli oluyo zaten.herkes begendiklerine dediğin gibi gidilebilir denebilir ama bu kadar övgü saçma yaniben de eski üyeyim bahsetttiğiniz Ömer'e ben de gittim öyle övülecek bir tarafı yok... Ecem hanım hakkında bilgim yok fakat bu kadar reklam(sizin için söylemiyorum tabiki yeni üyelik büyük harflerle reklam yapanlar için diyorum) yapmak yanlış...sonuçta insanlar falcılara para veriyolar bedava değil bu mevzu... gidilebilir denebilir gibi ifadeler yerinde neden kesin ve net yorumlar yapılıyor anlamıyorum...Lütfen cümlelerimizi dikkatli seçelim...
Lutfen bize de Nergiz hanimin numarasi yada nasil ulasilacaginin bigisin verirnisiniz?Nergiz hanıma dün gittim. Hiç beni şaşırtacak bir şey söylemedi burcuma göre karakterimi yorumladı o kadar.Sorduğum insanı da yanlış betimledi. 1,85 boyunda olan kumral tenli insana orta boylı esmer dedi. Şu iş olumsuz mu olacak yada olumlu mu dedim olumlu da olabilir olumsuz da diyor. Net bir şey konuşmuyor. Olumlu da olumsuz da olabileceğini ben de biliyorum. Bir soru sordum şimdi kartlarımın sayısı kırkı geçerse olur geçmezse olmaz deyip kartları açıp kapatıp sayıp durdu. Onu ben de yapabilirim. Samiyelideki Serpil ise 3 kardeş misin diye başladı ben 2 kardeşim. Okulun 4 sene mi diyor okulum 2 sene. Yüksek Lisans. İstanbuldaki 2 senelik ilişkide olduğun insan dönüş yapacak diyor öyle birisi yok. Salladı salladı. Sevdam cafeye 1,5 ay önce girmiştim dün yine gittim 1,5 önce dediklerini tıpatıp tekrarladı. Tarihleri de isimleri de. Bir insanın ismi soy ismine kadar bildi.
çamur atmadan önce elini vicdanına koy öyle yargıla insanları üstünde hakkı kalmasın kimsenin bir insanı durduk yere kötüleme çünkü ne ekersen onu biçersin... sen zaten rezil olmuşsun yalan atarak baksana karakterin zayıflamış...Buraya telve cafe'deki ecem dadanmış galiba
Kız ecem az mı aşındırdım yollarını, arkadaşlarıma da tavsiye edip durdum rezil oldum senin yüzündenHani evleneceklerdi hani doğuracaklardı? Bir akrabama iki ay sonra hamile olduğunu öğreneceksin oğlun olacak dedin, bu yaz sünnetini yapardık senin fal çıksa. Kız da hala tüp bebek tedavisi görüyor, yaa.
Boşuna paranızı çar çur etmeyin arkadaşlar kısacası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?