İzmir'de tüp bebek yaptıranlar yaptıracaklar,doktor,tüp bebek merkezi arayanlar güncel deneyimler

Evet olabilir.. Doktorun kimdi? Senin iki embriyo transfer edildi mi? Hersey gonlumuzce olur insallah
doktorum central hospital den neslihan gürbüzdü. kendisinden memnundum ama işte negatif oldu. çok pahalı olduğu için de gidemiyorum tekrar. 2 embriyo transfer edilmişti

Bugün ilaçları aldık ilk igneyi hemşire hem anlatti hem vurdu. Yaşımdan dolayı ilaç dozu az anladıgım kadarıyla. Toplamda beş kez igne vurulacagim sonra çatlamasın diye başka bi igne 3 gün vurulacak. Çarşamba tekrar gelmemi istedi.
hangi merkez szn

Tavmergen tüp bebek de yaptırdık eski adı ile Ege tüp bebek
olumsuz sonuç aldık embriyolarım var orada biraz ara verip tekrar deneyeceğiz ama imkanım olsa orda yaptırmak istemiyorum
Erol tavmergen
var die o hasteneye gittik ama

güvenmiyorum hasteneye artık nasıl olacak kararsızım çok
bende tavmergen kendi bakio die gittim ama buyuk bi hayal kirikligina ugradm

Bende izmirde kent hastanesinde 2. denememi yaptım. Sanırım tuttu. Haftaya tekrar gidicem. Allah her isteyene nasip etsin.

Ama sen yinede dikkat et benim ilk taze ile hamile kaldım düştü verdiği ilaç yeterszmiş
Aaa sana ilaç nasıl eksik verir ya. Ben kese görene kadar hergün iğne ilaç fitil folik asit aklına ne gelirse verdi Ufak bir kanama yaşadım ama yerleşme kanaması denildi. Kalp atışı için gün sayıyorum hayırlısı herşeyin ne diyim bilemedim . Gelmiş geçmiş olsun çokk.

Aaa sana ilaç nasıl eksik verir ya. Ben kese görene kadar hergün iğne ilaç fitil folik asit aklına ne gelirse verdi Ufak bir kanama yaşadım ama yerleşme kanaması denildi. Kalp atışı için gün sayıyorum hayırlısı herşeyin ne diyim bilemedim . Gelmiş geçmiş olsun çokk.
gün asırı vur dediği ilaç hergun olması lazımmıs cnm

Sizler neler yaptınız Medikal Ahmet beyi düşünüyordum ama yorumlarınızdan sonra tereddüt ettim. Yeni tedavime ekim gibi başlamayı planlıyorum sizler neler yaptınız?
Nerde tedavi gördünüz acaba hamilesini hayırlı olsun.medikalpark düşünüyorum da arastiriyirum

doktorum central hospital den neslihan gürbüzdü. kendisinden memnundum ama işte negatif oldu. çok pahalı olduğu için de gidemiyorum tekrar. 2 embriyo transfer edilmişti

Ne kadar muayene ucreti, bevde doktor araştırıyorum, prolaktin problemim var, çalıştığım için devleye gidemiyorum, izin almak çok zor..1 bucukybuçuk evliyim,33 yaşındayım,

Ne kadar muayene ucreti, bevde doktor araştırıyorum, prolaktin problemim var, çalıştığım için devleye gidemiyorum, izin almak çok zor..1 bucukybuçuk evliyim,33 yaşındayım,
Neslihan Hanımın muayene ücreti en son 65 liraydı ama ağustostan beri gitmedim

Merhaba, mesajini tesadufen gordum. 1 yil gecmis ama
Ben de Smyrna art’da tedavi goruyorum, yarin yumurta toplama var. Umarim sizin gibi husran bir sonuc olmaz...

Siz sonra devam ettiniz mi orada?
merhaba güzel haber aldınız mı ben temmuz ayından beri smyrna tüp bebek merkezinde tedavi görüyordum.ama bugün artık bitti son kalan dondurulmuş 2 embriyomuz kaliteli olmadığı için bugün transfer malesef gerçekleşmedi

Merhabalar bende 2013 yılında smyrnada tedavi gördüm ilk denemeden bir Kızım oldu.ona bir kardeş olsun dedik ve 3 dondurulmus 1 taze denedik malesef olumsuz oldu.simdi tekrar denemeyi düşünüyoruz.merkez degistirsek mi karar veremedim.genel olarak ilgililer ama herşey Allahtan diye düşünüyorum.Rabbim hepimize tez zamanda sağlıkla versin insallah
aynı şeyleri yaşıyoruz benimde ilk denemem 2012 yılında smyrnada oldu ve oğlum oldu çok şükür sonra tekrar tekrar denedik 2 transfer 4 yumurta toplama oldu olmadı. bana söylenen artık yaşım ve yumurta rezervi yaşım 38 ilk tedavimizde sorun eşimdeydi morfoloji ve hareketlilik azdı bugün egeden randevu aldım 21 hazirana 2.çocuğumuzu çok istiyoruz.

merhaba güzel haber aldınız mı ben temmuz ayından beri smyrna tüp bebek merkezinde tedavi görüyordum.ama bugün artık bitti son kalan dondurulmuş 2 embriyomuz kaliteli olmadığı için bugün transfer malesef gerçekleşmedi
Evet cok sukur simdilik iyi gidiyor hersey... Pozitif beta hcg aldik 2 gun once de keseyi gorduk. 10 gun sonra da insallah bebegi ve kalp atisini duyariz.....
Keseyi gorduk ama kalp atisini duymadan insan kesin diyemiyor tabi....

Sizin embryolar kac aydir bekletiliyordu.. Aslinda dondurulmus embryo daha Kalite olur demislerdi.

Herseyin gonlunuzce olmasini dilerim. Daha once. Basarili tup bebek tedaviniz oldu mu sizin?

Evet cok sukur simdilik iyi gidiyor hersey... Pozitif beta hcg aldik 2 gun once de keseyi gorduk. 10 gun sonra da insallah bebegi ve kalp atisini duyariz.....
Keseyi gorduk ama kalp atisini duymadan insan kesin diyemiyor tabi....

Sizin embryolar kac aydir bekletiliyordu.. Aslinda dondurulmus embryo daha Kalite olur demislerdi.

Herseyin gonlunuzce olmasini dilerim. Daha once. Basarili tup bebek tedaviniz oldu mu sizin?
benim bir ağustosta birde ekimde toplandı toplam 4adet embryo elde edildi funda hanımın hep söylediği bana yumurta rezervinin kötü olduğu ve yaş geçtikçe bazı şeylerin daha da zorlaştığıydı tabi bu beni çok üzdü. aralıkta 2 tanesi tarnsfer yapıldı olmadı. kalan 2 taneyi bu ay deneyecektik 3 gün dondurulmuş embryolar uyandırıldı 5. gün transfer yapılacaktı istenen kalite olmadı iptal etti funda hanım...2012 tedavimden ilk tüp bebek denememizden bir oğlum var allah ona uzun ömürler versin...sizide çok güzel hamilelikler dilerim çok güzel bir duygu inşallah sağlıkla kucağına alırsın

X