İzmir'de tüp bebek yaptıranlar yaptıracaklar,doktor,tüp bebek merkezi arayanlar güncel deneyimler

Bende kaan bozkurtun ismini cok duydum neden tavsiye etmiyorsunuz
Ben hiç memnun kalmadım, adını burada çok duyduğum için gittim ama malesef doktordan çok hemşiresiyle muhatap olabildik. İlaçta eksiklik oldu, transfer günümü ben 2 defa arayıp öğrendim. Onca para zaman fedakarlığı yaptık herşeyden önemlisi umut bağladık bu işe. Doktor bey %90 başarı oranı verdi, allah ol demeden sonra oranların önemi yok gerçi. Telefonla ulaşmakta sıkıntı çektim, hasta sayısı çok olunca bazı şeyler atlanıyor sanırım o atlanan şeyler bende toplandı. Bende yeterki sonuç pozitif olsun diye aksaklıklara ses çıkarmadım hiç ama hata yapmışım. Buradaki yorumlarada çok aldanmayın derim. Şimdi ikinci tedavime başladım yani opu yapıldı, transfer için korona vakalarının azalmasını bekliyoruz ben o kadar şaşırıyorum ki. Aynı ilaçları yarı dozda kullanıp daha fazla embriyo elde etti doktorum, Kaan bey benim için tam bir felaketti hemşireleri ve kendisi yüzünden sıkıntı çektim , benim gibiside var baya bu forumda. Ama başarılı olduğu birçok durumda var, Hasta sayısı çok çok fazla bana inanın aynı anda 6 çift beklediğimizi biliyorum muayenesinde. Bence iyi araştırın, giderseniz bile bir terslik sezerseniz üstünü örtmeyin, ben ses çıkarmadım yeterki terslik olmasın diye ama hata yaptığımı sonradan anladım. Ses çıkarmadıkça test sonuçlarımı söylemediler, işlem gününü haber vermediler vs.. bu süreçte sakin ve rahat olmak gerekli, kendinizi demoralize etmeyin hiç. Şimdiden tedaviniz hayırlı olsun

Pisiannesi Pisiannesi öncelikle umarım en kısa zamanda hayırlısıyla tedaviniz tamamlanır 😊 ben de araştırmaya başladım sakıncası yoksa şimdiki doktorunuzun adını yazabilir misin

Kızlar ızmırde prof Dr fatih şendağ duyan varmı hıc

Dr Erol Tavmergen hariç kim olursa olsun derim inanın ve her yerde paylaşıyorum. Çünkü Kendisi malesef ki empati yeteneğini ve görev yaptığı bölümün hassasiyetini yıllar içerisinde yitirmiş bir isim. Başarısız bir denemeden sonra (ki zaten bu süreçte başarısızlık ihtimali de yüksek bir olasılık) kendileri bize telefon ile sonuç bildirip tekrar düşünürseniz buyrun dediler biz bu kadar mı bir değerlendirme randevusu olmayacak mı? Dediğimizde bize randevu veren ve yaşadığımız üzüntüye rağmen bizim bu kadar mı lafımıza alındığını dile getirip bizi sonrasında odasından kovan biri kemdisi. Zaten oldukça hassas bir dönemde olan bizlere bu yaklaşımını bize yardımcı olmak için değil de odasından kovmak için randevu vermiş olduğunu anladığımızda şok olmuştuk. Bu anlattıklarımda hiç bir yalan ya da abartı yoktur. Bu gibi insanların artık önlüklerini asma vakti çoktan gelmiş de geçmiş bence. Çünkü önlük zaten kasap ve manavda da var . Herkes bir doktor bu yüzden olamıyor bence.

Merhaba ben de Kaan Bozkurt ve İrenbe İsmail Küçük arasında kalmıştım ilk defa tüp bebek yaptıracağım yorumunuzu okuyunca iyice kararsız kaldım şimdi ki doktorunuz kim acaba

Kızlar İzmir de 3 tane bilindik merkez var zaten İrenbe ,Smyrna, tavmergen hepsi hakkında da eşit kötü yorumlar var nereye gideceğimizi şaşırdık İstanbul da olmayı dilerdim daha fazla seçenek var benim de ilk denemem Smyrna da oldu dışardan doktorla U Uhy senin doktorun kimdi acaba ikinci de orada olacak ama sırf embriyolar orada diye yoksa hevesimi söndürdüler açıkçası vermedikleri belgelerle taşımaya da cesaret edemiyorum başka merkeze

Merhaba ben de Kaan Bozkurt ve İrenbe İsmail Küçük arasında kalmıştım ilk defa tüp bebek yaptıracağım yorumunuzu okuyunca iyice kararsız kaldım şimdi ki doktorunuz kim acaba
Merhabalar , dediğim günü ben hiç memnun kalmadım Kaan beyden. Çünkü aşırı kalabalıktı bence onun etkisi çok, hemşireyle olan iletişimde etkisi oldu. İsmail bey inanılmaz rahatlatmıştı beni görüşmediyseniz mutlaka görüşün bence

Kızlar İzmir de 3 tane bilindik merkez var zaten İrenbe ,Smyrna, tavmergen hepsi hakkında da eşit kötü yorumlar var nereye gideceğimizi şaşırdık İstanbul da olmayı dilerdim daha fazla seçenek var benim de ilk denemem Smyrna da oldu dışardan doktorla U Uhy senin doktorun kimdi acaba ikinci de orada olacak ama sırf embriyolar orada diye yoksa hevesimi söndürdüler açıkçası vermedikleri belgelerle taşımaya da cesaret edemiyorum başka merkeze
Sanırımm9neylül yada ege daha basarili özellerde izmirde kimlerde iş yok dışarıdan Dr buldum bende ama irenbede yapıyor malesef

Merhaba ,
1 yılı geçkin süredir , istediğimiz halde doğal yollarla çocuk sahibi olamadık. Tam bir yıllık dönemde izmir'de popüler denebilecek bir çok doktorla rutin kontrollerimi yaptırdım ve onlarla tanışma fırsatı buldum.1 yılın sonuna doğru hala gebelik olmayınca tavsiye üzerine Prof. Dr Fatih Şendoğan'a gittim.Kendisi gerçekten ,çok yetenekli ,çok işin ehli bir doktor fakat biraz yoğun. Kontrolümü olduktan sonra bazı testler istedi.Bu testler sonucunda eşim kaynaklı bir problemimizin olduğu ortaya çıktı.Bu testleri yaptırırken bir çok farklı lokasyona gittik , bunun bizi yorduğunu fark ettik.Çıkan sonuçta, tüp bebek yönteminin kullanılacağı kesindi.Bu nedenle irenbe gibi herşeyin olduğu (ürolog,labratuvar, sperm testi,embrologlar ve kadın doğ. dr.'ları) bir merkeze gidip orada bir doktorla ilerlemek istedik. Araştırmalarıma göre Prof. Dr. Ümit inceboz aklıma yattı ve ücretsiz randevu alıp tanıştık. Eşim moral olarak çökmüş bir halde olduğu için bize ümit hanım o kadar iyi geldi ki , adeta önce bir psikolog sonra bir kadın doğumcu gibiydi.Biz doktorumuzla rahatladık.Oldukça mütevazi hareketleri , yumuşacık bir ses tonu ve tüm naifliğiyle bizi şefkatle sardı .Görüşmeden çıktığımızda ümit hanımla devam etmek istediğimizi ikimizde biliyorduk.İlk 3 ay eşim ve ben yumurt ave sperm sayısını arttırıcı ilaçlar kullandık .Sonuç onunki biraz arttı.3. ayın sonunda hormon ilaçlarıyla 11 günlük tedaviyle yumurtalarım toplandı.Yumurtalarımın toplanması tam corona'ya denk geldiği için embriyolarım donduruldu.Şuanda trasnfer için beklemedeyim.Bu sürece kadar anlattığım hiçbirşeyde herhangi bir sorun yaşamadım.Embrologlarına ve doktorumuza güveniyorum.Ayrıca tüp bebekte birbirinden başarılı hekimlerin birarada olduğu bu merkezse fikir alışverişlerinin de kendi aralrında olduğunu biliyorum bu da bana güven veriyor. Corona ile gelen riskin azalmasını bekliyorum.Bu sürecimi ilkkez bir yerde yazıyorum , uzun oldu biraz. Fikir vermek ,alternatifi paylaşmak adına yazdım.Umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Benimde 30 yaşındayım bi dış gebeliğim var 7 aylık evliyim amh 0.4 çıktı ben prof erbil doğana gidiyorum 9 eylülde idi şimdi özel klınığı var bana hemen tedaviye başlayalım dedi ben süre istedim doğal yolla denemek için ama korona dan dolayı hiç bişey yapmıyorum sürede geçio dr bana pozitif enerji verdi ama bilmiyorum tedaviye başlarsam yazarım
Merhaba,Erbil beyi duymamistim.birileri mi size onerdi?

Merhaba ,sizin doktorunuz kim?
Tüp bebekte hekimden cok embriyolog onemlı kime giderse gıdelım cok II drlar var fatih sen dal gıbı erbil bey gıbı ben alı öner erdogduya gıtmeyı planlıyorum sorun su hepsı irenbede yapıyor kafam cok karısık

Selam kizlar , bende tavmergende basladim.. transferim 6 gun once yapildi.. erol tavmergen hocayi cok sevdim fakat ilgi alaka sıfır.. asla kendisiyle gorusemiyorsunuz cogu zaman muayenelerinizi de baska hocalar yapiyor.. hemsireyle muhattapsiniz.. hemsiresi de biraz sert .. tedavi yogun karisik külfetli. Bu nedenle ikinci kere birsey sormaya kendi acimdan sahsen cekiniyorum.. o klinikte 6 tane dondurulmjusum var.. hayirlisi ile 7 gun sonra pozitif sonucu alirim da birdaha bu psikolojik travmalari yasamam😔bu klinik icin de 9750 tl dondurma ile birlikte ödedik.. yaklasik 4000 tl de ilaclarimiz tuttu.. eminim bu yazimi okuyacak onlarca insan vardir.. fikir edinmesi acisindan yazmak istedim.. sevgiler hepinize.. allah herkesin gonlune gore versin inş.
Sonuc noldu canım

Merhaba,Erbil beyi duymamistim.birileri mi size onerdi?

Merhaba benim iş yerindeki arkadaşlarım önerdi ben İzmir'e yeni geldim fikrim yoktu yani ama tüp bebek için gitmedim ben o nedenle sizi yanlış yönlendirmek istemem infirretilete de iyi bi doktor olduğunu söylediler.

Merhaba ,
1 yılı geçkin süredir , istediğimiz halde doğal yollarla çocuk sahibi olamadık. Tam bir yıllık dönemde izmir'de popüler denebilecek bir çok doktorla rutin kontrollerimi yaptırdım ve onlarla tanışma fırsatı buldum.1 yılın sonuna doğru hala gebelik olmayınca tavsiye üzerine Prof. Dr Fatih Şendoğan'a gittim.Kendisi gerçekten ,çok yetenekli ,çok işin ehli bir doktor fakat biraz yoğun. Kontrolümü olduktan sonra bazı testler istedi.Bu testler sonucunda eşim kaynaklı bir problemimizin olduğu ortaya çıktı.Bu testleri yaptırırken bir çok farklı lokasyona gittik , bunun bizi yorduğunu fark ettik.Çıkan sonuçta, tüp bebek yönteminin kullanılacağı kesindi.Bu nedenle irenbe gibi herşeyin olduğu (ürolog,labratuvar, sperm testi,embrologlar ve kadın doğ. dr.'ları) bir merkeze gidip orada bir doktorla ilerlemek istedik. Araştırmalarıma göre Prof. Dr. Ümit inceboz aklıma yattı ve ücretsiz randevu alıp tanıştık. Eşim moral olarak çökmüş bir halde olduğu için bize ümit hanım o kadar iyi geldi ki , adeta önce bir psikolog sonra bir kadın doğumcu gibiydi.Biz doktorumuzla rahatladık.Oldukça mütevazi hareketleri , yumuşacık bir ses tonu ve tüm naifliğiyle bizi şefkatle sardı .Görüşmeden çıktığımızda ümit hanımla devam etmek istediğimizi ikimizde biliyorduk.İlk 3 ay eşim ve ben yumurt ave sperm sayısını arttırıcı ilaçlar kullandık .Sonuç onunki biraz arttı.3. ayın sonunda hormon ilaçlarıyla 11 günlük tedaviyle yumurtalarım toplandı.Yumurtalarımın toplanması tam corona'ya denk geldiği için embriyolarım donduruldu.Şuanda trasnfer için beklemedeyim.Bu sürece kadar anlattığım hiçbirşeyde herhangi bir sorun yaşamadım.Embrologlarına ve doktorumuza güveniyorum.Ayrıca tüp bebekte birbirinden başarılı hekimlerin birarada olduğu bu merkezse fikir alışverişlerinin de kendi aralrında olduğunu biliyorum bu da bana güven veriyor. Corona ile gelen riskin azalmasını bekliyorum.Bu sürecimi ilkkez bir yerde yazıyorum , uzun oldu biraz. Fikir vermek ,alternatifi paylaşmak adına yazdım.Umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Bende ümit hanımı düşünüyorum fiyat nedir ortalama benim 1 çocuğum var oda tüp bebek 2. Için arastirmadayim

X